A za tydzień dwa odcinki finałowe Ostatnio taka moda, co w sumie jest całkiem sympatyczne
Są już dwa odcinki finałowe, ale pewnie poczekamy długo na napisy, bo tłumacz ma problemy z napisami do 24 odcinka i mało czasu, z racji życia pozaserialowego. Pozostaje więc czekać, albo nauczyć się szybko biegle władać angielskim
A za tydzień dwa odcinki finałowe :) Ostatnio taka moda, co w sumie jest całkiem sympatyczne :)
Są już dwa odcinki finałowe, ale pewnie poczekamy długo na napisy, bo tłumacz ma problemy z napisami do 24 odcinka i mało czasu, z racji życia pozaserialowego. Pozostaje więc czekać, albo nauczyć się szybko biegle władać angielskim :)
Choć przyznaję, że z pewnego punktu widzenia trochę irytujące jest takie dość ostentacyjne manipulowanie emocjami - motyw "niewinnego zbrodniarza" nie jest nowy, wiadomo, że człowiek się w końcu zacznie nim przejmować i życzyć mu w sumie dobrze. No ale ogólnie nie narzekam
No i zamknięcie. To ktoś - ten z pistoletem - kogo znamy, z poprzednich odcinków, prawda? Czy też nie? Zupełnie nowa postać? Wydaje mi się, że były odcinki, z tego co pamiętam, że ktoś miał dość poważy zatarg z zespołem i padła sugestia, że powróci? Strzał - trochę jak w zakończeniu ostatniego sezonu "CSI New York" - da się zrobić spoiler w spoilerze? - czyżby aktor grający Hotcha rezygnował z serialu? Czy kolejna manipulacja?
[spoiler]Choć przyznaję, że z pewnego punktu widzenia trochę irytujące jest takie dość ostentacyjne manipulowanie emocjami - motyw "niewinnego zbrodniarza" nie jest nowy, wiadomo, że człowiek się w końcu zacznie nim przejmować i życzyć mu w sumie dobrze. No ale ogólnie nie narzekam :)
No i zamknięcie. To ktoś - ten z pistoletem - kogo znamy, z poprzednich odcinków, prawda? Czy też nie? Zupełnie nowa postać? Wydaje mi się, że były odcinki, z tego co pamiętam, że ktoś miał dość poważy zatarg z zespołem i padła sugestia, że powróci? Strzał - trochę jak w zakończeniu ostatniego sezonu "CSI New York" - da się zrobić spoiler w spoilerze? :) - czyżby aktor grający Hotcha rezygnował z serialu? Czy kolejna manipulacja? :) [/spoiler]
To, że strzelający był w masce może wskazywać na to, że już się pojawiał w serialu. A co do Hotchnera, eh, chyba go nie zobaczymy w następnym sezonie...
Added after 1 minutes:
Może to głupie, ale dla mnie najgorszy na tej farmie był syf
[spoiler]To, że strzelający był w masce może wskazywać na to, że już się pojawiał w serialu. A co do Hotchnera, eh, chyba go nie zobaczymy w następnym sezonie... [/spoiler]
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
Może to głupie, ale dla mnie najgorszy na tej farmie był syf :rabbit: