Dziwne problemy z seedami

Posty nie warte czytania.
Archiver
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Dziwne problemy z seedami

Post autor: Archiver »

Witam.
Nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale ostatnio coś dziwnego dzieje sie z seedami waszych releasów. Na czym polega problem? Otóż sa widoczne seedy ale program wogóle się do nich nie łączy. Taki problem był z Metalocalypse i teraz widze to samo z A-Team. Dostępność 98,6% 197 peerów i 2 seedy do których program wogóle się nie łączy (i pewnie nikt nie może się połączyć bo wszystkie peery zatrzymały się na tym samym poziomie). Czy ktoś może mi to wytłumaczyć? :evil:
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Tak, mogę - czasem muszę wyłączyć komputer.
A seed wcale nie musi mieć 100%
Obrazek When Dreams Come True...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Wyłączane komputera jest jak najbardziej zrozumiałe. Ale z "Metalocalypse" problem jest chyba innego rodzaju. Nie mogę tego nadal pobrać do końca (a bardzo bym chciał - muzyka z tego, co się zorientowałem, jest tam bardzo fajna), seedy się pojawiają w nawiasach, ale z żadnym się nie można połączyć. I tak stoi to na tych 98 %. I - przynajmniej u mnie - jest to jedyny taki przypadek. Czy jest jakaś szansa, żeby to się zmieniło?
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

odnosnie MEtalocalypse pisalem juz w innym temacie.
Doseedowalem co swoje i usunalem pozycje z hdd tak wiec nei mam nawet mozliwosci wznowic seeda :(
Z tego co mia wiadomo calosc posiada Lisu wiec moze on by poseedowal?
a niestety nie moge tego zrobic...
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

To nie Twoja wina. Dziwne, bo z reguły jednak torrent utrzymuje się o wieeele dłużej. A tu wygląda tak, że parę osób pobrało i koniec. A sporo czeka w kolejce i nic. Więc apel - jeśli ktoś ma (poza @Lisu), to niech włączy na czas jakiś. To mało zajmuje, szybko się rozejdzie.
Archiver
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Archiver »

Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem to że seed'er też czasem wyłącza komputer i co do tego żadnych wątpliwości nie ma. To co mnie zmartwiło to fakt , że pojawiają sie seed'y (i to całkiem sporo) ale program się do nich wogóle nie łączy (i nie jestem jedyny bo Bostonq też "tak ma"). Pocieszam się, że to tylko chwilowe, bo na szczęście A-Team zaczął się "zachowywać" normalnie tzn. pojechał pięknie do końca. Jeszcze raz dziękuję za wszystko co dla nas robi ASD.

Aha i jeszcze małe pytanie na koniec: " co to znaczy ze seed nie musi mieć 100%? wydawało mi się , że seed to pełne żródło.
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

Archiver pisze: co to znaczy ze seed nie musi mieć 100%? wydawało mi się , że seed to pełne żródło.
jezeli serial ma powiedzmy 12 odcinkow a ty sciagasz tylko 1 (tak na probe) to po jego sciagnieciu jestes widziany jako osoba ktora ma 100%, ale nie calosci serialu tylko tego jednego odcinka przez co jest to bardzo mylace
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Jak już napisałe wcześniej w innym temacie ja mam to metalocalypse ale nie w wersji asd ściągnąłem to wcześniej tutaj: http://btjunkie.org/torrent/Metalocalyp ... dd054fd25b

Jak chcecie żebym seedował skoro mam to z innego torrenta :?:
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

No to jest bez sensu, myślałem, że masz wersję asd. Ale przecież ktoś musi mieć całość? Może by się tak ujawnił...Więcej tu - tam też piszmy o tym serialu, a w tym temacie o innych problemach: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=310&start=30
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

chyba nic z tego trzeba sie zabrac za pełna wersje

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ