Obejrzałem wszystkie 5 sezonowi i nie załuje.
Czasami było nudno, czasem smiesznie, czasem wzruszajaco.
Serial naprawde genialny, pokazujace zyciowe trudnosci i słabosci.
Ostatnio odcinek istnie genialny i wzruszajacy. Pozytywny i dajcy do myslenia.
Uważam, ze serial nie mogł się lepiej skończyć.
Kazda postać była orginalna i wyrazista wiec nie ma sie do czego przyczepić.
Jezeli ktos nie oglądał to niech załuje bo serial genialny.
Polecam
Obejrzałem wszystkie 5 sezonowi i nie załuje. Czasami było nudno, czasem smiesznie, czasem wzruszajaco. Serial naprawde genialny, pokazujace zyciowe trudnosci i słabosci. Ostatnio odcinek istnie genialny i wzruszajacy. Pozytywny i dajcy do myslenia. Uważam, ze serial nie mogł się lepiej skończyć. Kazda postać była orginalna i wyrazista wiec nie ma sie do czego przyczepić. Jezeli ktos nie oglądał to niech załuje bo serial genialny. Polecam :)
Dla mnie pierwsza seriia była świetna, druga trzymała poziom , czasem nawet była nieco lepsza, niestety 3 seria mnie lekko rozczarowała, dobra w niej była tylko końcówka, teraz jeszcze 4 i 5 seria na mnie czeka
Faridrox a masz gdzieś napisy do 4 serii? najlepiej polskie, ale mogą też być angielskie, bo na polskich portalach z napisami ich niestety nie ma . Pozdro.
Dla mnie pierwsza seriia była świetna, druga trzymała poziom , czasem nawet była nieco lepsza, niestety 3 seria mnie lekko rozczarowała, dobra w niej była tylko końcówka, teraz jeszcze 4 i 5 seria na mnie czeka :)
Faridrox a masz gdzieś napisy do 4 serii? najlepiej polskie, ale mogą też być angielskie, bo na polskich portalach z napisami ich niestety nie ma :(. Pozdro.
GregoryMc pisze:Dla mnie pierwsza seriia była świetna, druga trzymała poziom , czasem nawet była nieco lepsza, niestety 3 seria mnie lekko rozczarowała, dobra w niej była tylko końcówka, teraz jeszcze 4 i 5 seria na mnie czeka
Faridrox a masz gdzieś napisy do 4 serii? najlepiej polskie, ale mogą też być angielskie, bo na polskich portalach z napisami ich niestety nie ma . Pozdro.
[quote="GregoryMc"]Dla mnie pierwsza seriia była świetna, druga trzymała poziom , czasem nawet była nieco lepsza, niestety 3 seria mnie lekko rozczarowała, dobra w niej była tylko końcówka, teraz jeszcze 4 i 5 seria na mnie czeka :)
Faridrox a masz gdzieś napisy do 4 serii? najlepiej polskie, ale mogą też być angielskie, bo na polskich portalach z napisami ich niestety nie ma :(. Pozdro.[/quote] na napisy.info sa napisy.
5 sezon wręcz pędzi. Jest w nim wszystkiego więcej, jest soczystszy i ewidentnie czuje się, że to zapowiedź końca.
Ostatni odcinek jest tak naładowany emocjami... wow! Mnie rozwalił - bardzo dosłownie...
Polecam, bo warto.
Six feet under, jak dla mnie,to nie tylko fajny przerywnik w ciągu dnia, ma w sobie coś, co zmusza do zastanowienia, wzrusza, śmieszy. Kojarzy mi się z książkami Irvinga - podobny klimat, poczucie humoru, a w tym wszystkim można coś dla siebie znaleźć...
Eh...
5 sezon wręcz pędzi. Jest w nim wszystkiego więcej, jest soczystszy i ewidentnie czuje się, że to zapowiedź końca. Ostatni odcinek jest tak naładowany emocjami... wow! Mnie rozwalił - bardzo dosłownie... Polecam, bo warto. Six feet under, jak dla mnie,to nie tylko fajny przerywnik w ciągu dnia, ma w sobie coś, co zmusza do zastanowienia, wzrusza, śmieszy. Kojarzy mi się z książkami Irvinga - podobny klimat, poczucie humoru, a w tym wszystkim można coś dla siebie znaleźć... Eh... :)
namowilo sie kilku kumpli bym looknal na ten serial... obejrzalem juz z 5 odcinkow 1 sezonu i musze przyznac ze calkiem calkiem sie oglada fajna komedyjka
namowilo sie kilku kumpli bym looknal na ten serial... obejrzalem juz z 5 odcinkow 1 sezonu i musze przyznac ze calkiem calkiem sie oglada :D fajna komedyjka :D
Polecam ostatnie kilka minut odcinka kończącego 5 sezon.
Spoiler:
Clare opuściła dom rodzinny i udaje się do Nowego Jorku. Podczas jej podróży widzimy zajawki przedstawiające moment śmierci wszystkich głównych bohaterów.
Do tego w tle leci piękna i super dopasowana piosenka Sia "Breathe Me". Na prawdę - lepiej nie mogli skończyć!
Polecam ostatnie kilka minut odcinka kończącego 5 sezon. [spoiler]Clare opuściła dom rodzinny i udaje się do Nowego Jorku. Podczas jej podróży widzimy zajawki przedstawiające moment śmierci wszystkich głównych bohaterów.[/spoiler] Do tego w tle leci piękna i super dopasowana piosenka Sia "Breathe Me". Na prawdę - lepiej nie mogli skończyć!
No to w końcu zapraszam na ostatni season Six Feet Under Season5 (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl [url=http://infobot.pl/r/pMy][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url]
Obejrzałam już cały sezon 5 i musze powiedziec że ostatni odcinek żeczywiście jest ŚWIETNY. Wszystki 5 sezonów Six Feet Under były utrzymane na równym poziomie a zokończenie no cóż poprostu genialne.
Obejrzałam już cały sezon 5 i musze powiedziec że ostatni odcinek żeczywiście jest ŚWIETNY. Wszystki 5 sezonów Six Feet Under były utrzymane na równym poziomie a zokończenie no cóż poprostu genialne.