Supernatural

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!

<t>Sam czy Dean Winchester?</t>

Można wybrać tylko 1. opcję

Nie głosuj, zobacz wyniki, ale stracisz prawo do głosowania

Shen
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Shen »

A to wiem ;p Mam nadzieje ze apokalipsa sie skonczy i 6 sezon bedzie podobny bardziej do 1, niech chlopaki odpoczna ;p
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Shen pisze: Mam nadzieje ze apokalipsa sie skonczy i 6 sezon bedzie podobny bardziej do 1, niech chlopaki odpoczna ;p
Taka informacja też się pojawia i strasznie mnie to cieszy. IMO to było najlepsze Supernatural :)
Awatar użytkownika
Szycha
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Szycha »

6 sezon? O bogowie olimpu, miejmy nadzieje że nie... Boje się, że z tego wyjdzie jedna wielka kupa, bo jakoś sobie nie wyobrażam, co po załatwieniu samego diabła (no bo tak się pewnie to skończy) może być większym i mocniejszym przeciwnikiem.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Ja juz mam dosc aniolow i demonow, powrot do korzeni by mnie ucieszyl. Przeciez nie musza ciagle miec co raz trudniej.
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Jedyne Supernatural jakie zaakceptuje po tej całej zabawie w anioły i demony, to właśnie takie z z klimatem sezonu pierwszego. Nigdy nie podobał mi sie ten cały pomysł apokalipsy. Może dlatego, że to w większości przegadane odcinki, takie jak ten ostatni.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Smallville pisze:Nigdy nie podobał mi sie ten cały pomysł apokalipsy.
A mnie wręcz przeciwnie. Uważam że motyw Apokalipsy jest genialnym pomysłem. Szczerze mówiąc tak do połowy pierwszy sezon był dość głupawy, taka opowiastka typu Buffy :-p Potem zaczęło się wszystko rozkręcac, i jak dla mnie 3 i 4 sezon były genialne. "Przegadane odcinki"? No cóż każdy lubi co innego :P
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Jak tylko wałkowany jest główny wątek, to połowę odcinka zajmują dialogi typu chłopaki-anioły, chłopaki-demony. Skoro już mamy apokalipsę, no to przydałoby się trochę jakiegoś heroizmu, walki. Niestety mamy w większości gadanie i tak jak wczoraj trochę przygłupie strzelanie do niewidzialnych psów.

Apokalipsa jest pomysłem wymagającym większej dynamiki a przez to większych nakładów finansowych, niestety producenci ich nie posiadają. Powrót do korzeni i umieszczenie jakiegoś lekkiego głównego motywu jest IMO najlepszym rozwiązaniem dla tego serialu.

Ale każdy lubi to co lubi :)
Sqter
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sqter »

Najlepszy cytat z tego docinka:

Ostatnim razem, jak była na wolności Noe, budował arkę.
Spoiler:
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Mam nadzieję, że to żart z tym 6-tym sezonem... - obawiam się, że już piątego nie dotrzymam.

No bo jak można było zepsuć tak tan odcinek? ([5x10])
Spoiler:
Zaczynam się czepiać szczegułów a to zły znak... - nie wiem ile jeszcze wytrzymam.
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Bynajmniej aktorzy sami nie rezygnują - czytałem blog aktorki grającej Ellen i powiedziała, że była to dla niej niespodzianka, i że szkoda jej było opuszczać plan SN.

Faktycznie, czepiasz się :P

Added after 9 minutes:

edit: teraz zauważyłem... to był mój post nr. 666. I jak tu nie wierzyć w symbolikę :grin:
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Nic nie poradzę na to, że denerwują mnie takie absurdy - skoro już scenarzyści nie mają pomysłu (czasu?) na porządne wykonanie swojej pracy to po co 6-ty sezon? Wiadomo - dla kasy... :-]
A SN miał się zakończyć na trzecim sezonie... ech - szkoda - przynajmniej bym go mile wspominał.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Z jednym się zgodzę: 6 sezonu również nie chcę. Boję się, co by musieli wymyślić, apokalipsy już nie przebiją, chyba że by poszli w absurdy, a po genialnych ostatnich sezonach powrót do wsi spokojna, wsi wesoła z sezonu 1 by był autoparodią. Formułą się wyczerpuje... modlę się żeby Kirpke i spółka to zauważył, i zrobił to co musi.
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko

Shedao Shai pisze:Z jednym się zgodzę: 6 sezonu również nie chcę.
A ja chcę...bardzo :P Dalej uwielbiam ten serial, i jak do tej pory nigdy mnie nie zawiódł. NIGDY :P

Co do odcinka 10, miał jedną wadę...był za krótki :D
A co do tego co napisał xvidas
Spoiler:
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Noo, tu się muszę zgodzić z beatą, tak samo np.
Spoiler:
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Spoiler:
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

Dopiero się zabrałem za ten odcinek, jakoś mi się nie śpieszyło...
Chyba najnudniejszy odcinek SN ever, więcej czasu przegadaliśmy z siostrą niż oglądaliśmy. Słabo.
Spoiler:
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

A ja ciagle wielbię SN...
Zapewne duzo jest racji w tym co pisze asd i gdzies w mojej podswiadomosci siedza podobne argumenty, jednak moja miłość jest totalnie ślepa, bede to oglądać chocby zmieniło sie w operę mydlaną ;)
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko

Brita pisze:moja miłość jest totalnie ślepa, bede to oglądać chocby zmieniło sie w operę mydlaną
Moja dziewczyna.... :grin: :grin: :grin:

GreG pisze:więcej czasu przegadaliśmy z siostrą niż oglądaliśmy.
Może jakbyś oglądał, a nie gadał to więcej by do ciebie dotarło :P
Odcinek był bardzo istotny dla mitologii serialu i dla wydarzeń któe nastąpią...
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Koniec nie jest taki bliski jak się wydaje. Szefowa The CW, Dawn Ostroff, mówi, że twórca "Supernatural", Eric Kripke, coraz poważniej myśli o szóstym sezonie.

"Zaczyna rozważać ten pomysł" - mówi. "Ostatnio byłam razem z Erikiem na lunchu i wydawał się bardzo podekscytowany pracą nad serialem. Ten sezon bardzo mu się podoba. Na pewno nie mogę powiedzieć, że zaczyna brakować mu pomysłów - ma ich jeszcze wiele."

Ostroff twierdzi, że Kripke w tym sezonie przeszedł samego siebie pod względem kreatywności. Wspomina także, że sukces, jaki odnosi "Supernatural" pod względem oglądalności świadczy o tym, iż produkcja skrywa w sobie jeszcze sporo potencjału. "Oglądalność wzrosła. Obecnie serial ogląda więcej młodych kobiet, niż kiedykolwiek wcześniej. Niewiele seriali, które mają za sobą już 4 sezony może poszczycić się takim wynikiem. - mówi Ostroff.
news pochodzi z supernatural.com.pl

Podbijam temat bo juz w piatek nowy odcinek :D
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko

Shen pisze:Podbijam temat bo juz w piatek nowy odcinek
Nareszcie :!: nie znosze tych przerw.
A o szóstym sezonie Kripke mówił bardzo poważnie w ostatnim wywiadzie. Dodał tylko że w 5 sezonie definitywnie skończy się historia Apokalipsy i rozwiąże się anielski wątek.

A potem ma chyba już pomysła :D
Kurcze...cudnie... :cheers:

P.S. Ale ja szurnięta jestem...więc w tym względzie nie moge byc osobą obiektywną :alien:

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ