Fringe

a long, long time ago..
efekt02
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: efekt02 »

4 odcinek od DOT ma prawie przez caly czas zle zsynchronizowany dzwiek z obrazem - potrzebna wersja od NoTV :)
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: panjandrum »

efekt02 pisze:4 odcinek od DOT ma prawie przez caly czas zle zsynchronizowany dzwiek z obrazem - potrzebna wersja od NoTV :)
Dzięki za info. W tamtym tygodniu też wyszedł proper, coś pecha do tego serialu mają.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.

Douglas Adams
Gość
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Gość »

Co tydzień mówię sobie że dam mu jeszcze jedną szansę i co tydzień mam nadzieję na jakąś fajną akcję. Myślałem że doczekałem tego momentu, bo odcinek 4 fajnie się oglądało, ale końcówka odcinka troche mnie zawiodła.
Spoiler:
M.
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: M. »

Dominogal, pomyślałam sobie to samo, chyba trochę przegięli.
Spoiler:
Poza tym dalej mnie troszkę drażni Olivia, wprawdzie mniej, niż na samym początku - ale jednak, ma w sobie coś denerwującego. Co nie zmienia faktu, że cały serial mi się ogląda dosyć dobrze :)
Spoiler:
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

Fringe [1x04] Obrazek

Fringe [1x05] Obrazek
izuu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: izuu »

Dziękiiiiiiiiiiiiiiiii :mrgreen: :alien:
efekt02
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: efekt02 »

wazne!
wersja 6. odcinka od DOTa jest "completely unwatchable (YouTube-style video)" :)
potrzeba kopii od FQM
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

M.
Sadze to samo!
Spoiler:
M.
Wskaż do odpowiedzi

Spoiler:
Btw już drugi raz wyszedł zły release i potem do niego proper :D
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

M. pisze:Btw już drugi raz wyszedł zły release i potem do niego proper :D
Już chyba trzeci :) (1x3, 1x4, 1x6)
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.

Douglas Adams
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

Ja wlasnie skusilem sie na pierwszy odcinek pilota i jestem bardzo zaskoczony...serial zapowiada sie bardzo ciekawie :-) dlatego ciasza mnie opinie odnosnie kolejnych epizodów...

Co do olivi..hmm nie nie wiem skad opinie ze jest brzydka...nie jest moze cudem ale wg mnie wkoncu zerwano z regula gdzie glowne bohaterki to super laski z wielkimi cyckami (choc na takie przyjemnie sie patrzy) ....poki co dla mie swietnie pasuje do roli...
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Fringe [1x06] Obrazek
lola
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lola »

Czy jakaś dobra dusza mogłaby wrzucić tutaj 2 odcinek, żaden z linków na forum nie działa:/
izuu
Wskaż do odpowiedzi

lola pisze:Czy jakaś dobra dusza mogłaby wrzucić tutaj 2 odcinek, żaden z linków na forum nie działa:/
http://www.mininova.org/tor/1820373 mówisz masz :smile:

Added after 43 seconds:

Dzięki Merlin_ za kolejny odcinek :grin:
lola
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: lola »

dzięki!!
Awatar użytkownika
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

W 1x06 Anna Torv pokazała szczyt beznadziejności aktorstwa. Miała niby grać osobę rozdrażnioną, zdenerwowaną, a wyglądało to na... brak mi słów. Co do samego serialu z odcinka na odcinek robi się coraz gorszy, chociaż pomysł na główny wątek bardzo ciekawy. Mało w nim logiki.
Spoiler:
Tak jak ktoś już wspomniał, warto oglądać tylko dla Waltera.

Douglas Adams
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Widziałem pierwsze cztery odcinki. Dalej nie, ale nie dlatego że mi się nie podoba, tylko moi współlokatorzy z którymi to oglądam się obijają :P

Fringe mi się podoba. Nie jest to tajemnica na miarę Lostów czy konspiracja na miarę X-Files (niby rozmach jest większy, ale realizacja mniej ciekawa), ale mi się podoba i będę oglądał dalej. JJ Abrams to w końcu pewna firma. Walter & syn oraz ten super(ciemny) murzyn ciągną stronę aktorską, bo Olivia to kompletna klapa - tak nieprzekonywującej głównej aktorki nie widziałem dawno. A co to za problem, tyle jest ładnych i utalentowanych panienek które zagrały gdzieś tam i się zgubiły... nie trzeba specjalnie wygrzebywać takich rodzynów jak panna Dunham.
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Fringe [1x07] Obrazek
M.
Wskaż do odpowiedzi

Dzięki wielkie :)
izuu
Wskaż do odpowiedzi

dziękujeee :grin: