Opis:
Po tragicznym wypadku na pokładzie Międzynarodowej Stacji Kosmicznej osamotniona astronautka wyrusza w heroiczną podróż na Ziemię, gdzie odkrywa, że najważniejsze elementy jej życia - w tym mała córka - uległy zmianie.
Produkcja: USA,Wielka Brytania,Francja Gatunek: Sci-fi,Thriller Obsada:
Noomi Rapace ... Jo Ericsson
Jonathan Banks ... Henry Caldera
James D`arcy ... Magnus Taylor
Davina Coleman ... Alice Ericsson-taylor
Rosie Coleman ... Alice Ericsson-taylor
Julian Looman ... Frederic Duverger
William Catlett ... Paul Lancaster
[b]Opis:[/b] Po tragicznym wypadku na pokładzie Międzynarodowej Stacji Kosmicznej osamotniona astronautka wyrusza w heroiczną podróż na Ziemię, gdzie odkrywa, że najważniejsze elementy jej życia - w tym mała córka - uległy zmianie.
[b]Produkcja:[/b] USA,Wielka Brytania,Francja [b]Gatunek:[/b] Sci-fi,Thriller [b]Obsada:[/b] Noomi Rapace ... Jo Ericsson Jonathan Banks ... Henry Caldera James D`arcy ... Magnus Taylor Davina Coleman ... Alice Ericsson-taylor Rosie Coleman ... Alice Ericsson-taylor Julian Looman ... Frederic Duverger William Catlett ... Paul Lancaster https://www.youtube.com/watch?v=4dAaLbsQSzI
A ma chociaż jakieś sensowne zakończenie czy jest cliffhanger? Trailer mnie zaintrygował i chciałem obejrzeć, ale jak jest otwarte zakończenie to chyba sobie daruję.
A ma chociaż jakieś sensowne zakończenie czy jest cliffhanger? Trailer mnie zaintrygował i chciałem obejrzeć, ale jak jest otwarte zakończenie to chyba sobie daruję.
Nie jestem zdziwiony cancelem, chyba był nieco zbyt hermetyczny.
Jak dla mnie ten serial mógł się zakończyć, jak się zakończył.
Podobał mi się, ale w sumie jak dla mnie ostatnio nieco zbyt wiele kota schrodingera na ekranie...
Nie jestem zdziwiony cancelem, chyba był nieco zbyt hermetyczny. Jak dla mnie ten serial mógł się zakończyć, jak się zakończył. Podobał mi się, ale w sumie jak dla mnie ostatnio nieco zbyt wiele kota schrodingera na ekranie...