Opis:
Osadzony w Waszyngtonie dramat kryminalny śledzący losy Alexa Crossa,
genialnego detektywa, którego prywatne problemy zagrażają jego karierze i życiu.
Serial na podstawie bestsellera Jamesa Pattersona.
Produkcja: USA, Gatunek: Kryminał‚,Dramat Obsada:
Aldis Hodge ... Alex Cross
Alona Tal ... Kayla Craig
Juanita Jennings ... Regina `nana Mama` Cross
Isaiah Mustafa ... John Sampson
Caleb Elijah ... Damon Cross
Melody Hurd ... Janelle Cross
Samantha Walkes ... Elle Monteiro
Jennifer Wigmore ... Anderson
Eloise Mumford ... Shannon Whitmer
Ryan Eggold ... Ed Ramsey
[b]Opis:[/b] Osadzony w Waszyngtonie dramat kryminalny śledzący losy Alexa Crossa, genialnego detektywa, którego prywatne problemy zagrażają jego karierze i życiu. Serial na podstawie bestsellera Jamesa Pattersona.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Kryminał‚,Dramat [b]Obsada:[/b] Aldis Hodge ... Alex Cross Alona Tal ... Kayla Craig Juanita Jennings ... Regina `nana Mama` Cross Isaiah Mustafa ... John Sampson Caleb Elijah ... Damon Cross Melody Hurd ... Janelle Cross Samantha Walkes ... Elle Monteiro Jennifer Wigmore ... Anderson Eloise Mumford ... Shannon Whitmer Ryan Eggold ... Ed Ramsey https://www.youtube.com/watch?v=GOupIB773tI
Z racji tego, ze niestety jestem, jakby rasistą, musze odpuścić. Nie orażam innej nacji na forum, ale to mi się po prostu nie podoba i tyle. Takie w stylu coś zrobił, ale jak i gdzie to już się uprasza bez pomyślunku. I ci banana iteży...sory za wyrażenie.
Z racji tego, ze niestety jestem, jakby rasistą, musze odpuścić. Nie orażam innej nacji na forum, ale to mi się po prostu nie podoba i tyle. Takie w stylu coś zrobił, ale jak i gdzie to już się uprasza bez pomyślunku. I ci banana iteży...sory za wyrażenie.
Heh pierwsza moja mysl w trakcie ogladania 1 odc. Cross (obejrzalem przed nim 1 odcinek 9 sezonu Shetlandow oraz 1 odc Say Nothing)
"czy te ... nie potrafia normalnie rozmawiac ? " :] gra aktorska, gestykulacja, scenariusz plus ofc [spoil] zly bialy seryjny morderca [/spoil] ehhh szkoda faktycznie czasu na takie "produkcje"
mam sentyment to Crossa w wykonaniu Morgana Freemana a nie takie cos co nam Amazon zafundowal