wyobraź sobie ze szukalem, więc sam sprobuj wyguglowac jak nie wierzysz- nie umiesz pomóc to po co sie odzywasz?? na tej wyszukiwarce,ktora podales jest sezon 2 ale zajmuje chyba 7 giga wiec wieki by sie to sciagalo---czy ktos obeznany orientuje sie moze czy wogole byl sezon 2 w formacie xvid asd
[quote="Shen"]ciezko uzyc google? tu poszukaj http://www.xtvi.com[/quote]
wyobraź sobie ze szukalem, więc sam sprobuj wyguglowac jak nie wierzysz- nie umiesz pomóc to po co sie odzywasz?? na tej wyszukiwarce,ktora podales jest sezon 2 ale zajmuje chyba 7 giga wiec wieki by sie to sciagalo---czy ktos obeznany orientuje sie moze czy wogole byl sezon 2 w formacie xvid asd
[quote="grzechu"]wyobraź sobie ze szukalem, więc sam sprobuj wyguglowac jak nie wierzysz- nie umiesz pomóc to po co sie odzywasz?? [/quote]
Grzeczność zawsze popłaca młody :P
Sezon 2 oczywiście był- oto [b]drugi wynik wyszukiwarki Google ([/b] po wyguglowaniu :P (torrrenz.com chyba już nie chodzi, nie otworzyła mi sie strona )
A ja mogę się pochwialić, że wresxcie obejrzałem wszystkie sezony i teraz jestem na bierzącą, co ciekawe Supernatural był jednym z moich pierwszych seriali, ale nigdy nie było mi dane go obejrzeć do końca i teraz się udało, a co do tego co pisał fluid to się zgadzam, ogólnie bardzo fajna postać
A ja mogę się pochwialić, że wresxcie obejrzałem wszystkie sezony i teraz jestem na bierzącą, co ciekawe Supernatural był jednym z moich pierwszych seriali, ale nigdy nie było mi dane go obejrzeć do końca i teraz się udało, a co do tego co pisał fluid to się zgadzam, ogólnie bardzo fajna postać :)
piotr_cebo Niesamowite! Supernatural też był moim pierwszym serialem jaki ściągnąłem , dotrwałem do 3 odcinka i zwątpiłem.
Po 2 latach (bodajże) Namówiła mnie do tego serialu Brita i nie żałuje.. Serial jest fenomenalny! Nigdy nie oglądałem czegoś tak dobrego jak Supernatural
[b]piotr_cebo[/b] :D :D Niesamowite! Supernatural też był moim pierwszym serialem jaki ściągnąłem , dotrwałem do 3 odcinka i zwątpiłem. Po 2 latach (bodajże) Namówiła mnie do tego serialu [b]Brita[/b] i nie żałuje.. Serial jest fenomenalny! Nigdy nie oglądałem czegoś tak dobrego jak Supernatural :-)
uooo uaaaaa pięęęęękne kurde... aż się boję obejrzeć 2 Flashforward żeby nie stawiać tego w bezpośrednim w porównaniu ze SN... nei chcę się zniechęcać do nowych seriali na starcie
uooo uaaaaa pięęęęękne :D kurde... aż się boję obejrzeć 2 Flashforward żeby nie stawiać tego w bezpośrednim w porównaniu ze SN... nei chcę się zniechęcać do nowych seriali na starcie :D
Shedao Shai pisze:uooo uaaaaa pięęęęękne kurde... aż się boję obejrzeć 2 Flashforward żeby nie stawiać tego w bezpośrednim w porównaniu ze SN... nei chcę się zniechęcać do nowych seriali na starcie
geniusz!!
ja najpierw odpalilem sobie supernatural, to potem na drugim epie flashforward przysypialem z nudow ;p
[quote="Shedao Shai"]uooo uaaaaa pięęęęękne :D kurde... aż się boję obejrzeć 2 Flashforward żeby nie stawiać tego w bezpośrednim w porównaniu ze SN... nei chcę się zniechęcać do nowych seriali na starcie :D
geniusz!![/quote] ja najpierw odpalilem sobie supernatural, to potem na drugim epie flashforward przysypialem z nudow ;p
[quote="beata101"]Zresztą, jak można nie kochac Supernatural????[/quote]
[spoiler]z tego co widziałam, następny odcinek będzie raczej zabawny- to ma być ten z Paris Hilton :-p , po epickim odcinku The End trochę oddechu :) [/spoiler]