Hej, jestem Robert, mieszkam w Warszawie. Nie mam za wiele wolnego czasu w związku z tym lubię seriale, gdyż łatwiej mi znaleźć 30- 40 min co jakiś czas niż 1,5 h na film, a nie lubię oglądać filmów po kawałku.
Oprócz seriali lubię przed snem poczytać książki, ulubiony autor to Siergiej Łukjanienko jeżeli ktoś lubi tematykę sf Gorąco polecam.
Hej, jestem Robert, mieszkam w Warszawie. Nie mam za wiele wolnego czasu w związku z tym lubię seriale, gdyż łatwiej mi znaleźć 30- 40 min co jakiś czas niż 1,5 h na film, a nie lubię oglądać filmów po kawałku. Oprócz seriali lubię przed snem poczytać książki, ulubiony autor to Siergiej Łukjanienko jeżeli ktoś lubi tematykę sf Gorąco polecam.
Jestem SzuwaR pochodze z wielkopolski...
Co tu duzo mowic seriale sa sposobem na nude i szukam caly czas ciekawszych, zabawniejszych i bardziej zaskakujacych
Obecnie top 5:
1. Chuck
2. Burn Notice
3. South Park
4. Włatcy ;p
5. Dexter
Pozdrawiam cala ekipe xvidasd.com
Gdyby nie takie fora jak to ludzie z wolnym laczem a przy tym maniacy seriali mieliby mocno utrudnione zycie
PEACE
Jestem SzuwaR pochodze z wielkopolski... ;) Co tu duzo mowic seriale sa sposobem na nude i szukam caly czas ciekawszych, zabawniejszych i bardziej zaskakujacych ;)
Obecnie top 5: 1. Chuck 2. Burn Notice 3. South Park 4. Włatcy ;p 5. Dexter
Pozdrawiam cala ekipe xvidasd.com :) Gdyby nie takie fora jak to ludzie z wolnym laczem a przy tym maniacy seriali mieliby mocno utrudnione zycie ;) PEACE
Cześć jestem zombislaw mam teraz 30 lat i jak Kwaśniewski nie mam magistra chociaż ukończyłem studia wyższe.Pochodzę z małej wioski na Podlasiu gdzie obecnie mieszkam i żyję.Interesuję się fantasy,piłką nożną.Lubię korzystać z neta a także oglądać seriale ( zwłaszcza brytyjskie)
Cześć jestem zombislaw mam teraz 30 lat i jak Kwaśniewski nie mam magistra chociaż ukończyłem studia wyższe.Pochodzę z małej wioski na Podlasiu gdzie obecnie mieszkam i żyję.Interesuję się fantasy,piłką nożną.Lubię korzystać z neta a także oglądać seriale ( zwłaszcza brytyjskie)
Ja również jestem nowy - nie wiedziałem że taka fajna stronka istnieje :)
Przypadkiem tutaj trafiłem poszukując starszych seriali - obecnie Dark Angle z boska Jessica Alba :)
Jestem wielbicielem mnóstwa seriali zza oceanu :) paru zza kanału La Manche, a i dobrym anime nie pogardze - o tematyce piłki nożnej mam prawie każde :)
Jestem Dawson i zamieszkuje rejony Trojmiasta a dokladnie Gdansk.Jestem maniakiem ;-) seriali(w szczegolnosci kryminalow i s-f)lubie tez od czasu do czasu popykac w jakies fajne gierki no i jestem z tego pokolenia mlodszego
pozdrawiam wszystkich
Jestem Dawson i zamieszkuje rejony Trojmiasta a dokladnie Gdansk.Jestem maniakiem ;-) seriali(w szczegolnosci kryminalow i s-f)lubie tez od czasu do czasu popykac w jakies fajne gierki no i jestem z tego pokolenia mlodszego :-) pozdrawiam wszystkich
Jestem nowym uzytkownikiem forum, które polecil mi znajomy. Mam na imie Maciek i mieszkam w Szczecinie. W wolnej chwili lubie obejrzec dobry film lub wciagajacy serial. Poczatkowo bylem sceptycznie nastawiony do wszelkiego typu seriali aczkolwiek znajomy polecil mi kilka dobrych pozycji miedzy innymi The Unit.
Jestem nowym uzytkownikiem forum, które polecil mi znajomy. Mam na imie Maciek i mieszkam w Szczecinie. W wolnej chwili lubie obejrzec dobry film lub wciagajacy serial. Poczatkowo bylem sceptycznie nastawiony do wszelkiego typu seriali aczkolwiek znajomy polecil mi kilka dobrych pozycji miedzy innymi The Unit.
Na forum czaje sie juz od dosyc dawna, najwyzsza pora zeby sie przedstawic (no i moooze dobrac sie do downloadow, ale cii) (;
Nazywam sie Magda, od seriali i filmow wszelkiego rodzaju jestem z lekka uzalezniona. Od czasu do czasu zdarza mi sie cos amatorsko przetlumaczyc, glownie na zyczenie i uzytek znajomych. Zbyt barwna osoba nie jestem, wiec tyle powinno wystarczyc
Na forum czaje sie juz od dosyc dawna, najwyzsza pora zeby sie przedstawic [size=9](no i moooze dobrac sie do downloadow, ale cii) [/size] (; Nazywam sie Magda, od seriali i filmow wszelkiego rodzaju jestem z lekka uzalezniona. Od czasu do czasu zdarza mi sie cos amatorsko przetlumaczyc, glownie na zyczenie i uzytek znajomych. Zbyt barwna osoba nie jestem, wiec tyle powinno wystarczyc :D