🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Heroes

a long, long time ago..
bartek1
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: bartek1 »

Slabiutko
Spoiler:
Nie widze sensu robienia kolejnego sezonu... bo zapowiada sie jeszcze gorzej niz 3... A jak znowu zrobia mega kampanie, odetna sie od wszystkiego co bylo(a tak bylo przed 3 sezonem) to ja wysiadam :D
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Spoiler:
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Heroes [3x25] Obrazek

Added after 3 hours 48 minutes:

Heroes Season3 Obrazek
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sieniu »

Czy wy źle oglądacie ten serial?
Spoiler:
Nie rozumiem waszego zdziwienia.Było to niemal pewne że pojawi się w następnym sezonie.
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Ja nie jestem zdziwiony, tylko mialem nadzieje ze sobie daruja takie nijakie postaci.
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Spoiler:

Added after 2 minutes:
Helventis pisze: Moim zdaniem 3x24 to najgorszy odcinek tego sezonu.
Spoiler:
Jak nie masz pojęcia o zaburzeniach to może się lepiej nie wypowiadaj, bo głupot żeś napisał... :-p

Added after 3 minutes:

A propos ostatniego odcinka
Spoiler:
mc3kowal
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: mc3kowal »

ana81 pisze:A propos ostatniego odcinka
Spoiler:
mam taką nadzieje... podzielam pogląd wielu osób jakoby Sylar był najlepszą postacią całego serialu ...brakowało by mi go gdyby odszedł ;D

ana81 pisze:
Spoiler:
Spoiler:
Cayack
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Cayack »

mc3kowal pisze:mam taką nadzieje... podzielam pogląd wielu osób jakoby Sylar był najlepszą postacią całego serialu ...brakowało by mi go gdyby odszedł ;D
Spoiler:
Serafin666
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Serafin666 »

Jest już oficjalne info ze Sylar będzie w 4 sezonie jedną z głównych postaci. W sumie podobnie jak wy najbardziej lubię Sylara ale 4 sezon se odpuszcze bo nie mam siły już na to.
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Ja pewnie poogladam z 2-3 odcinki, jesli dalej beda lecialy bzdury to dam sobie spokoj..
orestblod
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: orestblod »

Ogladalem na tvp od poczatku HEROES i zupelnie inaczej sie oglada mozna wylapac szcegoly jakich wczesniej sie nie zauwazalo . To powoduje ze dalsze sezony maja wiecej wspolnego z poczatkiem :)
Shen
Wskaż do odpowiedzi

wlasnie przeczytalem ze aktor grajacy Gabriela wystepuje w nowym Star Treku, ciekawe jak sie sprawdzi w roli tego dobrego.
sineater
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: sineater »

Shen pisze:wlasnie przeczytalem ze aktor grajacy Gabriela wystepuje w nowym Star Treku, ciekawe jak sie sprawdzi w roli tego dobrego.
Całkiem nieźle się sprawdza. Chociaż dla osoby, która w roli Spocka przyzwyczaiła się do Leonard Nimoy'a trochę dziwnie się go ogląda.
Bartek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Dla porządku:

w najnowszej odsłonie serialu pojawią się tacy aktorzy, jak:

Robert Knepper, czyli T-Bag

Obrazek

Madeline Zima, czyli urocza i denerwująca "przyjaciółka" Hanka z
"Californication"

Obrazek

Nie wiem, czy to coś zmienia, ale zawsze to jakaś nadzieja na lepsze (chyba?).
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sieniu »

T-bag i Mia?! No proszę! Jestem w lekkim szoku... Kneepera to chyba wzięli ze względu na Prison Break`a bo tam radził sobie jak niejeden z Herosów :-D
A Mia? Jakoś nie widzi mi się Ona w Herosach ze względu na to że widzę Ją tylko jako pustą puszczalską laskę z Californication :D:D
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Mi to zestawienie jak najbardziej odpowiada i nie moge się doczekać efektów :grin:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Zgadzam się za ana81 i też na to czekam (w przypadku tego serialu tylko na to...). Obydwoje ze swoich ról w serialach wywiązywali się lepiej niż dobrze, a w przypadku T-Baga niekiedy wręcz genialnie (zwłaszcza na początku). Więc myślę, że to akurat dobrze wróży :)
Awatar użytkownika
Anonymous992
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: Anonymous992 »

Przerabiam Herosów od początku.
Sylar miał jakąś moc "wyjściową" ("I can see what makes things tic" ? o to chodzi?) czy tylko naje... nabite we łbie?
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No miał. Widział, jak działa rzeczywistość, takie pełniejsze zrozumienie. No i potrafił - hmm, to chyba coś w rodzaju spoilera, jak ktoś ogląda od początku, no ale nie wiadomo, gdzie jesteś: przejmować od innych moce, tylko trochę w bardziej makabryczny sposób niż Peter :)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Można sobie popatrzeć, jak zapowiada się kolejny sezon. Plus taki, że widać tam w końcu T-Baga :)

http://www.nbc.com/Heroes/video/clips/dreams/1147813/

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ