Ja lubię zobaczyć Losta od czasu do czasu. Fakt faktem, że pojawiło się już wiele seriali o wiele lepszych od losta, jednak jest on nadal najbardziej "specyficznym" serialem. Mnie do niego przyciąga... ciekawość :roll:
Trzeba przyznać, że serial potrafi zaskoczyć. Poza tym przyzwyczaiłem się już do bohaterów i ciekawi mnie co ich spotka.
Faktycznie serial ogląda się lepiej w większych dawkach, niż jeden odcinek co tydzień. Optymalnym rozwiązaniem jest oglądanie całego sezonu na raz.
Ja lubię zobaczyć Losta od czasu do czasu. Fakt faktem, że pojawiło się już wiele seriali o wiele lepszych od losta, jednak jest on nadal najbardziej "specyficznym" serialem. Mnie do niego przyciąga... ciekawość :roll: Trzeba przyznać, że serial potrafi zaskoczyć. Poza tym przyzwyczaiłem się już do bohaterów i ciekawi mnie co ich spotka. Faktycznie serial ogląda się lepiej w większych dawkach, niż jeden odcinek co tydzień. Optymalnym rozwiązaniem jest oglądanie całego sezonu na raz.
Wcześniej planowano wyemitować cały serial bez przerwy, w przeciwieństwie do ubiegłego sezonu, jednak brak scenariuszy może wymusić na ABC przerwę w nadawaniu. Jeśli sprawdzi się czarny scenariusz, czwarty sezon może składać tylko z ośmiu odcinków.
heheh tak sie zagubili w swoim serialu ze niedlugo o sobie nakreca odcinek zagubionych
[quote]Wcześniej planowano wyemitować cały serial bez przerwy, w przeciwieństwie do ubiegłego sezonu, jednak brak scenariuszy może wymusić na ABC przerwę w nadawaniu. Jeśli sprawdzi się czarny scenariusz, czwarty sezon może składać tylko z ośmiu odcinków.[/quote]
heheh tak sie zagubili w swoim serialu ze niedlugo o sobie nakreca odcinek zagubionych
Pomimo powszechnych opinii, jest to jedyny serial, na którego kontynuację aż tak czekam, ale mógłbym jeszcze poczekać. Te 8 odcinków wg. mnie to nie jest dobry pomysły niestety... Różnie może być...
Pomimo powszechnych opinii, jest to jedyny serial, na którego kontynuację aż tak czekam, ale mógłbym jeszcze poczekać. Te 8 odcinków wg. mnie to nie jest dobry pomysły niestety... Różnie może być...
Nie lubię takich fotosów oglądać, bo i tak nic nie widać na nich ciekawego... Ot kolejne zdjęcia głównych bohaterów
Co innego jakby pokazywali jakieś ciekawsze momenty, albo coś w tym stylu
Nie lubię takich fotosów oglądać, bo i tak nic nie widać na nich ciekawego... Ot kolejne zdjęcia głównych bohaterów :P Co innego jakby pokazywali jakieś ciekawsze momenty, albo coś w tym stylu ;)
Niby nic takiego, ale ja to kupuję. Nie wiem, chyba to przez tą świetnie dobraną muzykę, ta jest zawsze w zapowiedziach Losta świetnie dobrana - przykład krótkie zapowiedzi następnych odcinków 3. sezonu z dobrze znanym OST do "Requim for a Dream" od Clinta Mansella.
No i już w pełni oficjalnie wiadomo, że część osób wydostanie się z wyspy (twórcy zdradzili, że to oprócz Kate i Jacka z póki co jedynego flashforwarda będą: Jin, Sun, Hurley i Sayid - kto nie chce, nie czyta). Natomiast pozostała grupa zostanie [niezamierzone masło maślane].
Niby nic takiego, ale ja to kupuję. Nie wiem, chyba to przez tą świetnie dobraną muzykę, ta jest zawsze w zapowiedziach Losta świetnie dobrana - przykład krótkie zapowiedzi następnych odcinków 3. sezonu z dobrze znanym OST do "Requim for a Dream" od Clinta Mansella. No i już w pełni oficjalnie wiadomo, że część osób wydostanie się z wyspy (twórcy zdradzili, że to oprócz Kate i Jacka z póki co jedynego flashforwarda będą: [color=white]Jin, Sun, Hurley i Sayid[/color] - kto nie chce, nie czyta). Natomiast pozostała grupa zostanie [niezamierzone masło maślane].
no, no, zajawka 4 sezonu naprawde niezła... ale troche dołuje mnie fakt że tylko 8 epków bedzie :/. I to juz sie raczej nie zmieni, bo nawet jesli jutro by sie pogodzili scenarzysci to i tak nie zdażą nakręcic dalszych odcinków pewnie
no, no, zajawka 4 sezonu naprawde niezła... ale troche dołuje mnie fakt że tylko 8 epków bedzie :/. I to juz sie raczej nie zmieni, bo nawet jesli jutro by sie pogodzili scenarzysci to i tak nie zdażą nakręcic dalszych odcinków pewnie
Jak to nie. Nakręcą (w sensie, że jest to możliwe), tylko że będzie krótka przerwa między 8. a 9. Czas mają do końca stycznia. Prawdopodobnie nic się w tej kwestii nie zmieni do tego czasu, więc i tak jesteśmy na etapie gdybania.
Jak to nie. Nakręcą (w sensie, że jest to możliwe), tylko że będzie krótka przerwa między 8. a 9. Czas mają do końca stycznia. Prawdopodobnie nic się w tej kwestii nie zmieni do tego czasu, więc i tak jesteśmy na etapie gdybania.
A ja nadal jestem pozytywnie nastawiony do tego serialu. Szczególnie po obejrzeniu trailera do 4 sezonu nie sądzę zeby serial stał sie beznadziejny. Teraz tylko trzeba czekac do konca miesiąca na 1 odcinek :/
A ja nadal jestem pozytywnie nastawiony do tego serialu. Szczególnie po obejrzeniu trailera do 4 sezonu nie sądzę zeby serial stał sie beznadziejny. Teraz tylko trzeba czekac do konca miesiąca na 1 odcinek :/
Helventis pisze:Szczególnie po obejrzeniu trailera do 4 sezonu nie sądzę zeby serial stał sie beznadziejny.
On już stał się beznadziejny zaraz na poczatku drugiego sezonu.
Szczury już dawno uciekły z tego tonącego okrętu - mam nadzieję, że ten strajk skutecznie położy krzyżyk na tym serialu (o ile serial jest kręcony na podstawie jakiegos scenariusza) gdyż producenci sami nie odpuszczą bo liczy się dla nich tylko kasa.
Będą to kręcić do ostatniego widza wymyślając coraz to głupsze, tajemnicze niespodzianki bez próby wyjaśnienia czegokolwiek.
Na szczęście coraz więcej ludzi zauważa, że "król jest nagi" i ogląda to jeszcze jakoby "z rozpędu"... koniec nadchodzi :bom: :mrgreen:
[quote="Helventis"]Szczególnie po obejrzeniu trailera do 4 sezonu nie sądzę zeby serial stał sie beznadziejny.[/quote] On już stał się beznadziejny zaraz na poczatku drugiego sezonu. Szczury już dawno uciekły z tego tonącego okrętu - mam nadzieję, że ten strajk skutecznie położy krzyżyk na tym serialu (o ile serial jest kręcony na podstawie jakiegos scenariusza) gdyż producenci sami nie odpuszczą bo liczy się dla nich tylko kasa. Będą to kręcić do ostatniego widza wymyślając coraz to głupsze, tajemnicze niespodzianki bez próby wyjaśnienia czegokolwiek. Na szczęście coraz więcej ludzi zauważa, że "król jest nagi" i ogląda to jeszcze jakoby "z rozpędu"... koniec nadchodzi :bom: :mrgreen:
qrde to juz jest chyba jakas niedorzeczna niedorzeczność przychodzę sobie dzisiaj (w czwartek) ze szkoły z zamiarem załączenia odrazu kompa i rozpoczeciem pobierania Lost 4x01 ... a tu zonk... odcinka niema poniewaz zmienili dzien emisji z czwartku na piatek -.- (a ja sądziłem że to tylko błąd na epguides że emisja dopiero dzisiaj) . No to sądzę że jutro wywiąże sie dyskusja o tym 1 odcinku, sie okaże czy warto było czekać
qrde to juz jest chyba jakas niedorzeczna niedorzeczność :P przychodzę sobie dzisiaj (w czwartek) ze szkoły z zamiarem załączenia odrazu kompa i rozpoczeciem pobierania Lost 4x01 ... a tu zonk... odcinka niema poniewaz zmienili dzien emisji z czwartku na piatek -.- (a ja sądziłem że to tylko błąd na epguides że emisja dopiero dzisiaj) . No to sądzę że jutro wywiąże sie dyskusja o tym 1 odcinku, sie okaże czy warto było czekać