najphil pisze:ale przyznaj, że sama się wystawiasz na cel choćby robiąc te plakaty z Jensenem.
A czemu mam nie robić? Skoro to lubię i umiem ( albo się uczę zależy jak na to patrzeć) To co dla jednego jest "głupotką" dla drugiego jest relaksem i sposobem na wyrażenie swoich pasji i poglądów.
Ja zawsze przy takich okazjach odpowiadam ,że jeden lubi rap ( czego nie rozumiem) a drugi Mozarta ( co troszkę bardziej rozumiem ) .
I chyba nie molestuję was za bardzo ta moją fascynacją...w końcu nie każdy musi klikać na odnośnik w moim podpisie
Ja wiem, że to nabijanie się jest z waszej strony niezbyt złośliwe. I ja też was wszystkich kocham chociaż czasami mnie wkurzacie.
I żeby nie było takiego zupełnego OT
Shedao i wszyscy których to interesuje, Śmierć zagra ...
Spoiler:
Matt Fewer ( Czynnik PSI, Taken). Kanadyjski aktor o bardzo charakterystycznej urodzie, doskonale nadający sie do tej roli
[quote="najphil"]ale przyznaj, że sama się wystawiasz na cel choćby robiąc te plakaty z Jensenem. [/quote]
A czemu mam nie robić? Skoro to lubię i umiem ( albo się uczę zależy jak na to patrzeć) To co dla jednego jest "głupotką" dla drugiego jest relaksem i sposobem na wyrażenie swoich pasji i poglądów. Ja zawsze przy takich okazjach odpowiadam ,że jeden lubi rap ( czego nie rozumiem) a drugi Mozarta ( co troszkę bardziej rozumiem ) . I chyba nie molestuję was za bardzo ta moją fascynacją...w końcu nie każdy musi klikać na odnośnik w moim podpisie :D
Ja wiem, że to nabijanie się jest z waszej strony niezbyt złośliwe. I ja też was wszystkich kocham :D chociaż czasami mnie wkurzacie.
I żeby nie było takiego zupełnego OT
Shedao i wszyscy których to interesuje, Śmierć zagra ...
[spoiler] Matt Fewer ( Czynnik PSI, Taken). Kanadyjski aktor o bardzo charakterystycznej urodzie, doskonale nadający sie do tej roli :D[/spoiler]
Tak wracając do tematu, IMO ostatni odcinek był dobry, ale cały czas miałem nadzieję że dostaniemy coś więcej, jakiś zaskakujący zwrot akcji albo coś. Tymczasem do niczego takiego nie doszło i skończyłem oglądanie odcinka nie mogąc oprzeć się wrażeniu że wszystko co dziś widziałem już w serialu kiedyś było :roll:
Tak wracając do tematu, IMO ostatni odcinek był dobry, ale cały czas miałem nadzieję że dostaniemy coś więcej, jakiś zaskakujący zwrot akcji albo coś. Tymczasem do niczego takiego nie doszło i skończyłem oglądanie odcinka nie mogąc oprzeć się wrażeniu że wszystko co dziś widziałem już w serialu kiedyś było :roll:
Czy ja wiem? Taki sentymentalno-wzruszeniowy... Bobby się rozkleił a chłopaki tylko klepali go po ramieniu - ot cały odcinek.
A zauważyliście, że drzwi od tej szafy otwierały się na zewnątrz?
Jak te zombiaki je otworzyły, skoro kilkunastu "bezmózgich chłopa" cały czas na nie nacierało?
Czy ja wiem? Taki sentymentalno-wzruszeniowy... Bobby się rozkleił a chłopaki tylko klepali go po ramieniu - ot cały odcinek.
A zauważyliście, że drzwi od tej szafy otwierały się na zewnątrz? Jak te zombiaki je otworzyły, skoro kilkunastu "bezmózgich chłopa" cały czas na nie nacierało? :scratch:
W tym odcinku było kilka takich "mrugnięć" do widzów, trochę jak w stylu tego odcinka specjalnego (5x08), min. właśnie ta scena z drzwiami dlatego nie sądzę aby doszukiwanie się tam logiki miało jakiś sens.
W tym odcinku było kilka takich "mrugnięć" do widzów, trochę jak w stylu tego odcinka specjalnego (5x08), min. właśnie ta scena z drzwiami dlatego nie sądzę aby doszukiwanie się tam logiki miało jakiś sens.
xvidasd pisze:Jak te zombiaki je otworzyły, skoro kilkunastu "bezmózgich chłopa" cały czas na nie nacierało?
Spoiler:
Nie cały czas...
Dean zaserwował tekst :
"Nieważne, to idioci
Nie uda im się otworzyć zamka." czyli uległ stereotypom o zombie, jak admin nasz ulubiony
A jak ucichło walenie do drzwi i jednak zaczęły się otwierać...hehehe, Bobby był raczej zły
Przepraszam ,że się wtrącam :D [quote="xvidasd"]Jak te zombiaki je otworzyły, skoro kilkunastu "bezmózgich chłopa" cały czas na nie nacierało?[/quote]
[spoiler]Nie cały czas... Dean zaserwował tekst : "Nieważne, to idioci Nie uda im się otworzyć zamka." czyli uległ stereotypom o zombie, jak admin nasz ulubiony :D :-p A jak ucichło walenie do drzwi i jednak zaczęły się otwierać...hehehe, Bobby był raczej zły :D[/spoiler]
[quote]W tym odcinku było kilka takich "mrugnięć" do widzów, trochę jak w stylu tego odcinka specjalnego (5x08), min. właśnie ta scena z drzwiami dlatego[i] nie sądzę aby doszukiwanie się tam logiki miało jakiś sens.[/i][/quote]
A widzieliście plakat reklamujący kolejny sezon SN? [size=150][b]WCHODZISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!! MEGA SPOILER!![/b][/size] [spoiler][img]http://tvshows.i365.pl/upload_files/JensenAckles.jpg[/img] :-)) :-)) :-)) [/spoiler] Pięknie się zapowiada...
Takie zwykle zombie to nie byly, tylko zombie powołane przez smierc! Ta stara co sie rzucila na Sama tez go zwabila wiec chociaz minimum sprytu te zywe trupy mialy. Do tego trzeba wziac pod uwage ze w supernatural scenarzysci luzno sie opieraja na niektorych historiach.
Takie zwykle zombie to nie byly, tylko zombie powołane przez smierc! Ta stara co sie rzucila na Sama tez go zwabila wiec chociaz minimum sprytu te zywe trupy mialy. Do tego trzeba wziac pod uwage ze w supernatural scenarzysci luzno sie opieraja na niektorych historiach.
xvidasd pisze:Może to jednak Ty uległaś urokowi serialu (aktora) i dałaś sobie wcisnąć taki kit jak "myślące zombie" co??
Jak zwykle się czepiasz...
Przecież te zombie generalnie były inne niż "typowe zombie" . Nawet pisałam w we wcześniejszym poście , ze jestem ciekawa jak to odbierze Shedao
Zombie w SPN myślą i są podatnikami...jak każdy. Co nie przeszkadza im delektować się wątróbką
[quote="xvidasd"]Może to jednak Ty uległaś urokowi serialu (aktora) i dałaś sobie wcisnąć taki kit jak "myślące zombie" co??[/quote]
Jak zwykle się czepiasz... :-p
Przecież te zombie generalnie były inne niż "typowe zombie" . Nawet pisałam w we wcześniejszym poście , ze jestem ciekawa jak to odbierze Shedao :D Zombie w SPN myślą i są podatnikami...jak każdy. Co nie przeszkadza im delektować się wątróbką :P
[quote="saper202"]xvidasd ja rozumiem że najphil,a le że ty??[/quote] A coś ty taki poważny? Ś,miech to zdrowie! :) [quote="Shen"]film nakrecony przez Castiela, polecam[/quote] Każdego pedofila powinien taki los spotkać ale czemu niby "nakręcony przez Castiela"?