Ranking na najlepszy serial!
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
anetag77
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
Jest i pomyślę nad tym, żeby było to widoczne.
Na razie chcę wprowadzić tzw. paski postępu oraz info o tym kiedy jaki serial wygrał i jak idzie jego przygotowywanie - to chyba dobry pomysł prawda?
Kasuję: Nip Tuck- Sezon 5 (końcówka) bo sezon piąty juz był wystawiony i wg. danych z mininovej wszystko z nim ok (S:79 L:48)
I ponieważ @djjasiek zgodził się wystawić (w krótkim czasie) Hotel Babylon S1 (który wygrał ostatnio) ogłaszam, że kolejne zakończenie listy już w poniedziałek!
Na razie chcę wprowadzić tzw. paski postępu oraz info o tym kiedy jaki serial wygrał i jak idzie jego przygotowywanie - to chyba dobry pomysł prawda?
Kasuję: Nip Tuck- Sezon 5 (końcówka) bo sezon piąty juz był wystawiony i wg. danych z mininovej wszystko z nim ok (S:79 L:48)
I ponieważ @djjasiek zgodził się wystawić (w krótkim czasie) Hotel Babylon S1 (który wygrał ostatnio) ogłaszam, że kolejne zakończenie listy już w poniedziałek!

-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
Ej! To nie jest tak, że idę w zaparte i forsuje swoje pomysły wbrew wszystkim!
Chodzi o to, że nie chcę "zwykłej" ankiety w wyborze seriali a to dlatego, że staram się nasze forum jak najbardziej urozmaicić.
Obecny system nie jest doskonały gdyż faktycznie obecnie widać, że większość (właściwie 100%) pozycji notuje same ujemne punkty.
Zamiast jednak blokować możliwość głosowania na NIE dla danego serialu mam kilka pomysłów jak np:
zablokowanie zliczania ujemnych pkt,
możliwość oddania TYLKO np dwóch głosów na NIE,
start z "zapasem" dodatnich punktów,
całkowita zmiana listy - głosowanie na pozycje, których NIE CHCEMY - takie będą kasowane itp.
Tradycyjnie jednak brak czasu wydłuża realizację takich pomysłów co nie znaczy, że nie należy o tym rozmawiać, gdyż tylko dzięki Waszym sugestiom wspólnie możemy dograć całość!
Chodzi o to, że nie chcę "zwykłej" ankiety w wyborze seriali a to dlatego, że staram się nasze forum jak najbardziej urozmaicić.
Obecny system nie jest doskonały gdyż faktycznie obecnie widać, że większość (właściwie 100%) pozycji notuje same ujemne punkty.
Zamiast jednak blokować możliwość głosowania na NIE dla danego serialu mam kilka pomysłów jak np:
zablokowanie zliczania ujemnych pkt,
możliwość oddania TYLKO np dwóch głosów na NIE,
start z "zapasem" dodatnich punktów,
całkowita zmiana listy - głosowanie na pozycje, których NIE CHCEMY - takie będą kasowane itp.
Tradycyjnie jednak brak czasu wydłuża realizację takich pomysłów co nie znaczy, że nie należy o tym rozmawiać, gdyż tylko dzięki Waszym sugestiom wspólnie możemy dograć całość!

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
-
asd
-
Expert
Wyniknęło to z braku informacji,
Jest to serial, który akurat nie oglądam i nie śledzę jego losów.
Wystarczyło napisać jakąś informacjęw tym temacie, że wyszły odcinki, które nie zostały wystawione itp.
Zresztą warto by było zapytać @An25driu (bo to On zajmował się tym serialem) czy nie ma w planach wystawienia brakujących odcinków.
Jeśli nie to nie widzę problemu, żeby dopisać je ponownie
Jest to serial, który akurat nie oglądam i nie śledzę jego losów.
Wystarczyło napisać jakąś informacjęw tym temacie, że wyszły odcinki, które nie zostały wystawione itp.
Zresztą warto by było zapytać @An25driu (bo to On zajmował się tym serialem) czy nie ma w planach wystawienia brakujących odcinków.
Jeśli nie to nie widzę problemu, żeby dopisać je ponownie

-
Wskaż do odpowiedzi - wciągam się
-
Wskaż do odpowiedzi
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
To fakt, tylko czy wtedy nie będzie za mało pozycji na liście, gdy ograniczy się czas dodawania?dukekubas pisze:do tego prócz minusów musiałby być ograniczony czas na wstawianie pozycji, bo inaczej będzie parę seriali wstawionych na początku, zużyje się dwa minusy, a ktoś wstawi po tygodniu inny i minusy wszytskie zostały wykorzystane...
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
-
asd
-
Expert
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
a jak @xvidasd z tymi zmianami w głosowaniu?
bo ja też mam parę pomysłów, może kogoś zainteresują:
-głosy na 'tak' mają wartość 2 pkt, a głosy na 'nie' wartość -1 pkt(nie wiem czy jest taka możliwość oznaczenia wartości głosów)
-tu nie mam rozwiązania, ale fajnie byłoby jakoś doprowadzić do większego szanowania głosów przez użytkowników, szczególnie głosów ujemnych
bo ja też mam parę pomysłów, może kogoś zainteresują:
-głosy na 'tak' mają wartość 2 pkt, a głosy na 'nie' wartość -1 pkt(nie wiem czy jest taka możliwość oznaczenia wartości głosów)
-tu nie mam rozwiązania, ale fajnie byłoby jakoś doprowadzić do większego szanowania głosów przez użytkowników, szczególnie głosów ujemnych
-
Wskaż do odpowiedzi
Taka lekko smutna refleksja - w tej chwili, gdy spojrzałem na listę, wychodzi, że wszystkie seriale są na minusie, czyli - jak rozumiem - mają większą liczbę głosów na nie, niż na tak. No cóż, nie wiem, czy to polska mentalność, bo mam wątpliwości, czy coś takiego w ogóle istnieje, czy też jest to jest po prostu bardzo ludzkie - że łatwiej jest być przeciw czemuś, niż za czymś. Dziwna ta lista...
Oceń ten serial