Lost

Jeśli lubisz gęsią skórkę i strachy pod łóżkiem!
ana81
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: ana81 »

Spoiler:
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

ana81
Spoiler:
Awatar użytkownika
Igloo666
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Post autor: Igloo666 »

No i po season finale :)

Zapowiada się niezły ostatni sezon :)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Spoiler:
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Lost [516-17] Obrazek
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Przypominam: SPOILERY :) Wszystko. Opinie przynajmniej do jutra, jak opadną pierwsze emocje :)
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Jedyna rzecz ktora tak naprawde bardzo mnie ciekawi to
Spoiler:
Nie mam zielonego pojecia co bedzie w kolejnym sezonie ktory ma przeciez zakonczyc caly serial.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Spoiler:
bartek1 pisze:Nie mam zielonego pojecia co bedzie w kolejnym sezonie ktory ma przeciez zakonczyc caly serial.
Jednego jestem pewien, w przyszłym sezonie nie wyjaśnią wszystkich zagadek, część rzeczy zostanie niedopowiedziana (zresztą twórcy serialu powiedzieli kiedyś, że wyjaśnienie wszystkich zagadek zabiłoby magię tego serialu... z czym ciężko mi się nie zgodzić.
bartek1
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bartek1 »

Wielkie dzieki za obszerne wyjasnienia,
Spoiler:
Szkoda ze na 6 sezon dopiero w styczniu 2010 :/
Na pocieszenie juz jutro final Supernatural, ktory zapowiada sie genialnie :D

EDIT:
A propo wyjasniania wszystkich zagadek, zeby je wyjasnic musieliby najpierw cos madrego wymyslic zeby to mialo sens, a przy calej zawilosci serialu to byloby bardzo trudne wiec niech lepiej niektore rzeczy pozostana tajemnica :)
Ostatnio zmieniony 14 maja 2009, 22:45 przez bartek1, łącznie zmieniany 2 razy.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
Spoiler:
Ostatnio zmieniony 15 maja 2009, 21:06 przez Bostonq, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Bostoneq teraz powinieneś się sam zbanować za wrzucenie nieukrytych spoilerów :D:D:D

A wszedłem tu, bo chciałem powiedzieć że jak na TAKI finał, dyskusja jest żenująco mała... znikoma. Ruszcie się ludzie, trochę pisania nikomu nie zaszkodziło jeszcze :roll:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No miał być spoiler :shock: :oops: Przepraszam. No ale chyba nikt, kto nie miał zobaczyć, nie zobaczył :) I całe szczęście edytowałem posta, a nie nowy stworzyłem, a wtedy rzadziej ludzie zaglądają :) I fakt, dyskusja dziwnie nikła...
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Kontakt:

Hehe, spoko, nikt nie narzeka więc no harm done ;)

Dziwi mnie ten brak dyskusji, bo jednak Lost to jeden z najpopularniejszych seriali i na innych forach tematy "LOST" aż wrą.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Wrą, teorie sypią się jak z rękawa :) Są i fajne pomysły i głupie, choć trudno czasem odróżnić jedne od drugich ;) Ale myślę, że warto snuć hipotezy, wszak teraz sporo czekania przed nami :) Na youtubie można znaleźć już filmiki z hipotezami odnośnie 6 sezonu :) O, a może u nas akurat prawie nikt "Losta" nie ogląda? To też jest na swój sposób tajemnicze, choć wiem, że znajdzie się taki jeden, co napisze, że to normalne, bo to słaby serial jest ;)
Shen
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Shen »

Ja strasznie sie wynudzilem na tym finale, na trzy raty ogladalem, slabe zakonczenie slabego sezonu. Ostatnia scena nie wywolala we mnie zadnych emocji, za to na kolejny sezon supernatural nie moge sie doczekac.
Sieniu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Sieniu »

Spoiler:
Awatar użytkownika
beata101
Wskaż do odpowiedzi
wszystko
wszystko
Ulubiony Serial: Supernatural

Post autor: beata101 »

Bostonq pisze:To też jest na swój sposób tajemnicze, choć wiem, że znajdzie się taki jeden, co napisze, że to normalne, bo to słaby serial jest
No taki bardzo słaby to nie jest.... :-p :-] Widzę że dyskusja się wywiązała gorąca, na razie nie wypowiadam się, jakoś nie mogę zebrać się do obejrzenia finału. O czym to świadczy? O tym że słaby serial jest? NIE :!:
Po prostu czasami odkłada się pewne przyjemności , żeby się nimi w pełni delektować. Kawka, fotel, ( do tego mój kochany nałóg...) i obejrzę.
Lost zawsze mnie pociągał ze względu na swoje, że tak powiem skomplikowanie- chociaz czasem wkurzałam się na scenarzystów za wydłużanie historii w nieskończoność. No i jeszcze Sayid ...miodzio :D
Czyli seansik jutro. Ocenka też. :)

Oczywiście jak się czegoś nie mogę doczekać.... przyznam się że Supernatural już obejrzane :-]

Added after 2 minutes:

Acha, i nie jest to absolutnie żaden głos o wyższości jednego serialu nad drugim (Lost vs. Supernatural) bo o gustach się nie dyskutuje. Każdy ma swoje.
http://www.supernatural.com.pl
http://www.jensenackles.pl
ana81
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ana81 »

Shedao Shai pisze: Dziwi mnie ten brak dyskusji, bo jednak Lost to jeden z najpopularniejszych seriali i na innych forach tematy "LOST" aż wrą.
Hehe, no cóż, mnie wciągnęło na razie w The Inside, ale jak tylko go skończę, to pewnie dorzucę swoje trzy grosze :grin:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

ana81 pisze: Hehe, no cóż, mnie wciągnęło na razie w The Inside, ale jak tylko go skończę, to pewnie dorzucę swoje trzy grosze :grin:
No to jestem w stanie wybaczyć, wszak "The Inside" to serial znakomity :) Ale jak jeszcze jakiś inny powód spowoduje, że finał "Losta" pozostanie odstawiony na czas późniejszy, to już nie ;)
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

Ehh, no i są mieszane uczucia odnośnie finału...
Spoiler:
Edit:
Spoiler:
Ostatnio zmieniony 16 maja 2009, 14:27 przez Gawith, łącznie zmieniany 1 raz.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ