panjandrum pisze:Od jakiegoś czasu, wydaję mi się, że od ostatniej modernizacji forum, mam tak, że nieraz (dosyć rzadko) przeczytane przeze mnie posty są nadal oznaczone jako nieprzeczytane. Trochę to jest denerwujące, bo muszę drugi raz wchodzić do tematu, lub oznaczać jako przeczytane. Ktoś też tak ma?
[quote="panjandrum"]Od jakiegoś czasu, wydaję mi się, że od ostatniej modernizacji forum, mam tak, że nieraz (dosyć rzadko) przeczytane przeze mnie posty są nadal oznaczone jako nieprzeczytane. Trochę to jest denerwujące, bo muszę drugi raz wchodzić do tematu, lub oznaczać jako przeczytane. Ktoś też tak ma?[/quote]
Ja wchodziłem z www na początku, ale w odnośnikach na forum jest zawsze z www.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
U mnie forum dziala dobrze, nie wiem czego to jest wina, ale jakby byla po stronie forum to chyba u wszystkich byloby cos nie tak..... (tak sobie tylko mysle bo nei znam sie na tym )
U mnie forum dziala dobrze, nie wiem czego to jest wina, ale jakby byla po stronie forum to chyba u wszystkich byloby cos nie tak..... (tak sobie tylko mysle bo nei znam sie na tym :D)
Nie, to nie ma nic wspólnego z tym, o czym wspominasz asd. Dokładnie tak jak pisze Merlin, to jest okresowe: zaczęło się po modyfikacjach i raz jest bardziej zintensyfikowane, a raz mniej, tzn. czasem mam tak kilka postów nieoznaczonych odpowiednio, a czasem jeden, dwa. A czasem wszystko jest w porządku. Ot, tajemnicze
Nie, to nie ma nic wspólnego z tym, o czym wspominasz asd. Dokładnie tak jak pisze Merlin, to jest okresowe: zaczęło się po modyfikacjach i raz jest bardziej zintensyfikowane, a raz mniej, tzn. czasem mam tak kilka postów nieoznaczonych odpowiednio, a czasem jeden, dwa. A czasem wszystko jest w porządku. Ot, tajemnicze :)
Podoba się. Między innymi ja narzekałem na tę długość Tak, jak teraz, jest moim zdaniem lepiej. Dobrze w tonacji kolorystycznej, tak bardziej - rzekłbym "profesjonalnie" (Pomijam guziczek "torrentowy", którego jak nie lubiłem w poprzedniej wersji, tak nie polubię go w nowej.)
Podoba się. Między innymi ja narzekałem na tę długość :) Tak, jak teraz, jest moim zdaniem lepiej. Dobrze w tonacji kolorystycznej, tak bardziej - rzekłbym "profesjonalnie" :) (Pomijam guziczek "torrentowy", którego jak nie lubiłem w poprzedniej wersji, tak nie polubię go w nowej.)
Kurde czlowiek wczoraj troche popije i przyjmie kilka innych mniej lub bardziej dozwolonych substancji rano sie budzi i przeciera ze zdumienia oczy
Ogolnie jest fajnie kolorek niebieski sprawia wrazeie chlodu plus wreszcie jak nacisne na klawiaturze przycisk END to znajduje sie na koncu tematu a nie kilkanascie przewiniec myszka w dol w krainie bieli
We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Kurde czlowiek wczoraj troche popije i przyjmie kilka innych mniej lub bardziej dozwolonych substancji :D rano sie budzi i przeciera ze zdumienia oczy :shock: Ogolnie jest fajnie kolorek niebieski sprawia wrazeie chlodu plus wreszcie jak nacisne na klawiaturze przycisk END to znajduje sie na koncu tematu a nie kilkanascie przewiniec myszka w dol w krainie bieli