Tak się zastanawiam... może juz Wszystkim się znudził ten serial i nie ma potrzeby dalszego wrzucania po odcinku co? (Daj Boże )
Bo patrzac na staty to każdy nowy odcinek pobiera średnio o 15% mniej osób niż pobrało poprzedni...
Tak się zastanawiam... może juz Wszystkim się znudził ten serial i nie ma potrzeby dalszego wrzucania po odcinku co? (Daj Boże :D ) Bo patrzac na staty to każdy nowy odcinek pobiera średnio o 15% mniej osób niż pobrało poprzedni...
Ja spojrzałabym na to z innej strony, serial tak się podoba, że wszyscy ściagają od razu 350 mb
A tak na serio, to serial ma tu naprawde sporo fanów i nie tylko, ode mnie moi niezarejestrowani znajomi tez pożyczają, tak więc kontynuowac tę wielce dobroczynna akcję społeczna prosze
Ja spojrzałabym na to z innej strony, serial tak się podoba, że wszyscy ściagają od razu 350 mb :D A tak na serio, to serial ma tu naprawde sporo fanów i nie tylko, ode mnie moi niezarejestrowani znajomi tez pożyczają, tak więc kontynuowac tę wielce dobroczynna akcję społeczna prosze ;)
Pobieram każdy każdusieńki odcinek :smile: Ta spadkowa tendencja to jakieś przesilenie jesienne. Don't worry i proszę o wrzutki na bieżąco. Ładnie proszę :D
Ta, ta, da... A ja widzę, że na temat GA wypowiadają się zawsze te same osoby i tylko 7-em osób łącznie dało mu trzy gwiazdki na podstronie... - słabiutko coś - wygląda na to, że nikt wiecej tego nie ogląda. Czyżby serial tracił widownie? (O YES!!! )
Ta, ta, da... A ja widzę, że na temat GA wypowiadają się zawsze te same osoby i tylko 7-em osób łącznie dało mu trzy gwiazdki na podstronie... - słabiutko coś - wygląda na to, że nikt wiecej tego nie ogląda. Czyżby serial tracił widownie? (O YES!!! :smile: )