Poprawione - dzięki.
Ponieważ cały czas seriali przybywa i bedzie wkrótce jeszcze wiecej cały czas zastanawiam się na jakims sensownym pogrupowaniem...
Nie, nie zmieniłem zdania - ciągle będzie spis wszystkich tak jak teraz ale może dodatkwo wprowadzic nałą nawigacje - tzn po kliknieciu na KOMEDIE wyświetlą się tylko seriale komediowe itp.
Tak, wiem, że np Losta trudno zaliczyc do jednej kategorii - ale tego typu seriale mogły by sie wyświetlac w wielu kategoriach.
Dajmy na to serial House, M.D. ( http://www.tvshows.yoyo.pl/housemd.html ) jest to i dramat i komedia.
Mógłby więc wyświetlac się zarówno po wcisnieciu buttona KOMEDIE jak i DRAMAT.
Poprawione - dzięki. Ponieważ cały czas seriali przybywa i bedzie wkrótce jeszcze wiecej cały czas zastanawiam się na jakims sensownym pogrupowaniem...
Nie, nie zmieniłem zdania - ciągle będzie spis wszystkich tak jak teraz ale może dodatkwo wprowadzic nałą nawigacje - tzn po kliknieciu na KOMEDIE wyświetlą się tylko seriale komediowe itp.
Tak, wiem, że np Losta trudno zaliczyc do jednej kategorii - ale tego typu seriale mogły by sie wyświetlac w wielu kategoriach.
Dajmy na to serial House, M.D. ( http://www.tvshows.yoyo.pl/housemd.html ) jest to i dramat i komedia. Mógłby więc wyświetlac się zarówno po wcisnieciu buttona KOMEDIE jak i DRAMAT.
Shedao Shai pisze:Fantasy/Sci-Fi -> Fantastyka. Poza tym popieram.
No nie bardzo - ja bym rozdzielił te gatunki.
Mało z tego - rozdzieliłbym też samo sci-fi na "gwiezdne" i "pozostałe" ale nie bardzo wiem jak to nazwac.
Chodzi mi np o Lost czy 5ive to midnight - to przecież tez sci-fi ale jakze inne od star treka czy stargate.
[quote="Shedao Shai"]Fantasy/Sci-Fi -> Fantastyka. Poza tym popieram.[/quote]
No nie bardzo - ja bym rozdzielił te gatunki. Mało z tego - rozdzieliłbym też samo sci-fi na "gwiezdne" i "pozostałe" ale nie bardzo wiem jak to nazwac.
Chodzi mi np o Lost czy 5ive to midnight - to przecież tez sci-fi ale jakze inne od star treka czy stargate.
Mi się podoba, ale to tło rzeczywiście troszkę razi i pojawił się problem. No moim słabym i zamulonym kompie strona się strasznie czołga. Ale trudno:D Dla nowych odwiedzających będzie bardziej przejrzysta.
Mi się podoba, ale to tło rzeczywiście troszkę razi i pojawił się problem. No moim słabym i zamulonym kompie strona się strasznie czołga. Ale trudno:D Dla nowych odwiedzających będzie bardziej przejrzysta.
xvidasd pisze:ok - skoro tak to zmieniłem - teraz moze byc?
tak jest o wiele lepiej i wyraźniej.
No tak, tylko że niektóre linki do podstron seriali nie działają i wysyłają w kosmos (tzn. na stronę Błąd 404 w yoyo.pl). Trzeba by poprawić, albo co...
[quote="AScarlett"][quote="xvidasd"]ok - skoro tak to zmieniłem - teraz moze byc?[/quote]
tak jest o wiele lepiej :) i wyraźniej.[/quote]
No tak, tylko że niektóre linki do podstron seriali nie działają i wysyłają w kosmos (tzn. na stronę Błąd 404 w yoyo.pl). Trzeba by poprawić, albo co...