Który z głównych bohaterów jednej z serii CSI pojawił się jako JEDYNY w dwóch pozostałych?
Banalne, ale mnie mnie korciło żeby odpowiedzieć na poprzednią zagadkę :oops:
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2010, 18:18 przez panjandrum, łącznie zmieniany 1 raz.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Jak już mamy być skrupulatni, Messer też wystąpił we wszystkich trzech, tylko w LV jako ktoś inny.
Ostatnio zmieniony 24 stycznia 2010, 18:28 przez panjandrum, łącznie zmieniany 1 raz.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Douglas Adams
Jako że nie oglądałem jeszcze odcinków z tym panem, nie miałem pojęcia że występował. Już bez przesady z tą skrupulatnością Ale oczywiście panjandrum zadajesz
Podaj imię i nazwisko przynajmniej dwóch aktorów lub aktorek, u których w późniejszych serialowych rolach ma miejsce nawiązanie do roli wcześniejszej. Proszę podać też tytuły tych seriali i krótki opis tej sytuacji. W razie, gdybym nie oglądał podanego serialu proszę o potwierdzenie poprawności przez osobę trzecią, która go oglądała. Będę też szukał w google Chyba wyraziłem się dosyć jasno
Douglas Adams
Beverly Hills 90210 - Shannen Dorerty (Brenda Walhs) i Jennie Garth (Kelly Taylor) - i 90210 w obu serialach grają te same postacie, tyle że w 90210 tzw. 'po latach'
Added after 2 minutes:
ewentualnie SG1 - Amanda Tapping (jako Samantha Carter) i Torri Higginson (jako doktor Elizabeth Weir) - oraz SGA
Przepraszam za niedomówienie w poprzednim poście, ale chodzi o inne role. W tych serialach nie grają tego samego bohatera, ale w późniejszym jest nawiązanie do roli w poprzednim. Tak jak pisze PaulinAna byłoby za łatwo
Douglas Adams
Dobra, podpowiedź.
Richard D. Anderson (Jack O'Neil). W Stargate SG-1 jest nawiązanie do jego wcześniejszej roli w serialu McGyver. Nie pamiętam dokładnie który odcinek.
Podajcie drugą taką sytuację w serialach.
Douglas Adams
Douglas Adams