Skoro wątki nie zostaną przeniesione, zakładam nowy temat o tym serialu
(az dziwne że jeszcze nikt nie założył 8) )
Wszystko wskazuje na to że sezon zmierza ku wczesniejszemu koncowi, przez ten cały strajk :/ . Szkoda bo serial sie robi baaardzo baaardzo dobry z kazdym kolejnym odcinkiem . Dobrym tego przykładem jest tu najnowszy odcinek - 2x09 - po prostu świetny!!!
SPOILER
Naprawde duzo sie dzieje w tym odcinku, miejscami jest taki natłok wątków że troche trudno nadążyć . Matt odkrywa nowe moce i bez skrupułów z nich korzysta. Bardzo rozbudowany jest w tym epku wątek Clair i Firmy. Hiro dowiedział sie kto zabił jego ojca - zdziwił sie jak cholera xD . Nadal nie pojawiają sie meksykancy (mi tam to pasuje) i sądzę że oni w tym sezonie nie odegrają już żadnej roli, bo skoro taki mały kawałek trasy pokonali przez 7 odcinków, to wątpię aby przejechali całe USA az do NY w 4 odcinki . Ale najbardziej zaskakujące jest zakonczenie. Krew Clair naprawde działa jak ta Adama
zaznaczenie spoilera "sciągnąłem" od Sqter'a . myśle że to dobre rozwiązanie, bo nikt przez przypadek, nawet przejezdzając tekst nie zauważy czegoś co mogłoby mu popsuc niespodzianke
Skoro wątki nie zostaną przeniesione, zakładam nowy temat o tym serialu :D (az dziwne że jeszcze nikt nie założył 8) )
Wszystko wskazuje na to że sezon zmierza ku wczesniejszemu koncowi, przez ten cały strajk :/ . Szkoda bo serial sie robi baaardzo baaardzo dobry z kazdym kolejnym odcinkiem :D. Dobrym tego przykładem jest tu najnowszy odcinek - 2x09 - po prostu świetny!!!
[color=red]SPOILER[/color]
[color=yellow]Naprawde duzo sie dzieje w tym odcinku, miejscami jest taki natłok wątków że troche trudno nadążyć :P. Matt odkrywa nowe moce i bez skrupułów z nich korzysta. Bardzo rozbudowany jest w tym epku wątek Clair i Firmy. Hiro dowiedział sie kto zabił jego ojca - zdziwił sie jak cholera xD . Nadal nie pojawiają sie meksykancy (mi tam to pasuje) i sądzę że oni w tym sezonie nie odegrają już żadnej roli, bo skoro taki mały kawałek trasy pokonali przez 7 odcinków, to wątpię aby przejechali całe USA az do NY w 4 odcinki :P. Ale najbardziej zaskakujące jest zakonczenie. Krew Clair naprawde działa jak ta Adama[/color]
zaznaczenie spoilera "sciągnąłem" od Sqter'a . myśle że to dobre rozwiązanie, bo nikt przez przypadek, nawet przejezdzając tekst nie zauważy czegoś co mogłoby mu popsuc niespodzianke :)
Dla mnie odcinek nudny, przegadany z wyjątkiem ostatnich 10 minut, gdzie naprawdę dzieję się sporo. Co do następnych, końcowych, zmienianych i kręconych w pośpiechu odcinków, to powiem jak Han Solo: "I've got a bad feeling about this".
Dla mnie odcinek nudny, przegadany z wyjątkiem ostatnich 10 minut, gdzie naprawdę dzieję się sporo. Co do następnych, końcowych, zmienianych i kręconych w pośpiechu odcinków, to powiem jak Han Solo: "I've got a bad feeling about this".
W ogóle ten koleś co to wstawił jest mocny http://www.mininova.org/tor/1002846
To jego poprzednie "dzieło". Najlepszy jest opis - "this doesn't have the big logo Tv shows yoyopl (that is horrible)"
No i spójrzcie jak jest podpisany torrent.
W ogóle ten koleś co to wstawił jest mocny :) http://www.mininova.org/tor/1002846 To jego poprzednie "dzieło". Najlepszy jest opis - "this doesn't have the big logo Tv shows yoyopl (that is horrible)" No i spójrzcie jak jest podpisany torrent.
[quote="An25driu"]Widzę, że Stargate Atlantis [4x08] też tak podpisał - (XviD asd) English+subtitle English :shock: . Może wstawiał to na prośbę jakiegoś anglika :D[/quote]
Najgorsze jest to ze znam ludzi którzy się na te torrenty nabierają;] Ehh czytanie nie boli;D
no własnie ale czy te odcinki wystawione to rzeczywiscie są te i czy mają naprawde polskie napisy.bo np. w 9 nie ma dopiska ze sa napisy pl? czekam dalej na te dwa odcinki bo przyzwycziłem sie do oglądania po 2 bo po jednym jest straszny niedosyt
no własnie ale czy te odcinki wystawione to rzeczywiscie są te i czy mają naprawde polskie napisy.bo np. w 9 nie ma dopiska ze sa napisy pl? czekam dalej na te dwa odcinki bo przyzwycziłem sie do oglądania po 2 bo po jednym jest straszny niedosyt
riddx879 pisze:no własnie ale czy te odcinki wystawione to rzeczywiscie są te i czy mają naprawde polskie napisy.bo np. w 9 nie ma dopiska ze sa napisy pl? czekam dalej na te dwa odcinki bo przyzwycziłem sie do oglądania po 2 bo po jednym jest straszny niedosyt
Ehhhh, niektórzy to się nigdy nie nauczą. Nasze release'y są odpowiednio oznaczone, a do tego jest jeszcze strona główna, jakby ktoś miał wątpliwości. Tyle w tej kwestii. A to czy uploader wystawi 1, 2 czy może 3 odcinki albo dopiero cały sezon zależy tylko od niego.
[quote="riddx879"]no własnie ale czy te odcinki wystawione to rzeczywiscie są te i czy mają naprawde polskie napisy.bo np. w 9 nie ma dopiska ze sa napisy pl? czekam dalej na te dwa odcinki bo przyzwycziłem sie do oglądania po 2 bo po jednym jest straszny niedosyt[/quote]
Ehhhh, niektórzy to się nigdy nie nauczą. Nasze release'y są odpowiednio oznaczone, a do tego jest jeszcze strona główna, jakby ktoś miał wątpliwości. Tyle w tej kwestii. A to czy uploader wystawi 1, 2 czy może 3 odcinki albo dopiero cały sezon zależy tylko od niego.
Ostatnio pokusilem sie o sciagniecie jednego takiego odcinka chociarz wiedziałem ze to nie jest asd. Ku mojemu zdumieniu okazało sie że to naprawde jest stargate atlantis ale napisy byly po angielsku. Ktos zaczyna was wyreczac. Kopia oczywiscie była bez zarzutów.
Ostatnio pokusilem sie o sciagniecie jednego takiego odcinka chociarz wiedziałem ze to nie jest asd. Ku mojemu zdumieniu okazało sie że to naprawde jest stargate atlantis ale napisy byly po angielsku. Ktos zaczyna was wyreczac. Kopia oczywiscie była bez zarzutów.
Heroes... w moim zestawianiu z szergo końca (sezon 1) przeniósł się do czołówki... Sezon drugi jest niesamowity... Nie wiem kto to wymyśla ale pokłony dla scenarzysty. Drugi sezon genialny
Heroes... w moim zestawianiu z szergo końca (sezon 1) przeniósł się do czołówki... Sezon drugi jest niesamowity... Nie wiem kto to wymyśla ale pokłony dla scenarzysty. Drugi sezon genialny
wlasnie obejrzalem 10 odcinek
naprawde spoooooro sie dzieje
Sylar znowu pokazal jakim to jest bad motherfucker zabijajac Alejandro (ahh ten noz)
Sporo sie dowiadujemy o przeszlosci Firmy a takze o tym co kiedys zrobil i co planuje zrobic ponownie Adam
koncowka wbija w fotel i ciezko bedzie wytrzymac do przyszlego tygodnia aby zobaczyc dalszy ciag
jednym slowem - odcinek rewelacyjny
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
wlasnie obejrzalem 10 odcinek naprawde spoooooro sie dzieje
[color=yellow]Sylar znowu pokazal jakim to jest bad motherfucker zabijajac Alejandro (ahh ten noz) Sporo sie dowiadujemy o przeszlosci Firmy a takze o tym co kiedys zrobil i co planuje zrobic ponownie Adam[/color]
koncowka wbija w fotel i ciezko bedzie wytrzymac do przyszlego tygodnia aby zobaczyc dalszy ciag jednym slowem - odcinek rewelacyjny
Zgadzam się, że 10 odcinek był świetny, jednak trochę się rozczrowałam, gdyż był za słaby jak na przedostatni odcinek... Gdyby to był przedostani odcinek przed zimo[wą przerwą to bym ocenił na 6 w skali szkolnej, jednak, że jest to przedostani odcinek 2 serii to tylko 4. Mam nadzieję, że season final będzie lepszy.
Zgadzam się, że 10 odcinek był świetny, jednak trochę się rozczrowałam, gdyż był za słaby jak na przedostatni odcinek... Gdyby to był przedostani odcinek przed zimo[wą przerwą to bym ocenił na 6 w skali szkolnej, jednak, że jest to przedostani odcinek 2 serii to tylko 4. Mam nadzieję, że season final będzie lepszy.
Zgadzam się, że 10 odcinek był świetny, jednak trochę się rozczrowałam, gdyż był za słaby jak na przedostatni odcinek...
WTF?!?!!? jaki przedostatni?!? ja słyszałem że w przypadku skróconego sezonu odcinków ma byc 13...
A co do ocinka, faktcznie dużo sie dzieje, sporo jest o firmie. No i maksymalnie odjechana końcówka :D:D. faktycznie, az sie nie mozna doczekac nastepnego epka
[quote]Zgadzam się, że 10 odcinek był świetny, jednak trochę się rozczrowałam, gdyż był za słaby jak na przedostatni odcinek...[/quote]
WTF?!?!!? jaki przedostatni?!? ja słyszałem że w przypadku skróconego sezonu odcinków ma byc 13...
A co do ocinka, faktcznie dużo sie dzieje, sporo jest o firmie. No i maksymalnie odjechana końcówka :D:D:D. faktycznie, az sie nie mozna doczekac nastepnego epka :D