Pomysł z Progress Bars znakomity, naprawdę. Dzięki.
A mam pytanko malutkie dałoby się może jakąś wyszukiwareczkę malutka tematów i postów wrzucić? Wczoraj szukałam jakiegoś tematu i ...no trochę się zniechęciłam . W końcu znalazłam to o co mi chodziło, ale takie wyszukiwanie może by się przydało jednak? :oops:
W końcu Forum sie rozrasta, postów coraz więcej, tematów coraz więcej....
Pomysł z Progress Bars znakomity, naprawdę. Dzięki.
A mam pytanko malutkie :grin: dałoby się może jakąś wyszukiwareczkę malutka :grin: tematów i postów wrzucić? Wczoraj szukałam jakiegoś tematu i ...no trochę się zniechęciłam . :( W końcu znalazłam to o co mi chodziło, ale takie wyszukiwanie może by się przydało jednak? :oops: W końcu Forum sie rozrasta, postów coraz więcej, tematów coraz więcej....
ta rozpiska w % jak dla mnie swietna a wykonanie jeszcze lepsze
mam nadzieje tylko ze bedzie ona w miare żywa no ale to jak pisaliscie wyżej zależy już od panów uploaderów
ta rozpiska w % jak dla mnie swietna a wykonanie jeszcze lepsze :salut: mam nadzieje tylko ze bedzie ona w miare żywa no ale to jak pisaliscie wyżej zależy już od panów uploaderów :)
Ustawiłem sortowanie wg. "postępu". To chyba najlepiej prawda?
Czy wg. daty aktualizacji? Jak wolicie?
@beato101 z szukajką jest ten problem, że rok temu (w celu przyśpieszenia działania forum) wykasowałem jednaz tabel dlatego fakytycznie starszych postów może nie znajdowac.
Ale spokojnie - z czasem sie odbuduje a jej wyniki wyszukiwania będą coraz lepsze.
Jest jeszcze inna opcja - mogę wykorzystac silnik google (ale musiałbym wpuścic na forum boota). Działało by to mniej więcej jak wyszukiwarka, która jest obecnie na każdej podstronie z serialem- spróbujcie sami jak to działa.
Ustawiłem sortowanie wg. "postępu". To chyba najlepiej prawda? Czy wg. daty aktualizacji? Jak wolicie?
@beato101 z szukajką jest ten problem, że rok temu (w celu przyśpieszenia działania forum) wykasowałem jednaz tabel dlatego fakytycznie starszych postów może nie znajdowac. Ale spokojnie - z czasem sie odbuduje a jej wyniki wyszukiwania będą coraz lepsze. Jest jeszcze inna opcja - mogę wykorzystac silnik google (ale musiałbym wpuścic na forum boota). Działało by to mniej więcej jak wyszukiwarka, która jest obecnie na każdej podstronie z serialem- spróbujcie sami jak to działa.
xvidasd pisze:Ustawiłem sortowanie wg. "postępu". To chyba najlepiej prawda?
Czy wg. daty aktualizacji? Jak wolicie?
mi się wydaję, że lepszy byłby według aktualizacji, wtedy łatwiej śledzić ewentualne zmiany. I jeszcze raz dziękuję ci administratorze, za ten piękny dział 'progress bars' ; p
[quote="xvidasd"]Ustawiłem sortowanie wg. "postępu". To chyba najlepiej prawda? Czy wg. daty aktualizacji? Jak wolicie? [/quote]
mi się wydaję, że lepszy byłby według aktualizacji, wtedy łatwiej śledzić ewentualne zmiany. I jeszcze raz dziękuję ci administratorze, za ten piękny dział 'progress bars' ; p
Jak sie wejdzie na pod forum listy propozycji to w zakładce jest Lista Ppropozycji. Taki mały szczegół
Jest takie powiedzenie, że polski Lotnik to jest taki ,że jak będzie trzeba to poleci nawet na drzwiach od stodoły. Piloci polscy będą latali na efach16