To scalanie to proponowałem chyba już ponad rok temu.
Jestem za.
A poruszanie się na forum faktycznie jest złożone. Konia z rzędem, kto nowy połapie się jaka jest różnica między newsem a dodanym srialem i jak ma szukać wątków.
Chyba o jakimś przewodniku też już kiedyś była mowa, z tego co pamiętam?
To scalanie to proponowałem chyba już ponad rok temu. Jestem za. :)
A poruszanie się na forum faktycznie jest złożone. Konia z rzędem, kto nowy połapie się jaka jest różnica między newsem a dodanym srialem i jak ma szukać wątków. Chyba o jakimś przewodniku też już kiedyś była mowa, z tego co pamiętam?
1.Znasz datę premiery kolejnego odcinka swojego ulubionego serialu? Podziel się z nami tą informację i dodaj ją do naszego kalendarza [url=przykład] TUTAJ/[/url].
Im więcej tego wypiszecie tym potem łatwiej będzie wybrać te najlepsze...
To może napiszecie prosty przewodnik? Na początek zwykły tekst wraz z linkami? W stylu"
[code]1.Znasz datę premiery kolejnego odcinka swojego ulubionego serialu? Podziel się z nami tą informację i dodaj ją do naszego kalendarza [url=przykład] TUTAJ/[/url].[/code]
Im więcej tego wypiszecie tym potem łatwiej będzie wybrać te najlepsze...
asd zadał pytanie czy w dziale download można dziękować. No cóż podziękowanie zawsze mile widziane i dlaczegóż nie było by można. Z tego co pamiętam na początku mojej bytności na tym forum w dziale download była taka funkcja i może warto by ją w takim razie przywrócić. Dla wstawek serialowych i dla napisów. Może nie każdy coś napisze, a samo kliknięcie nie boli.
asd zadał pytanie czy w dziale download można dziękować. No cóż podziękowanie zawsze mile widziane i dlaczegóż nie było by można. Z tego co pamiętam na początku mojej bytności na tym forum w dziale download była taka funkcja i może warto by ją w takim razie przywrócić. Dla wstawek serialowych i dla napisów. Może nie każdy coś napisze, a samo kliknięcie nie boli.
Jestem za. Kiedyś myślałem, żeby pisać 'dzięki' pod każdym pobranym plikiem ale doszedłem do wniosku, że zrobiłby się burdel, a tak jest ładnie przejrzyście jedynie posty z uploadem. Dodanie małej ikonki na górze każdego postu typu "podziękuj autorowi" i licznika załatwiło by tą sprawę.
Jestem za. Kiedyś myślałem, żeby pisać 'dzięki' pod każdym pobranym plikiem ale doszedłem do wniosku, że zrobiłby się burdel, a tak jest ładnie przejrzyście jedynie posty z uploadem. Dodanie małej ikonki na górze każdego postu typu "podziękuj autorowi" i licznika załatwiło by tą sprawę.
kamuimac pisze:chopie ty wiesz jakie to denerwujace ? co drugi thread czlowiek wchodzi liczac na nowy odcinek a tam twoje teksty - wez ze sie opanuj bo to wkurzajace strasznie
Jak widać niektórym to przeszkadza: [quote="kamuimac"]chopie ty wiesz jakie to denerwujace ? co drugi thread czlowiek wchodzi liczac na nowy odcinek a tam twoje teksty - wez ze sie opanuj bo to wkurzajace strasznie[/quote]
Ponawiam prośbę o zdjęcie restrykcji logowania dla pobierania literek.
Mam wrażenie, że to odstręcza nowe osoby od zaglądania do tego działu i również od forum.
Ponawiam prośbę o zdjęcie restrykcji logowania dla pobierania literek. Mam wrażenie, że to odstręcza nowe osoby od zaglądania do tego działu i również od forum.
najphil pisze:Z tym powiązaniem forum z listą seriali byłby super właśnie dlatego, że szukajka się nie zawsze sprawdza.
Obecnie na każdej podstronie jest link, który "Celuje" w temat - wg. mnie się to sprawdza.
Ale dzisiaj dodałem coś jeszcze - przy używaniu wyszukiwarki forumowej, na górze pojawiają się od razu barki jeśli dany serial jest w bazie (lub przynajmniej wyszukiwane słowo pasuje do tytułu) - wydaje mi się, że ktoś o to gdzieś postulował...
Powinno działać ok.
[quote="najphil"]Z tym powiązaniem forum z listą seriali byłby super właśnie dlatego, że szukajka się nie zawsze sprawdza.[/quote] Obecnie na każdej podstronie jest link, który "Celuje" w temat - wg. mnie się to sprawdza. Ale dzisiaj dodałem coś jeszcze - przy używaniu wyszukiwarki forumowej, na górze pojawiają się od razu barki jeśli dany serial jest w bazie (lub przynajmniej wyszukiwane słowo pasuje do tytułu) - wydaje mi się, że ktoś o to gdzieś postulował... Powinno działać ok.
Aktualnie u mnie strona z nieprzeczytanymi wątkami wygląda tak, że najpierw przez 15 ekranów jest gigantyczny patchwork kolorowych barków z serialami, a na dole dopiero lista tematów. Nic się nie rozwija, wywala wszystko o razu.
Aktualnie u mnie strona z nieprzeczytanymi wątkami wygląda tak, że najpierw przez 15 ekranów jest gigantyczny patchwork kolorowych barków z serialami, a na dole dopiero lista tematów. Nic się nie rozwija, wywala wszystko o razu.