Alan Strauss jest terapeutą uwięzionym przez pacjenta, który okazuje się seryjnym mordercą. W obliczu uciekającego czasu Alan desperacko walczy, by powstrzymać Sama, zanim stanie się współwinny dokonywanych przez niego morderstw lub, co gorsza, sam stanie się celem ataku.
ciekawa pozycja na Disney+ jestem w połowie serialu i liczę, że do końca utrzyma swój poziom.
The Patient [FX]
-
Skalpel
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: The Sopranos
- Kontakt:
-
Traf
Wskaż do odpowiedzi - Techniczny
-
seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Gra o tron
The Patient [FX]
Pacjent [2022] [FX]

Opis:
Alan Strauss jest terapeutą uwięzionym przez pacjenta, który okazuje się seryjnym mordercą. W obliczu uciekającego czasu Alan desperacko walczy, by powstrzymać Sama, zanim stanie się współwinny dokonywanych przez niego morderstw lub, co gorsza, sam stanie się celem ataku.
Produkcja: USA,
Gatunek: Dramat,Thriller
Obsada:
Steve Carell ... Alan Strauss
Domhnall Gleeson ... Sam Fortner
Linda Emond ... Candace Fortner
Laura Niemi ... Beth Strauss

Opis:
Produkcja: USA,
Gatunek: Dramat,Thriller
Obsada:
Steve Carell ... Alan Strauss
Domhnall Gleeson ... Sam Fortner
Linda Emond ... Candace Fortner
Laura Niemi ... Beth Strauss
Oceń ten serial