Ranking na najlepszy serial!
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
Ja od siebie dodaje (trochę na żywca, jeśli seriale się nie nadają albo będą wystawione to z góry przepraszam, ale i tak bym je dopisał, bo po prostu warto agitować, żeby się one pojawiły) zgłoszenie na Boston Legal - genialny humor dla inteligentnych ze wspaniałymi w swoich rolach Dannym Cranem i Alanem Shore oraz Grey's Anatomy - od chyba dwóch lat obiecywane są kolejne sezony tego znakomitego następcy Ostrego Dyżuru, więc trzeba było się przypomnieć ;-)
-
asd
-
Expert
-
asd
-
Expert
Tym razem wygrał Greys Anatomy (sezon3), który dodał @Barton - + 28 / - 37, oczywiście wchodzi pod uwagę tylko jeden sezon (3).
Równoczesnie zapraszam do kolejnej edycji!
Tym razem tylko jeden warunek - BEZ Kontynuacji - czyli dopisujcie i proponujcie seriale, których nie ma jeszcze na głównej!
Równoczesnie zapraszam do kolejnej edycji!
Tym razem tylko jeden warunek - BEZ Kontynuacji - czyli dopisujcie i proponujcie seriale, których nie ma jeszcze na głównej!

-
Wskaż do odpowiedzi
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Widać, że prowadzi bezapelacyjnie Children of Dune. Ale wstawiać tę część bez wcześniejszej (Dune) to trochę bez sensu.
xvidasd, może w przyszłych edycjach ustalałbyś już na samym początku datę końca głosowania. Wydaję się to sprawiedliwszym rozwiązaniem
xvidasd, może w przyszłych edycjach ustalałbyś już na samym początku datę końca głosowania. Wydaję się to sprawiedliwszym rozwiązaniem

Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
-
asd
-
Expert
Zgadza się choc tym razem po prostu nazbierało się trochę zaległosci - psych, greys i nie chce składac kolejnych obietnic.
Dlatego obecne głosowanie potrwa jeszcze minimum tydzień.
Dlatego obecne głosowanie potrwa jeszcze minimum tydzień.
Może po prostu proponuj ciekawsze propozycje?Czemu moje propozycje ZAWSZE lądują na ostatnim miejscu? Jakieś fatum?

-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
Muszę powiedzieć, że nie rozumiem jakimi kategoriami użytkownicy kierują się głosując na seriale na liście, a także je umieszczający.
Dead Set - już się ktoś zobowiązał, że wystawi serial nie zważając na wynik konkursu, więc dlaczego nie dać szansy innym pozycjom i usunąć serial z listy
The West Wing - mój ulubiony serial ever!!! I nawet nie wiecie jak uradowany bym był gdyby znalazł się na stronie, ale nie stanie się tak dopóki ktoś nie zrobi polskich napisów do 155 powstałych epizodów. Żaden odcinek nie jest przetłumaczony co automatycznie eliminuje serial z listy.
To samo co WW dotyczy Eli Stone'a, który ma przetłumaczone 7 z 13 odcinków pierwszej serii.
I mimo to 30 Rock zajmuje ostatnie miejsce. Mimo, że tylko 30 Rock tak naprawdę jest z tych 4 jedyną wartą do głosowania pozycją.
Ludzie, serio, sprawdzić sobie najpierw czy dodanie serialu do listy jest w ogóle sensowne, a nie wstawiać bezmyślnie.
Dead Set - już się ktoś zobowiązał, że wystawi serial nie zważając na wynik konkursu, więc dlaczego nie dać szansy innym pozycjom i usunąć serial z listy
The West Wing - mój ulubiony serial ever!!! I nawet nie wiecie jak uradowany bym był gdyby znalazł się na stronie, ale nie stanie się tak dopóki ktoś nie zrobi polskich napisów do 155 powstałych epizodów. Żaden odcinek nie jest przetłumaczony co automatycznie eliminuje serial z listy.
To samo co WW dotyczy Eli Stone'a, który ma przetłumaczone 7 z 13 odcinków pierwszej serii.
I mimo to 30 Rock zajmuje ostatnie miejsce. Mimo, że tylko 30 Rock tak naprawdę jest z tych 4 jedyną wartą do głosowania pozycją.
Ludzie, serio, sprawdzić sobie najpierw czy dodanie serialu do listy jest w ogóle sensowne, a nie wstawiać bezmyślnie.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Ja bym była najpierw za wrzuceniem 3 sezonu , oczywiście chodzi o Grey's Anatomy.
Mam również prośbe odnośnie bbc space odyssey, prosiłabym żeby na razie go nie proponować. dopasowywałam tekst do serialu, który w moim wmp totalnie nie jest zgrany i mam wrażenie, że czasem przetłumaczon e jest totalnie coś innego, tak jakby tekst nie był do serialu. na razie niestety nie mam jednak czasu żeby się tym na poważnie zająć i to naprawić.
Mam również prośbe odnośnie bbc space odyssey, prosiłabym żeby na razie go nie proponować. dopasowywałam tekst do serialu, który w moim wmp totalnie nie jest zgrany i mam wrażenie, że czasem przetłumaczon e jest totalnie coś innego, tak jakby tekst nie był do serialu. na razie niestety nie mam jednak czasu żeby się tym na poważnie zająć i to naprawić.
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2008, 15:54 przez nova.nike, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi