CSI Las Vegas
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
CSI Las Vegas
Hej mam pytanko odnośnie tego serialu czy @Fluid zrezygnował z wstawiania po dwa odcinki czy ma łącze zawalone Legend-Tae Wang Sa Shin Gi i dlatego teraz nie ma czasu i gdy dokończy tamtą pozycję to wstawi CSI ?czy jakiś problem z napisami jest ??
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
upraszalem....pisalem ale widac nie dociera
odcinki beda kiedy beda czyt. kiedy bede mial czas aby je wstawic
oprocz uploadowania tez mam swoje rzeczy do sciagania a nei moge robic tych dwoch rzeczy na raz
zadaj sobie pytanie - odkad zaczalem wstawiac CSI LV to brakowalo jakiegos odcinka?
czegos nie wstawilem?
.....
wiec prosze wiecej takich pytan nie zadawac :roll:
odcinki beda kiedy beda czyt. kiedy bede mial czas aby je wstawic
oprocz uploadowania tez mam swoje rzeczy do sciagania a nei moge robic tych dwoch rzeczy na raz
zadaj sobie pytanie - odkad zaczalem wstawiac CSI LV to brakowalo jakiegos odcinka?
czegos nie wstawilem?
.....
wiec prosze wiecej takich pytan nie zadawac :roll:

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
fluid
- Kontakt:
CSI 8x07-08 oraz Without a Trace [6x06]

Najpierw oglądaj odcinek Without a Trace [6x06] - w nim jest dokończenie historii z CSI [8x06]
Added after 32 hours 26 minutes:
no i co??
zero komentarz na temat odcinka without a trace??
a tylu chetnych bylo....

Najpierw oglądaj odcinek Without a Trace [6x06] - w nim jest dokończenie historii z CSI [8x06]
Added after 32 hours 26 minutes:
no i co??
zero komentarz na temat odcinka without a trace??

a tylu chetnych bylo....

Everything we worked for
-
Wskaż do odpowiedzi
-
kendzi
Wskaż do odpowiedzi - specjalista
Scenarzyści LV zdecydowanie powinni dostać podwyżkę. Mimo, że jest to już óśmy sezon kazdy odcinek jest klasa samą w sobie!!!
SPOJLER
Odcinek You Kill Me jest niesamowity. Hodges prowadzący grę (bardzo podobne do sesji RPG, aż dziwne, że np. Wizard tego nie podchwycił takiegoo pomysłu) polegającą na rozwiązaniu zabójstw w labolatoruim stworzył znaomitą atmosferę zbrodni. Każda z zagadek zawiera błysk geniuszu scenarzysty. Mi najbardziej podobała się ta, którą rozwiązywał Grissom a dotyczyłą samobójstwa Hodgesa.
Po zatym w odcinku urzekły mnie humor: "Brak śladów napaści seksualnej" i podpowiedzi :lol: . Oprócz tego kolejna utarczka między dwójką pewnych labolatorantów (gash kiedy oni się ze soba do łoźka 8) ). Noi oczywiście rozterki Grissoma spowodowane odejściem Sarry. Cóż dawno nei widziałem tak świetnego odcinka i jak widac po CSI:LV znaczna ilość sezonów nie musi powodować spadku jakości serialu ( co widać np. w Atlantisie).
SPOJLER
Odcinek You Kill Me jest niesamowity. Hodges prowadzący grę (bardzo podobne do sesji RPG, aż dziwne, że np. Wizard tego nie podchwycił takiegoo pomysłu) polegającą na rozwiązaniu zabójstw w labolatoruim stworzył znaomitą atmosferę zbrodni. Każda z zagadek zawiera błysk geniuszu scenarzysty. Mi najbardziej podobała się ta, którą rozwiązywał Grissom a dotyczyłą samobójstwa Hodgesa.
Po zatym w odcinku urzekły mnie humor: "Brak śladów napaści seksualnej" i podpowiedzi :lol: . Oprócz tego kolejna utarczka między dwójką pewnych labolatorantów (gash kiedy oni się ze soba do łoźka 8) ). Noi oczywiście rozterki Grissoma spowodowane odejściem Sarry. Cóż dawno nei widziałem tak świetnego odcinka i jak widac po CSI:LV znaczna ilość sezonów nie musi powodować spadku jakości serialu ( co widać np. w Atlantisie).
We are against piracy, please don't attack ships.
-
fluid
- Kontakt:
Ostatnia paczka CSI jaka sie pojawi w najblizszym czasie.
Rewelacyjny nowy watek odnosnie Warricka oraz 2 najlepsze wedlug mnie odcinki tego sezonu...
CSI Las Vegas [8x09-10] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl

Rewelacyjny nowy watek odnosnie Warricka oraz 2 najlepsze wedlug mnie odcinki tego sezonu...
CSI Las Vegas [8x09-10] (XviD asd) EnglishV+NapisyPL - www.tvshows.yoyo.pl

Everything we worked for
-
Wskaż do odpowiedzi
-
fluid
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
To trochę nie logiczne, jeśli jest straj a oni mają nakręcone jeszcze jakieś odcinki to po co do 10 stycznia czekać choć to niedługo to napewno nie jeden będzie gryzł paznokcie i nie będzie się mógł doczekać.fluid pisze:przerwa zwiazana ze strajkiemTo już koniec sezonu ?
nastepny odcinek 10 styczen
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
Wskaż do odpowiedzi
-
fluid
- Kontakt:
-