Końcowe odcinki sezonu naprawdę trzymają poziom, szczególnie [spoiler]ten z napadem na bank mi się podobał, panu Prescott'owi już odechciało się obrabowywania jakiejkolwiek placówki, włącznie z kioskiem ruchu ; p ; ) [/spoiler] Z niecierpliwością czekam na finałowy odcinek drugiego sezonu.
taka końcówka daje 2 rzeczy:
wcześniejsze wątki są już zamknięte, wiemy większość rzeczy, no bez precyzji ale odpowiedzi padły, więc seial można nawet zakończyć(oby nie)
Jest pomysł na kolejny sezon - wrogowie z czasów pracy dla rządu, bardzo dobrze!
W sumie to[spoiler]taka końcówka daje 2 rzeczy: wcześniejsze wątki są już zamknięte, wiemy większość rzeczy, no bez precyzji ale odpowiedzi padły, więc seial można nawet zakończyć(oby nie) Jest pomysł na kolejny sezon - wrogowie z czasów pracy dla rządu, bardzo dobrze![/spoiler]
tak jak swój imiennik Scofield ścigał żadnej firmy, organizacji czy coś w tym stylu. Mi nam bardziej podobają się wątki pojedynczych akcji, które Westen wykonuje dla swoich klientów, wątek dłuższy jakoś schodził dla mnie na dalszy plan. Mam nadzieję, że w trzecim sezonie się to nie zmieni
Mam nadzieję, że Michael Westen nie będzie... [spoiler]tak jak swój imiennik Scofield ścigał żadnej firmy, organizacji czy coś w tym stylu. Mi nam bardziej podobają się wątki pojedynczych akcji, które Westen wykonuje dla swoich klientów, wątek dłuższy jakoś schodził dla mnie na dalszy plan. Mam nadzieję, że w trzecim sezonie się to nie zmieni[/spoiler]
[b]spiderpp[/b] Mam te same odczucia. Ja też, raczej, oglądałam Burn Notice z odcinka na odcinek, nie podchodziłam do niego pod kątem 'kto spalił Michaela'.