2. Patrick Fabian (The Last Exorcism) [img]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/Patrick-Fabian.jpg[/img]
3. Michael Mando (Orphan Black) [img]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/vic-michael-mando.jpg[/img]
Nieco wcześniej do serialu został anonsowany (też nie występował w Breaking Bad) 4.Michael McKean (This Is Spinal Tap) [img]https://baza.seriale-asd.eu/upload_files/michael-mckean.jpg[/img]
Na "fejsbukowej" stronie Breaking Bad pojawiło się zdjęcie tajemniczej tablicy rejestracyjnej.
Można się domyślić, że właścicielem auta od tablicy jest jakiś prawnik... ciekawe kto to może być?
Ponadto na tablicy można doszukać się daty - chodzi o 1 listopada, ewentualne o 10 dzień tego miesiąca.
Co to wszystko moze oznaczać?
Na "fejsbukowej" stronie Breaking Bad pojawiło się zdjęcie tajemniczej tablicy rejestracyjnej. Można się domyślić, że właścicielem auta od tablicy jest jakiś prawnik... ciekawe kto to może być? ;) Ponadto na tablicy można doszukać się daty - chodzi o 1 listopada, ewentualne o 10 dzień tego miesiąca. Co to wszystko moze oznaczać? ;)
Zdjęcia do serialu rozpoczęte i jednocześnie stacja AMC ogłosiła, że “Better Call Saul ”, dostał 2 sezon.
Nie określono jeszcze daty premiery serialu, wiadomo jedynie, że 1 sezon ( 10 odc), będzie emitowany na początku 2015 r, a 2 sezon (13 odc.) zobaczymy po rocznej przerwie.
Zdjęcia do serialu rozpoczęte i jednocześnie stacja AMC ogłosiła, że “Better Call Saul ”, dostał 2 sezon. Nie określono jeszcze daty premiery serialu, wiadomo jedynie, że 1 sezon ( 10 odc), będzie emitowany na początku 2015 r, a 2 sezon (13 odc.) zobaczymy po rocznej przerwie.
Mimo, że samego serialu jeszcze nie znamy, jak dla mnie informacja o zamówieniu 2 sezonu, to naprawdę świetna wiadomość.
Gorsza to ta, że premiera będzie dopiero w 2015 - przeczy to niestety niedawnej "wrzutce" z fotką tablicy rejestracyjnej, gdzie można było dopatrzyć się daty listopadowej...
Mimo, że samego serialu jeszcze nie znamy, jak dla mnie informacja o zamówieniu 2 sezonu, to naprawdę świetna wiadomość. Gorsza to ta, że premiera będzie dopiero w 2015 - przeczy to niestety niedawnej "wrzutce" z fotką tablicy rejestracyjnej, gdzie można było dopatrzyć się daty listopadowej...
Twórcy serialu potwierdzili, że BCS nie będzie wyłącznie prequelem Breaking Bad, ale momentami jego akcja przeskakiwać będzie w przeszłość i w przyszłość, a tym samym momentami zazębi się z Breaking Bad w okresie gotowania mety.
Pozwoli to na powrót niektórych bohaterów, którzy nie przeżyli bliskiego spotkania z Waltem i Jessem.
Twórcy serialu potwierdzili, że BCS nie będzie wyłącznie prequelem Breaking Bad, ale momentami jego akcja przeskakiwać będzie w przeszłość i w przyszłość, a tym samym momentami zazębi się z Breaking Bad w okresie gotowania mety. Pozwoli to na powrót niektórych bohaterów, którzy nie przeżyli bliskiego spotkania z Waltem i Jessem.
To moim zdaniem nie jest dobra wiadomość.
Oznacza to ni mniej ni więcej jak fakt, że producenci zamiast wymyślić coś nowego i porywającego mają zamiar iść na łatwiznę i czerpać garściami z popularności BB.
Z doświadczenia wiem, że nic dobrego z tego nie wychodzi - przykład? i
To moim zdaniem nie jest dobra wiadomość. Oznacza to ni mniej ni więcej jak fakt, że producenci zamiast wymyślić coś nowego i porywającego mają zamiar iść na łatwiznę i czerpać garściami z popularności BB. Z doświadczenia wiem, że nic dobrego z tego nie wychodzi - przykład? [url=https://baza.seriale-asd.eu/portal0.php?zmienna=battlestargalactica][img]https://baza.seriale-asd.eu/bar3/battlestargalactica.gif[/img][/url] i [url=https://baza.seriale-asd.eu/portal0.php?zmienna=caprica][img]https://baza.seriale-asd.eu/bar3/caprica.gif[/img][/url]
Najważniejsze jest nastawienie. To trochę jak z Batllestar Galactica i Capricą. Nie oczekiwałem od Caprici, że będzie to proste powielenie BSG i jak dla mnie był to bardzo dobry serial SF.
Capricę położyla nie tylko nowa polityka SyFy (adekwatna do tej nowej nazwy - rozciąganie 1 sezonu wręcz na lata), ale również rozczarowani malkontenci, którzy zamiast cieszyć się naprawdę dobrą opowieścią, oczekiwali prostego skopiowania BSG i po pierwszych odcinkach skwitowali "łeee, to nie BSG" no i po prostu przełączyli kanał w tv zamiast dać się przekonać.
Oczywiście, by nie być źle zrozumianym, nie chodzi mi tu o to, że asd jest takim malkontentem
Wiem, że z BCS drugiego Breaking Bad nie będzie, bo BB jest w swojej klasie jedyne i niepowtarzalne.
Niemniej, liczę na sporo dobrej zabawy, czarnego humoru, ciekawych - częściowo znanych - postaci i na fajną opowieść.
I podejrzewam, że twórcy serialu nam to dadzą.
Tak więc dla mnie zamówienie 2 sezonu, to dobra wiadomość
Najważniejsze jest nastawienie. To trochę jak z Batllestar Galactica i Capricą. Nie oczekiwałem od Caprici, że będzie to proste powielenie BSG i jak dla mnie był to bardzo dobry serial SF. Capricę położyla nie tylko nowa polityka SyFy (adekwatna do tej nowej nazwy - rozciąganie 1 sezonu wręcz na lata), ale również rozczarowani malkontenci, którzy zamiast cieszyć się naprawdę dobrą opowieścią, oczekiwali prostego skopiowania BSG i po pierwszych odcinkach skwitowali "łeee, to nie BSG" no i po prostu przełączyli kanał w tv zamiast dać się przekonać. :) Oczywiście, by nie być źle zrozumianym, nie chodzi mi tu o to, że asd jest takim malkontentem :) ;)
Wiem, że z BCS drugiego Breaking Bad nie będzie, bo BB jest w swojej klasie jedyne i niepowtarzalne. Niemniej, liczę na sporo dobrej zabawy, czarnego humoru, ciekawych - częściowo znanych - postaci i na fajną opowieść. I podejrzewam, że twórcy serialu nam to dadzą. Tak więc dla mnie zamówienie 2 sezonu, to dobra wiadomość :)
Jeśli producenci tak reklamują swój serial to nic dziwnego, że choć pilot będzie miał dużą oglądalność, bo każdy kto oglądał BB spojrzy i na ten serial, to większość powie "łee to nie BB..." i serial klapnie.
Osobiście liczę na NOWY i ciekawy serial a nie sentymentalne wstawki z kultowego BB.
Jeśli producenci tak reklamują swój serial to nic dziwnego, że choć pilot będzie miał dużą oglądalność, bo każdy kto oglądał BB spojrzy i na ten serial, to większość powie "łee to nie BB..." i serial klapnie. Osobiście liczę na NOWY i ciekawy serial a nie sentymentalne wstawki z kultowego BB.
Ze słów producentów ponownie wynika, że BCS nie będzie prequelem. Co prawda akcja serialu zaczyna się w 2002r., ale jego akcja będzie bardzo nielinearna.
Twórcy są przy realizacji 8 odcinka i jak dotąd żadna z postaci znanych z BB (nie wiem jak z tytułowym Saulem?) nie powróciła.
Odnosząc się do przesunięcia premiery BCS na 2015r., Vince Gilligan powiedział, że wynika to z tego, że jako scenarzysta porusza się wolno jak w błocie
Oby ta powolność przekuła się w jakość.
Ze słów producentów ponownie wynika, że BCS nie będzie prequelem. Co prawda akcja serialu zaczyna się w 2002r., ale jego akcja będzie bardzo nielinearna. Twórcy są przy realizacji 8 odcinka i jak dotąd żadna z postaci znanych z BB (nie wiem jak z tytułowym Saulem?) nie powróciła. Odnosząc się do przesunięcia premiery BCS na 2015r., Vince Gilligan powiedział, że wynika to z tego, że jako scenarzysta porusza się wolno jak w błocie :) Oby ta powolność przekuła się w jakość.