Tak więc jestem wielkim fanem japońskiej kreskówki zwanej potocznie anime oraz ich komiksów, czyli mangi. Jako że w Polsce anime wyszło bardzo mało oficjalnie i z licencją, to umieszczanie ich na stronach jest legalne (chyba :PP)
I Tu moja prośba (tak jak i wielu fanów anime) może by tak oprócz seriali zacząć umieszczać anime? Stworzyć Podstronę?
Czekam na odpowiedz
Wochniu
Tak więc jestem wielkim fanem japońskiej kreskówki zwanej potocznie anime oraz ich komiksów, czyli mangi. Jako że w Polsce anime wyszło bardzo mało oficjalnie i z licencją, to umieszczanie ich na stronach jest legalne (chyba :PP) I Tu moja prośba (tak jak i wielu fanów anime) może by tak oprócz seriali zacząć umieszczać anime? Stworzyć Podstronę? Czekam na odpowiedz Wochniu ;)
Poczekamy to zobaczymy czy Twój zapał nie jest aby słomiany... - jak za kilka miesięcy będzieziesz nadal aktywny to temat można będzie poruszyć - na razie ciesz się z Forum
Poczekamy to zobaczymy czy Twój zapał nie jest aby słomiany... - jak za kilka miesięcy będzieziesz nadal aktywny to temat można będzie poruszyć - na razie ciesz się z Forum :)
Jeśli zależy ci na nowych anime na stronie to zakładaj tematy o tych anime, tworząc własny opis danego anime i tłumaczenie opisu na język angielski. Wtedy na pewno ktoś zdecyduje się umieścić anime na stronie.
Jeśli zależy ci na nowych anime na stronie to zakładaj tematy o tych anime, tworząc własny opis danego anime i tłumaczenie opisu na język angielski. Wtedy na pewno ktoś zdecyduje się umieścić anime na stronie.
Widział ktoś anime Darker than black? Ostanio pzregladając sobie amv trafiłem na to , a że już dawno nie widziałem żadnego dobrego anime, to aż mi szczena opadła z wrażenia. Mam nadzieję, że się nie zawiodę i nie zrezyguje po pierwszym odcinku.
Widział ktoś anime Darker than black? Ostanio pzregladając sobie amv trafiłem na to http://youtube.com/watch?v=1iR6hG-q8Dc , a że już dawno nie widziałem żadnego dobrego anime, to aż mi szczena opadła z wrażenia. Mam nadzieję, że się nie zawiodę i nie zrezyguje po pierwszym odcinku.
Zacząłem ogladać. Faktycznie oryginalna historia. I jak narazie nie wymagająca od widza pełnego skupienia. Po ergo proxy i mushishi właśnie miałem ochotę na takie lżejsze anime.
Zacząłem ogladać. Faktycznie oryginalna historia. I jak narazie nie wymagająca od widza pełnego skupienia. Po ergo proxy i mushishi właśnie miałem ochotę na takie lżejsze anime.
no muszę przyznać że to AMV mnie zainteresowało . Jak bede miał troche czasu to sciagne choć jeden odcinek na próbe. Świetna muzyczka w tym AMV przy okazji .
no muszę przyznać że to AMV mnie zainteresowało :D. Jak bede miał troche czasu to sciagne choć jeden odcinek na próbe. Świetna muzyczka w tym AMV przy okazji :).
Zgadzam sie z przedmówcą . Black Lagoon jest świetne, szczególnie teksty, ale i akcja bardzo dobra. Szkoda tylko że troche moim zdaniem tam zchrzanili ten drugi sezon. Koncówka taka jakas nuuudna. No, ale moze bedzie nastepna 12 odcinkowa seria . Byłoby świetnie 8)
Zgadzam sie z przedmówcą :D. Black Lagoon jest świetne, szczególnie teksty, ale i akcja bardzo dobra. Szkoda tylko że troche moim zdaniem tam zchrzanili ten drugi sezon. Koncówka taka jakas nuuudna. No, ale moze bedzie nastepna 12 odcinkowa seria :). Byłoby świetnie 8)
Na starym Forum był podobny temat (Pytania Laika) założony prze @asd
tutaj ja zakładam od nowa i od razu mam pytanko
Podczas przeglądania anime na stronach torrentowych często trafiam na dopisek "RAW", wrzucając w google pokazuje mi się tematy związane z fotografią :?.
Niech mi ktoś powie po co jest ten dopisek i co on oznacza :?:
Na starym Forum był podobny temat (Pytania Laika) założony prze @asd tutaj ja zakładam od nowa i od razu mam pytanko :)
Podczas przeglądania anime na stronach torrentowych często trafiam na dopisek "RAW", wrzucając w google pokazuje mi się tematy związane z fotografią :?.
Niech mi ktoś powie po co jest ten dopisek i co on oznacza :?:
Przykład: [code][S^M] School Days ep 01 RAW[/code]
[S^M] - to grupa co przerabia to anime School Days - nazwa anime ep x - numer odcinka RAW - :?: