Chciałem to samo powiedzieć
Widać w końcu płeć piękniejsza zaczyna się pokazywać, bo wcześniej to można było wszystkie odzywające się tutaj panie wyliczyć na palcach jeden ręki, a dodatkowo ta ręka, mogła być bez jednego palca
No ale miło nam w takim razie - byleby wszystkie panie udzielały się także więcej poza tym tematem
Chciałem to samo powiedzieć ;) Widać w końcu płeć piękniejsza zaczyna się pokazywać, bo wcześniej to można było wszystkie odzywające się tutaj panie wyliczyć na palcach jeden ręki, a dodatkowo ta ręka, mogła być bez jednego palca :tongue: No ale miło nam w takim razie - byleby wszystkie panie udzielały się także więcej poza tym tematem ;)
Właśnie. W końcu nie samym "Gilmore..." żyje człowiek Wątków Ci u nas dostatek, więc Szanowne Panie mają gdzie się udzielać. Na co - jak mniemam - wszyscy liczą Nie wiem, co prawda, jak asd, bo teraz mu ten serial na głowę spadnie
Właśnie. W końcu nie samym "Gilmore..." żyje człowiek :) Wątków Ci u nas dostatek, więc Szanowne Panie mają gdzie się udzielać. Na co - jak mniemam - wszyscy liczą :) Nie wiem, co prawda, jak asd, bo teraz mu ten serial na głowę spadnie ;)
@eka, @asgoja, @ryfcia, @oziak, @Ola161, @Tynka86, @AScarlett to na razie tylko siedem dziewczyn... poczekam więc jeszcze trochę - skoro serial taki dobry to nie powinien miec problemu w zebraniu większej ilości głosów
@eka, @asgoja, @ryfcia, @oziak, @Ola161, @Tynka86, @AScarlett to na razie tylko siedem dziewczyn... poczekam więc jeszcze trochę - skoro serial taki dobry to nie powinien miec problemu w zebraniu większej ilości głosów :grin:
[quote="PaulinAna"]A ja oddam mój głos na NIE i popsuje statystyke. Nie podoba mi się ten serial. JEst wiele ciekawszych, czakających na wstawienie :)[/quote] W koncu jakis glos rozsadku... :D
[quote="Brita"][quote="PaulinAna"]A ja oddam mój głos na NIE i popsuje statystyke. Nie podoba mi się ten serial. JEst wiele ciekawszych, czakających na wstawienie :)[/quote] W koncu jakis glos rozsadku... :D[/quote]
Oooo , a ja się spodziewalam , że mnie zlinczują ;)
ja tez jestem na tak i nawet mam wszystkie odcinki razem z napisami i z checia udostepnie szerszemu gronu osob a jesli ktos jest na nie to nikt nie zmusza go do ogladania
ja tez jestem na tak i nawet mam wszystkie odcinki razem z napisami i z checia udostepnie szerszemu gronu osob a jesli ktos jest na nie to nikt nie zmusza go do ogladania :P
W następnym tygodniu w programie "Sprawa dla reportera" Elżbieta Jaworowicz będzie przepytywać kluczowe osoby z forum, jak to możliwe że ten serial wygrał Charts i jeszcze bardziej "jak to możliwe" że nasz szanowny admin sam dodał go do listy
W następnym tygodniu w programie "Sprawa dla reportera" Elżbieta Jaworowicz będzie przepytywać kluczowe osoby z forum, jak to możliwe że ten serial wygrał Charts i jeszcze bardziej "jak to możliwe" że nasz szanowny admin sam dodał go do listy :smt101
xvidasd ja pamiętam, dodawałeś do listy wszytskie komedie które klasyfikowały się do wstawienia na stronę (czytaj były do nich napisy), jakbyś przewidział że wygra, w życiu byś nie dopisał, zapewne
[b]xvidasd[/b] ja pamiętam, dodawałeś do listy wszytskie komedie które klasyfikowały się do wstawienia na stronę (czytaj były do nich napisy), jakbyś przewidział że wygra, w życiu byś nie dopisał, zapewne :-p