Przedstaw się nam :)

Co robimy i kim jesteśmy? Pomoc.
Przedstaw się i nie bój się pytać - odpowiemy na KAŻDE pytanie.
codemonkey9876
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Hello

Post autor: codemonkey9876 »

Hello, my name is Liam. I am from the US, I am 25 and currently serving in the military overseas. Don't get to watch much television but when I do mainly watch movies and sports OR whatever is on. Not big on watching the news.
Slk
Wskaż do odpowiedzi

:D

Post autor: Slk »

Siemka ludziska widze ze duzo sie tu pozmienialo
bujaka100
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: bujaka100 »

Witam . Mam na imię Marek , jestem z Łodzi. Lubię śmigać motorem,oglądać filmiki i słuchać dnb.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
odnsrage
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: odnsrage »

Hej Mam na imię Adam. Mam 27 lat i jestem z wykształcenia archeologiem. pozdrawiam
Organista
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Organista »

Cześć! Mam na imię Kajetan. Mam 20 lat i studiuję geodezję i kartografie w Krakowie. Pozdrawiam
animizu
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: animizu »

hej, jstem Nina, mieszkam w Wielkiej Brytanii juz od wielu lat, studiuje fotografie.
Uwielbiam anime i i czekolade.

kocham dr House'a, uwazam ze ten serial jest boski! Ostatni odcinek ktory obejrzalam to byl 4. piatego sezonu
KRABATE
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: KRABATE »

Czesc mam na imie Sylwia i aktualnie mieszkam i pracuje w irlandii
PhillsPhan1988
Wskaż do odpowiedzi

Hello

Post autor: PhillsPhan1988 »

Hello My name is Shaun from the United States of America
szczescie
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: szczescie »

Witam mam na imię Maciek mam 32 lata.
Mieszkam w centum Polski, mieście Łodzi znanym z włókiennictwa.
Póki co zakończyńczyłem edukację, ale planuję wrócić na studia.
Interesuje się sportem, filmem, serialami, grami /ostatnio WOW zawładnoł moim życiem :D /, ciekawa książka, no i muzyką.
Na forum trafiłem dzieki serialowi ktory mi sie bardzo podoba StarGate, i odnalazłem tu wiele ciekaych pozycji.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Kozakozza
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Kozakozza »

Hej, mam na imię Ania i mam 25 lat. Mieszkam w niewielkiej mieścinie w północnej Wielkopolsce. Studia mam już za sobą,niedawno rozpoczęłam pracę. Wolnego czasu mam bardzo mało, ale jeśli już go trochę znajdę, to najczęściej gram, oglądam coś na komputerze, czytam albo zwyczajnie się obijam ;-) Pozdrawiam serdecznie!
ania108
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ania108 »

Witam :)
Mam na imię Ania (nietrudno się domyślić patrząc na nick :) ) i mam 20 lat. Od prawie roku mieszkam i studiuję w Krakowie. Lubię oglądać dobre filmy i seriale (m. in. dlatego tu jestem) oraz uwielbiam francuskie musicale, które niestety nie cieszą się w Polsce zbyt dużą popularnością:( W wolnych chwilach nie pogardzę też dobrą książką (trylogia "Władcy Pierścieni" - cudo) :)
stepcio
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: stepcio »

Cześć mam na imię Marcin i jestem filmoholikiem ;)
Chciałbym pozostać w Waszej społeczności :)
Soul_Eater
Wskaż do odpowiedzi

:)

Post autor: Soul_Eater »

A więc Witam wszystkich :D

Jestem ze Śląska, a dokładnie z Katowic. :) Na imię mi Paulina :d
Uwielbiam seriale, praktycznie nie ma gatunku którego bym nie obejrzała, choć najbardziej lubię, fantasy, medyczne i kryminalne ^^
Ogólnie jestem maniaczką komputerową :P
I jak na razie nie wiem co tu jeszcze dodać :D
stefan85
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: stefan85 »

Witam
Na imie mam Michał, mieszkam w Starachowicach (Świętokrzyskie) i mam 25lat.
zakub
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: zakub »

Siemano,
jestem Kuba, studiuje ekonomie na KUL-u, na razie na 2 roku. :)
baileya57
Wskaż do odpowiedzi

Hello from NYC

Post autor: baileya57 »

Just started , my name is Antoinette, my friend's call me Nettie!

I need help in using this any suggestions!

Nettie :shock: :roll:
Awatar użytkownika
atrixa
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: atrixa »

Witam

Mam na imię Kasia i mieszkam w Żorach. Mam 34 lata.
Bardzo lubię oglądać filmy, a w ostatnim czasie seriale. Nie przepadam za filmami z lektorem, wolę ścieżkę oryginalną i napisy.
Z ulubionych seriali ciężko mi wymienić tylko kilka, ale na pewno są to: Grey's Anatomy, Dr House, Supernatural, Bones, CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas, Criminal Minds....
Pozdrawiam
rinoasin
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rinoasin »

Witam! :)

Jestem rinoasin i studuję dziennikarstwo, 4 rok, 1 rok magisterki (dzień obecny - walka z sesją). Jestem dużą fanką seriali, moje ulubione tytuły to: Carnivale, Twin Peaks, Dexter, True Blood, Skins, Being Human, Gra o tron, Misfits i wiele, wiele więcej:). Poza serialami lubię mojego psa, pisać, czytać i chodzić do kina:)
cristoferus
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: cristoferus »

Jestem cris. Moje ulubione seriale to American Dad oraz Family Guy, lubię czytać książki sc-fi oraz oglądać filmy :-p
Ania
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Ania »

Cześć jestem Ania :) bardzo lubie glądac filmy i seriale, a że się wakacje rozpoczęly to świetnie się sklada :D

Szybka odpowiedź

ODPOWIEDZ