P>S> Jakbym to ja wrzuciła to by się admin czepiał :oops:
Drugie P.S. Misha ( Castiel) ma dosyć makabryczne poczucie humoru...zostało mu chyba jeszcze z czasów kiedy udzielał się w polityce i pracował w Białym Domu
P>S> Jakbym to ja wrzuciła to by się admin czepiał :oops:
Drugie P.S. Misha ( Castiel) ma dosyć makabryczne poczucie humoru...zostało mu chyba jeszcze z czasów kiedy udzielał się w polityce i pracował w Białym Domu :D
Różnego rodzaju żarty są oczywiście rzeczą pozytywną, ale trzymajmy się jakiegoś poziomu. A jeśli ktoś bardzo chce pokazać żart który w "jakimś poziomie" się nie mieści, to przecież jest do tego odpowiedni temat w Hyde Parku... Bo kurczaki dochodzi do sytuacji w której ja się zaczynam bać w linki/spojlery w tematach klikać
Różnego rodzaju żarty są oczywiście rzeczą pozytywną, ale trzymajmy się jakiegoś poziomu. A jeśli ktoś bardzo chce pokazać żart który w "jakimś poziomie" się nie mieści, to przecież jest do tego odpowiedni temat w Hyde Parku... Bo kurczaki dochodzi do sytuacji w której ja się zaczynam bać w linki/spojlery w tematach klikać :P
beata101 pisze:Taki mały spojlerek z dedykacją specjalną dla Yugiego :D
Spoiler:
W odcinku 17 pod tytułaem "99 Problems" gościnnie wystąpi Michael Shanks :D
Ostatnio w Smallwille, teraz w Supernatural. Dobra wiadomość, bo jako fan SG-1 lubię aktora.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Ja tego aktora pamiętam jeszcze z krótkiego występu w Burn Notice i Sanctuary. Ciekawe w jakiej roli zostanie umieszczony tutaj. Jest to dodatkowo interesujące z tego względu że niedawno przeczytałem że będzie on występował w nowym serialu (Rage of Angels) o fabule trochę przypominającej najnowszy sezon SN, w roli
Spoiler:
Lucyfera
. Dodam jeszcze że ten nowy serial ma być produkowany przez ulubionego dystrybutora asd, Starz Media (odpowiedzialnego za Spartathan)
Ja tego aktora pamiętam jeszcze z krótkiego występu w Burn Notice i Sanctuary. Ciekawe w jakiej roli zostanie umieszczony tutaj. Jest to dodatkowo interesujące z tego względu że niedawno przeczytałem że będzie on występował w nowym serialu (Rage of Angels) o fabule trochę przypominającej najnowszy sezon SN, w roli [spoiler]Lucyfera[/spoiler]. Dodam jeszcze że ten nowy serial ma być produkowany przez ulubionego dystrybutora [b]asd[/b], Starz Media :D (odpowiedzialnego za Spartathan)
[quote="beata101"]P>S> Jakbym to ja wrzuciła to by się admin czepiał[/quote] [quote="Yugi_2142"]Różnego rodzaju żarty są oczywiście rzeczą pozytywną, ale trzymajmy się jakiegoś poziomu.[/quote] eee no co wy? Naprawdę uważacie mnie za jakiegoś tyrana??? To ja do wszystkich z :smt049 a Wy mnie :wal
PS: Dzięki [b]Yugi_2142[/b]za info dotyczące [b]Rage of Angels[/b] - będę omijał z daleka :smt080
xvidasd pisze:Naprawdę uważacie mnie za jakiegoś tyrana???
Shen pisze:E tam, na tym forum jest spory luz, juz nie robcie z asd jakiegos potwora.
Jak widzę nieporozumienie wynikło. Mi jedynie chodziło o nakłonienie userów do większej selekcji wklejanych na forum "zabawnych" obrazków. Nikomu nie zarzucam tyranii czy czego tam jeszcze...
[quote="xvidasd"]Naprawdę uważacie mnie za jakiegoś tyrana???[/quote]
[quote="Shen"]E tam, na tym forum jest spory luz, juz nie robcie z asd jakiegos potwora.[/quote]
Jak widzę nieporozumienie wynikło. Mi jedynie chodziło o nakłonienie userów do większej selekcji wklejanych na forum "zabawnych" obrazków. Nikomu nie zarzucam tyranii czy czego tam jeszcze...
A mi ten odcinek o zombich podobal sie calkiem. Poprzedni, o Glodzie, jednak naprawde zrobil wrazenie. Lubie, gdy serial skupia sie na psychologii Winchesterow.
Co do 6go sezonu, naprawde nie mam specjalnej na niego ochoty... Unikam spoilerow jak ognia. Boje sie bardzo, ze poziom spadnia na leb, na szyje. Coz, pozyjemy, zobaczymy.
A mi ten odcinek o zombich podobal sie calkiem. Poprzedni, o Glodzie, jednak naprawde zrobil wrazenie. Lubie, gdy serial skupia sie na psychologii Winchesterow. Co do 6go sezonu, naprawde nie mam specjalnej na niego ochoty... Unikam spoilerow jak ognia. Boje sie bardzo, ze poziom spadnia na leb, na szyje. Coz, pozyjemy, zobaczymy.
Dean urodził się 24 stycznia 1979 roku...
Sam urodził sie 2 maja 1983 roku....
Chciałam wam wszystkim życzyć zdrowych , spokojnych i wesołych Świąt
Żebyście się najedli ulubionych potraw, odpoczęli i w Dyngusa zostali porządnie oblani ... ewentualnie porządnie oblewali
Dean urodził się 24 stycznia 1979 roku... Sam urodził sie 2 maja 1983 roku....
Chciałam wam wszystkim życzyć zdrowych , spokojnych i wesołych Świąt :D Żebyście się najedli ulubionych potraw, odpoczęli i w Dyngusa zostali porządnie oblani ...:D ewentualnie porządnie oblewali :D
Nooo, dokładnie na taki odcinek czekałem Mnóstwo zwrotów akcji i tajemnic, ciągle nie wiadomo co wydarzy się za chwilę. Jeśli twórcom uda się utrzymać podobny poziom to bez wątpienia powinni zrobić szósty sezon
Nooo, dokładnie na taki odcinek czekałem :salut: Mnóstwo zwrotów akcji i tajemnic, ciągle nie wiadomo co wydarzy się za chwilę. Jeśli twórcom uda się utrzymać podobny poziom to bez wątpienia powinni zrobić szósty sezon :ok2
6 sezon już został przyznany tylko odchodzi główny pomysłodawca serialu ponoć z racji tego że akcję rozpisał na 5 sezonów.Ciekawe czy przyznanie 6 sezonu zmieni oryginalne plany?Uwielbiam ten serial i czekam co też będzie dalej.
Spoiler:
Pokażą nam Boga czy też nie?Wiemy że jest na Ziemii kto to może być?Zaczyna pojawiać się coraz więcej pytań a dróg ucieczki od apokalipsy coraz mniej a właściwie żadnej.Bóg nie pomoże co zrobią Winchester brothers?
6 sezon już został przyznany tylko odchodzi główny pomysłodawca serialu ponoć z racji tego że akcję rozpisał na 5 sezonów.Ciekawe czy przyznanie 6 sezonu zmieni oryginalne plany?Uwielbiam ten serial i czekam co też będzie dalej. [spoiler]Pokażą nam Boga czy też nie?Wiemy że jest na Ziemii kto to może być?Zaczyna pojawiać się coraz więcej pytań a dróg ucieczki od apokalipsy coraz mniej a właściwie żadnej.Bóg nie pomoże co zrobią Winchester brothers?[/spoiler]
Im dłużej oglądam ten serial tym bardziej przekonuję się o jego wielkości. Bardzo dobry przykład jak serial ciągle ewaluuje i rozwija się idąc w bardzo dobrą stronę
Ostatni odcinek był po prostu wyśmienity.
Spoiler:
Bardzo mi się podobał pomysł na ukazanie nieba jako zlepek różnych światów, indywidualnych dla każdego jego mieszkańca.
Odcinek w innej konwencji niż: "przyjeżdzają-sprawdzają-zabijają-jadą dalej" a to bardzo cenię.
Im dłużej oglądam ten serial tym bardziej przekonuję się o jego wielkości. Bardzo dobry przykład jak serial ciągle ewaluuje i rozwija się idąc w bardzo dobrą stronę :D Ostatni odcinek był po prostu wyśmienity. [spoiler]Bardzo mi się podobał pomysł na ukazanie nieba jako zlepek różnych światów, indywidualnych dla każdego jego mieszkańca.
Odcinek w innej konwencji niż: "przyjeżdzają-sprawdzają-zabijają-jadą dalej" a to bardzo cenię.[/spoiler]
Bardzo bardzo fajny i dobry ep :-) [spoiler]Ash powiedział, że widział ich kilka razy. Mi się wydaje, że to nie był Jozue albo Bóg wystawia braci na próbe[/spoiler]
Ukazał nam Boga jako kogoś, komu wcale nie zależy na losach ziemi a tym bardziej na obu braciach.
Dziwne to bo wszystkie dotychczasowe odcinki zdawały się temu przeczyć.
Sam & Dean zostali wybrani, aniołowie, naczynia, pieczęcie, przywracanie do życia etc. cały ten misterny plan Boga był tylko chwilowym kaprysem? I co? Znudziło mu się?
"Dajcie sobie spokój" tylko na tyle go stać? To się niestety nie trzyma kupy.
A mnie się nie podobał. [spoiler]Ukazał nam Boga jako kogoś, komu wcale nie zależy na losach ziemi a tym bardziej na obu braciach. Dziwne to bo wszystkie dotychczasowe odcinki zdawały się temu przeczyć. Sam & Dean zostali wybrani, aniołowie, naczynia, pieczęcie, przywracanie do życia etc. cały ten misterny plan Boga był tylko chwilowym kaprysem? I co? Znudziło mu się? "Dajcie sobie spokój" tylko na tyle go stać? To się niestety nie trzyma kupy.[/spoiler] No chyba, że jest tak jak napisał gracek17...