Sieniu pisze:Boże! To już jest maniactwo na skalę światową.. o 1.00 w nocy zobaczyłem odcinek.. ściągał się tym pieprzonym megauploadem ponad godzinę (w międzyczasie żeby nie zasnąć oglądałem Life) aż w końcu jak pojawiło się 100% zacząłem oglądać Supernatural :-D (Nie wytrzymałbym do rana )
Lol! Ja tak miałem tylko raz, przy SGA 4x12. Muszę sobie SN dodać na listę "Do obejrzenia".
[quote="Sieniu"]Boże! To już jest maniactwo na skalę światową.. o 1.00 w nocy zobaczyłem odcinek.. ściągał się tym pieprzonym megauploadem ponad godzinę (w międzyczasie żeby nie zasnąć oglądałem Life) aż w końcu jak pojawiło się 100% zacząłem oglądać Supernatural :-D (Nie wytrzymałbym do rana :P )[/quote]
Lol! Ja tak miałem tylko raz, przy SGA 4x12. Muszę sobie SN dodać na listę "Do obejrzenia".
wrozki xD, ale dziecko jest imba :S wszystkich zamiata i ogolnie jakie super moce mu dali xD Szkoda, ze Lucyfera nie bylo w tym odcinku bo tak go zrobili, ze jest przyjazniejszy niz wszystkie anioly i najmniej szkod zrobil z nich wszystkich xD
W sumie niechcialbym spotkac takiej [spoiler]wrozki xD, ale dziecko jest imba :S wszystkich zamiata i ogolnie jakie super moce mu dali xD Szkoda, ze Lucyfera nie bylo w tym odcinku bo tak go zrobili, ze jest przyjazniejszy niz wszystkie anioly i najmniej szkod zrobil z nich wszystkich xD[/spoiler]
Dzisiejszy odcinek stał sie jednym z moich ulubionych. Ciekawa historia, a nie kolejne polowanie na duchy i postac Patricka, moze jeszcze kiedys sie pojawi? 11/10 daje ;p
Scenarzysci sa dalej w formie, jesli tworcy dostana zielone swiatlo na kolejny sezon to jestem za.
Dzisiejszy odcinek stał sie jednym z moich ulubionych. Ciekawa historia, a nie kolejne polowanie na duchy i postac Patricka, moze jeszcze kiedys sie pojawi? 11/10 daje ;p Scenarzysci sa dalej w formie, jesli tworcy dostana zielone swiatlo na kolejny sezon to jestem za.
pomimo starego wieku Dean pozostał sobą. Dialog z pokojówką - miazga
zauważyłem że ostatnio najbardziej podobają mi się chyba seriale stacji the CW. Najbardziej czekam i najprzyjemniej mi się ogląda właśnie Supernatural i Smallville (i FOXowego House'a). kontynuacje lub nowe seriale jakoś niespecjalnie mnie w tym sezonie wciągają, wszystko jakieś takie średnie się zrobiło :/.
najnowszy odcinek był świetny xD. [spoiler]pomimo starego wieku Dean pozostał sobą. Dialog z pokojówką - miazga :D[/spoiler] zauważyłem że ostatnio najbardziej podobają mi się chyba seriale stacji the CW. Najbardziej czekam i najprzyjemniej mi się ogląda właśnie Supernatural i Smallville (i FOXowego House'a). kontynuacje lub nowe seriale jakoś niespecjalnie mnie w tym sezonie wciągają, wszystko jakieś takie średnie się zrobiło :/.