xvidasd pisze:Odcinek chyba mocno dramatyczny ale dla mnie to była żenująca komedia
Nie rozumiem co wg ciebie niby było takie żenująco śmieszne, bo rozumiem, że komedia to głównie na śmiechu się opiera. Odcinek Był bardzo ciekawy, tak jak większość poprzednich i to nie tylko jeśli chodzi o kolejne zmiany które zaszły w SG, charaktery nowych bohaterów, ale także ze względu na główny przypadek, owszem dramatyczny. I bardzo dobre przesłanie, nie poddawaj się, zawsze szukaj innego wyjścia, po prostu żyj.
[quote="xvidasd"]Odcinek chyba mocno dramatyczny ale dla mnie to była żenująca komedia [/quote]
Nie rozumiem co wg ciebie niby było takie żenująco śmieszne, bo rozumiem, że komedia to głównie na śmiechu się opiera. Odcinek Był bardzo ciekawy, tak jak większość poprzednich i to nie tylko jeśli chodzi o kolejne zmiany które zaszły w SG, charaktery nowych bohaterów, ale także ze względu na główny przypadek, owszem dramatyczny. I bardzo dobre przesłanie, nie poddawaj się, zawsze szukaj innego wyjścia, po prostu żyj.
Ta pseudo-dramaturgia wynikająca z tej operacji (uda się? nie uda?). Już w pierwszych minutach tego odcinka wiedziałem, że oczywiście się uda i wszystko będzie ok...
No nie mów mi, że obgryzłaś wszystkie paznokcie...
Ta pseudo-dramaturgia wynikająca z tej operacji (uda się? nie uda?). Już w pierwszych minutach tego odcinka wiedziałem, że oczywiście się uda i wszystko będzie ok...
No nie mów mi, że obgryzłaś wszystkie paznokcie... :-p
Ja stawiałam na to, że pacjent owszem przeżyje, ale że jednak nie będzie mógł chodzić. Może jednak prestiż związany z całkowitym powodzeniem tej operacji ma jakiś dalszy cel i dlatego się udała. Nigdy nie jestem pewna co do sukcesu jakiegoś przypadku gdyż wiele razy myslałam, niemożliwe żeby mogli stracić te osobę, a jednak, np ojciec Georgea, sam George!
Paznokci nie obgryzałam, ale serial jest w miare ciekawy. Co prawda Trauma na razie ma za mało odcinków by porównywać, ale jednak GA wydaje się ciekawsze. Widać tez więcej perypetii pacjentów, więcej jest wątków ubocznych. Oczywiście każdemu podoba się coś innego, ale nieprzesadzajmy z krytycyzmem, bo na prawdę jest wiele gorszych seriali, także tych wystawionych na tym forum.
[spoiler]Ja stawiałam na to, że pacjent owszem przeżyje, ale że jednak nie będzie mógł chodzić. Może jednak prestiż związany z całkowitym powodzeniem tej operacji ma jakiś dalszy cel i dlatego się udała. Nigdy nie jestem pewna co do sukcesu jakiegoś przypadku gdyż wiele razy myslałam, niemożliwe żeby mogli stracić te osobę, a jednak, np ojciec Georgea, sam George! Paznokci nie obgryzałam, ale serial jest w miare ciekawy. Co prawda Trauma na razie ma za mało odcinków by porównywać, ale jednak GA wydaje się ciekawsze. Widać tez więcej perypetii pacjentów, więcej jest wątków ubocznych. Oczywiście każdemu podoba się coś innego, ale nieprzesadzajmy z krytycyzmem, bo na prawdę jest wiele gorszych seriali, także tych wystawionych na tym forum.[/spoiler]
[quote="xvidasd"]Odcinek chyba mocno dramatyczny ale dla mnie to była żenująca komedia :grin: [/quote]
Musisz poprostu oglądnąć od pierwszego sezonu, wtedy zrozumiesz nasza fascynacje i pokornie przyznasz sie, ze zle oceniłes jeden z lepszych seriali :-p
Sezon 6 nudny w porównaniu z 5 czy nawet 4
Nie podobają sie mi nowe postaci i cały ten watek z fuzją.
Jedyny w miarę epizod jak do tej pory to 6x06 - kiedy dochodzili kto popełnił błąd. Mam nadzieję, że dalej będzie lepiej...
Spoiler:
A co z Izzy, zrezygnowała z serialu?
Ten sezon bardziej przypomina Ostry Dyżur niz starych, dobrych Greysów
Sezon 6 nudny w porównaniu z 5 czy nawet 4 :-p Nie podobają sie mi nowe postaci i cały ten watek z fuzją. Jedyny w miarę epizod jak do tej pory to 6x06 - kiedy dochodzili kto popełnił błąd. Mam nadzieję, że dalej będzie lepiej... [spoiler]A co z Izzy, zrezygnowała z serialu?[/spoiler] Ten sezon bardziej przypomina Ostry Dyżur niz starych, dobrych Greysów :-p
[quote="ana81"]Nie podobają sie mi nowe postaci i cały ten watek z fuzją.[/quote] Grzeczna dziewczynka :thumleft: Pewnie każdy tak ma więc co? - nie trzeba dalej wystawiać co nie? :smt041
Buszowałem akurat w internecie i przez przypadek natknąłem się na coś takiego. Miał już ktoś do czynienia z tą gierką? Nie żebym od razu chciał grać, bo fan gier ze mnie mizerny, ale jestem ciekawy, bo nawet nie wiedziałem, że takie "coś" się ukazało.
Buszowałem akurat w internecie i przez przypadek natknąłem się na [url=http://gry.wp.pl/galeria/najgorsze-gry-roku,178993/7.html]coś takiego[/url]. Miał już ktoś do czynienia z tą gierką? Nie żebym od razu chciał grać, bo fan gier ze mnie mizerny, ale jestem ciekawy, bo nawet nie wiedziałem, że takie "coś" się ukazało.
Jeżeli ma ktoś taką możliwość, to prosiłbym o wrzucenie linka do chomikuj.pl lub jakiejś darmowej strony gdzie można by pobrać 3, 4 i 5 sezon tego serialu w Xvid asd. Z góry dzięki
Jeżeli ma ktoś taką możliwość, to prosiłbym o wrzucenie linka do chomikuj.pl lub jakiejś darmowej strony gdzie można by pobrać 3, 4 i 5 sezon tego serialu w Xvid asd. Z góry dzięki :smile:
Cudna reakcja xvidasd. Znając nastawienie do tego serialu jakże uzasadniona. A co gierki, jakoś równeż nie jstem przychylnie nastawiony, no bo o co może chodzić w gierce na podstawie szpitalnej opery mydlanej. Bez urazy sam oglądam
Cudna reakcja [b]xvidasd[/b]. Znając nastawienie do tego serialu jakże uzasadniona. A co gierki, jakoś równeż nie jstem przychylnie nastawiony, no bo o co może chodzić w gierce na podstawie szpitalnej opery mydlanej. Bez urazy sam oglądam :-p