Może szablonowy, ale w tym serialu jest wszystko co lubię fajne kreacje bohaterów, humor, pomysł, wątek kryminalny. Ogląda się miło i przyjemnie. Polecam!
Może szablonowy, ale w tym serialu jest wszystko co lubię :D fajne kreacje bohaterów, humor, pomysł, wątek kryminalny. Ogląda się miło i przyjemnie. Polecam! :D
Jestem dopiero po dwóch odcinkach, ale na pewno mogę powiedzieć, że to całkiem przyjemny do oglądania serial. Humor Castle'a jak najbardziej mi odpowiada.
Jeśli chodzi o relacje na linii Castle - pani detektyw nie będzie
Spoiler:
przez cały sezon sztampowego podrywania pani detektyw, którego te zaloty odrzuca, aż w ostatnim odcinku wskoczy mu do łóżka? Mam nadzieję, że nie będzie aż tak schematycznie.
Jestem dopiero po dwóch odcinkach, ale na pewno mogę powiedzieć, że to całkiem przyjemny do oglądania serial. Humor Castle'a jak najbardziej mi odpowiada. Jeśli chodzi o relacje na linii Castle - pani detektyw nie będzie [spoiler]przez cały sezon sztampowego podrywania pani detektyw, którego te zaloty odrzuca, aż w ostatnim odcinku wskoczy mu do łóżka? Mam nadzieję, że nie będzie aż tak schematycznie. [/spoiler]
Jak dla mnie ten serial to naprawdę bardzo dobra rozrywka, ciekawe zagadki i świetna para głównych bohaterów. Castle i Beckett przypominają mi duet Bones i Booth za dobrych czasów, dwie różne osobowości, mające różne zainteresowania, między obiema parami iskrzy mniejsze lub większe napięcie seksualne.
2 sezon Castle powraca 21 września tego roku i mam nadzieję, że nie będzie gorszy, zważywszy na bardzo intrygującą końcówkę pierwszego sezonu. Nie jest to hit wszech czasów, ale zdecydowanie polecam!
A tak przy okazji to w serialu trochę się namęczyli, żeby ochłodzić trochę seksualność pani Stany Katic:
Jak dla mnie ten serial to naprawdę bardzo dobra rozrywka, ciekawe zagadki i świetna para głównych bohaterów. Castle i Beckett przypominają mi duet Bones i Booth za dobrych czasów, dwie różne osobowości, mające różne zainteresowania, między obiema parami iskrzy mniejsze lub większe napięcie seksualne. 2 sezon Castle powraca 21 września tego roku i mam nadzieję, że nie będzie gorszy, zważywszy na bardzo intrygującą końcówkę pierwszego sezonu. Nie jest to hit wszech czasów, ale zdecydowanie polecam! A tak przy okazji to w serialu trochę się namęczyli, żeby ochłodzić trochę seksualność pani Stany Katic: [img]http://blog.oregonlive.com/fashion/2007/09/large_stana%20katic.jpg[/img]
spiderpp pisze:
A tak przy okazji to w serialu trochę się namęczyli, żeby ochłodzić trochę seksualność pani Stany Katic:
A skąd wiesz, kiedy się namęczyli...
hmmm chyba nie zrozumiałem aluzji
A tak przy okazji to jeszcze jeden plus dla tego serialu za rodzinę pana Castle, jego mama i córka całkiem sympatyczne, szczególnie córka, podkreślam to, gdyż w poprzednio oglądniętym serialu czyli In Plain Sight otoczenie rodzinne głównej bohaterki bardzo mnie irytowało, w tym przypadku mam pozytywne odczucia
[quote="ana81"][quote="spiderpp"] A tak przy okazji to w serialu trochę się namęczyli, żeby ochłodzić trochę seksualność pani Stany Katic: [/quote]
A skąd wiesz, kiedy się namęczyli... :-p[/quote] hmmm chyba nie zrozumiałem aluzji :P A tak przy okazji to jeszcze jeden plus dla tego serialu za rodzinę pana Castle, jego mama i córka całkiem sympatyczne, szczególnie córka, podkreślam to, gdyż w poprzednio oglądniętym serialu czyli In Plain Sight otoczenie rodzinne głównej bohaterki bardzo mnie irytowało, w tym przypadku mam pozytywne odczucia :)
Jeden z lepszych seriali. co prawda trochę nawiązuje klimatem do "Na wariackich papierach" ale z każdym odcinkiem się rozkręca. Drugi sezon duuuużo lepszy od pierwszego i już wiadomo, że będzie trzeci.
Jeden z lepszych seriali. co prawda trochę nawiązuje klimatem do "Na wariackich papierach" ale z każdym odcinkiem się rozkręca. Drugi sezon duuuużo lepszy od pierwszego i już wiadomo, że będzie trzeci.
Oglądam - ściągam na bieżąco, wspaniały serial. przyjemny i średnio lekki :-) 2 Sezon lepszy, to prawda :-), ale ciągle trochę schematów będzie:-) Polecam.
Ostatnie odcinki rewelacja. Zgadzam się, drugi sezon dużo lepszy i oglądając go miałem wrażenie, że każdy następny odcinek jest ciekawszy od poprzedniego. Cieszę się, że będzie trzeci i jak poziom się utrzyma na pewno będę oglądał na bieżąco.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Ostatnie odcinki rewelacja. Zgadzam się, drugi sezon dużo lepszy i oglądając go miałem wrażenie, że każdy następny odcinek jest ciekawszy od poprzedniego. Cieszę się, że będzie trzeci i jak poziom się utrzyma na pewno będę oglądał na bieżąco.