Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
Matwiej
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Matwiej »

Siema ^^

Oglądanie seriali jest jedną z moich pasji xD
Zaciekawiła mnie ta strona jak i forum ;)
torrentboy93
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: torrentboy93 »

my name is nicholas from germany and i want to know how can i download the series? it wont let me download for some reason please help if possible
maximow
Wskaż do odpowiedzi

Witajcie

Post autor: maximow »

Witam serdecznie i mam nadzieje ze zostane przyjety. Jak wszyscy tutaj lubie seriale
pozdrawiam
Wojtas
scarlett26
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: scarlett26 »

Witam jestem Scarlett z Wlkp. i uwielbiam seriale, szczególnie te produkcji brytyjskie i historyczne:) Pozdrawiam wszystkich:)
jarobert
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: jarobert »

Hej, jestem Robert, mieszkam w Warszawie. Nie mam za wiele wolnego czasu w związku z tym lubię seriale, gdyż łatwiej mi znaleźć 30- 40 min co jakiś czas niż 1,5 h na film, a nie lubię oglądać filmów po kawałku.
Oprócz seriali lubię przed snem poczytać książki, ulubiony autor to Siergiej Łukjanienko jeżeli ktoś lubi tematykę sf Gorąco polecam.
leadeeer
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: leadeeer »

Cześć, jestem Arek, mam 17 lat i właśnie siedzę na krześle. Wczoraj skończyłem oglądać 1 sezon Dextera i chcę więcej.
szuwarus
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: szuwarus »

Jestem SzuwaR pochodze z wielkopolski... ;)
Co tu duzo mowic seriale sa sposobem na nude i szukam caly czas ciekawszych, zabawniejszych i bardziej zaskakujacych ;)

Obecnie top 5:
1. Chuck
2. Burn Notice
3. South Park
4. Włatcy ;p
5. Dexter

Pozdrawiam cala ekipe xvidasd.com :)
Gdyby nie takie fora jak to ludzie z wolnym laczem a przy tym maniacy seriali mieliby mocno utrudnione zycie ;)
PEACE
kudlaty2
Wskaż do odpowiedzi

witeczka wszystkim

Post autor: kudlaty2 »

cześć jestem Robert kywka kudi nie znam się za bardzo na komputerach ale lubię oglądać filmy sf. Pozdrowionka
zombislaw
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zombislaw »

Cześć jestem zombislaw mam teraz 30 lat i jak Kwaśniewski nie mam magistra chociaż ukończyłem studia wyższe.Pochodzę z małej wioski na Podlasiu gdzie obecnie mieszkam i żyję.Interesuję się fantasy,piłką nożną.Lubię korzystać z neta a także oglądać seriale ( zwłaszcza brytyjskie)
blabla20
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: blabla20 »

witam, jestem nowy i chętnie wtopie się w otoczenie :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

eee tam - zamiast się wtapiać lepiej czynnie uczestniczyć w życiu Forum - większa frajda :ok
Obrazek When Dreams Come True...
es_sabbi
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: es_sabbi »

Witam :)

Ja również jestem nowy - nie wiedziałem że taka fajna stronka istnieje :)

Przypadkiem tutaj trafiłem poszukując starszych seriali - obecnie Dark Angle z boska Jessica Alba :)

Jestem wielbicielem mnóstwa seriali zza oceanu :) paru zza kanału La Manche, a i dobrym anime nie pogardze - o tematyce piłki nożnej mam prawie każde :)

pozdrawiam wszystkich
idziak
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: idziak »

siema

Kolny nowy użytkownik z Poznania ;)
Pozdro
bob3229
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bob3229 »

witam mam na imie Bogdan moje zainteresowanie to filmy i seriale sf mieszkam w Beskidach
Guzior
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Guzior »

Cześć,Piotrek z tej strony.Od paru dobrych lat jestem maniakiem seriali,zwłaszcza tych z napisem "xvidasd" :-p
dawson77
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dawson77 »

Siemanko

Jestem Dawson i zamieszkuje rejony Trojmiasta a dokladnie Gdansk.Jestem maniakiem ;-) seriali(w szczegolnosci kryminalow i s-f)lubie tez od czasu do czasu popykac w jakies fajne gierki no i jestem z tego pokolenia mlodszego :-)
pozdrawiam wszystkich
senior86
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: senior86 »

Witam

Jestem nowym uzytkownikiem forum, które polecil mi znajomy. Mam na imie Maciek i mieszkam w Szczecinie. W wolnej chwili lubie obejrzec dobry film lub wciagajacy serial. Poczatkowo bylem sceptycznie nastawiony do wszelkiego typu seriali aczkolwiek znajomy polecil mi kilka dobrych pozycji miedzy innymi The Unit.

Pozdrawiam
zekaj
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zekaj »

Witam.

Na forum czaje sie juz od dosyc dawna, najwyzsza pora zeby sie przedstawic (no i moooze dobrac sie do downloadow, ale cii) (;
Nazywam sie Magda, od seriali i filmow wszelkiego rodzaju jestem z lekka uzalezniona. Od czasu do czasu zdarza mi sie cos amatorsko przetlumaczyc, glownie na zyczenie i uzytek znajomych. Zbyt barwna osoba nie jestem, wiec tyle powinno wystarczyc :D
Awatar użytkownika
anetag77
Wskaż do odpowiedzi
seriale to moja pasja
seriale to moja pasja

Post autor: anetag77 »

Oj Magda rzeczywiście czekałaś baaaaaardzo długo :) no ale liczy się,że w końcu się odezwałaś :) Tak trzymać :ok

dawson77 witam rocznik 77 ;) jak i wszystkich pozostałych :)
:)
wychylylybym
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wychylylybym »

Witam, jestem Damian z Lublina a ta stronka jest super :D

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ