Opis:
Dziewczyna z niezwykłymi umiejętnościami paranormalnymi dołącza do dwóch nastolatków z małej agencji pogromców duchów, aby walczyć ze złymi duchami dręczącymi Londyn.
[b]Opis:[/b] Dziewczyna z niezwykłymi umiejętnościami paranormalnymi dołącza do dwóch nastolatków z małej agencji pogromców duchów, aby walczyć ze złymi duchami dręczącymi Londyn.
[b]Produkcja:[/b] Wielka Brytania, [b]Gatunek:[/b] Fantasy,
Kolejna po Wednesday naprawdę przyzwoita produkcja Netflixa w typie młodzieżowego fantasy.
Obejrzeliśmy z synem praktycznie w dwa wieczory. Czekamy na kolejny sezon.
Kolejna po Wednesday naprawdę przyzwoita produkcja Netflixa w typie młodzieżowego fantasy. Obejrzeliśmy z synem praktycznie w dwa wieczory. Czekamy na kolejny sezon.
Ja ostatnio z córką obejrzałem to --> https://www.filmweb.pl/serial/List+do+kr%C3%B3la-2020-848771 i wciągnęło mnie na maksa :-)) Też dostępne na Netfliksie.
Bardzo fajny serial - wiadomo, młodzieżówka to będzie mało straszyć i tak dalej, ale najwyraźniej tego właśnie mi było potrzeba na połamane odejściem mojej koty serduszko Mam nadzieję, że Netflix tego nie skasuje, bo się wkurzę.
Btw w serialu występuje któryś z braci Treadwayów - i nawet mi nie przeszkadzał
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
Bardzo fajny serial - wiadomo, młodzieżówka to będzie mało straszyć i tak dalej, ale najwyraźniej tego właśnie mi było potrzeba na połamane odejściem mojej koty serduszko :'( Mam nadzieję, że Netflix tego nie skasuje, bo się wkurzę. Btw w serialu występuje któryś z braci Treadwayów - i nawet mi nie przeszkadzał :scratch:
Może ja jestem trochę dziecinny, ale mi też odpowiada właśnie taki rodzaj serialu.
Jeszcze nie skończyłem oglądać, ale wrzuciłem, by sprawdzić, czy zmiany w wyglądzie generowanego tematu działają i chyba się udało- teraz wystarczy skopiować wszystko, co wyrzuci kreator tematu i założyć nowy temat na forum nic nie zmieniając kopiowanej treści
Może ja jestem trochę dziecinny, ale mi też odpowiada właśnie taki rodzaj serialu. Jeszcze nie skończyłem oglądać, ale wrzuciłem, by sprawdzić, czy zmiany w wyglądzie generowanego tematu działają i chyba się udało- teraz wystarczy skopiować wszystko, co wyrzuci kreator tematu i założyć nowy temat na forum nic nie zmieniając kopiowanej treści :salut: