Fringe
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Dzięki za info. W tamtym tygodniu też wyszedł proper, coś pecha do tego serialu mają.efekt02 pisze:4 odcinek od DOT ma prawie przez caly czas zle zsynchronizowany dzwiek z obrazem - potrzebna wersja od NoTV :)
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
panjandrum
Już chyba trzeci :) (1x3, 1x4, 1x6)M. pisze:Btw już drugi raz wyszedł zły release i potem do niego proper :D
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
Douglas Adams
Douglas Adams
-
Rushq
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
Ja wlasnie skusilem sie na pierwszy odcinek pilota i jestem bardzo zaskoczony...serial zapowiada sie bardzo ciekawie
dlatego ciasza mnie opinie odnosnie kolejnych epizodów...
Co do olivi..hmm nie nie wiem skad opinie ze jest brzydka...nie jest moze cudem ale wg mnie wkoncu zerwano z regula gdzie glowne bohaterki to super laski z wielkimi cyckami (choc na takie przyjemnie sie patrzy) ....poki co dla mie swietnie pasuje do roli...

Co do olivi..hmm nie nie wiem skad opinie ze jest brzydka...nie jest moze cudem ale wg mnie wkoncu zerwano z regula gdzie glowne bohaterki to super laski z wielkimi cyckami (choc na takie przyjemnie sie patrzy) ....poki co dla mie swietnie pasuje do roli...
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys 

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
http://www.mininova.org/tor/1820373 mówisz maszlola pisze:Czy jakaś dobra dusza mogłaby wrzucić tutaj 2 odcinek, żaden z linków na forum nie działa:/
Added after 43 seconds:
Dzięki Merlin_ za kolejny odcinek
-
panjandrum
W 1x06 Anna Torv pokazała szczyt beznadziejności aktorstwa. Miała niby grać osobę rozdrażnioną, zdenerwowaną, a wyglądało to na... brak mi słów. Co do samego serialu z odcinka na odcinek robi się coraz gorszy, chociaż pomysł na główny wątek bardzo ciekawy. Mało w nim logiki.
Tak jak ktoś już wspomniał, warto oglądać tylko dla Waltera.
Spoiler:
Douglas Adams
Douglas Adams
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
Widziałem pierwsze cztery odcinki. Dalej nie, ale nie dlatego że mi się nie podoba, tylko moi współlokatorzy z którymi to oglądam się obijają 
Fringe mi się podoba. Nie jest to tajemnica na miarę Lostów czy konspiracja na miarę X-Files (niby rozmach jest większy, ale realizacja mniej ciekawa), ale mi się podoba i będę oglądał dalej. JJ Abrams to w końcu pewna firma. Walter & syn oraz ten super(ciemny) murzyn ciągną stronę aktorską, bo Olivia to kompletna klapa - tak nieprzekonywującej głównej aktorki nie widziałem dawno. A co to za problem, tyle jest ładnych i utalentowanych panienek które zagrały gdzieś tam i się zgubiły... nie trzeba specjalnie wygrzebywać takich rodzynów jak panna Dunham.

Fringe mi się podoba. Nie jest to tajemnica na miarę Lostów czy konspiracja na miarę X-Files (niby rozmach jest większy, ale realizacja mniej ciekawa), ale mi się podoba i będę oglądał dalej. JJ Abrams to w końcu pewna firma. Walter & syn oraz ten super(ciemny) murzyn ciągną stronę aktorską, bo Olivia to kompletna klapa - tak nieprzekonywującej głównej aktorki nie widziałem dawno. A co to za problem, tyle jest ładnych i utalentowanych panienek które zagrały gdzieś tam i się zgubiły... nie trzeba specjalnie wygrzebywać takich rodzynów jak panna Dunham.
Oceń ten serial