Przedstaw się nam :)
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
Hello
Hello, my name is Liam. I am from the US, I am 25 and currently serving in the military overseas. Don't get to watch much television but when I do mainly watch movies and sports OR whatever is on. Not big on watching the news.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
odnsrage
Wskaż do odpowiedzi - witam
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Hello
Hello My name is Shaun from the United States of America
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam mam na imię Maciek mam 32 lata.
Mieszkam w centum Polski, mieście Łodzi znanym z włókiennictwa.
Póki co zakończyńczyłem edukację, ale planuję wrócić na studia.
Interesuje się sportem, filmem, serialami, grami /ostatnio WOW zawładnoł moim życiem
/, ciekawa książka, no i muzyką.
Na forum trafiłem dzieki serialowi ktory mi sie bardzo podoba StarGate, i odnalazłem tu wiele ciekaych pozycji.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Mieszkam w centum Polski, mieście Łodzi znanym z włókiennictwa.
Póki co zakończyńczyłem edukację, ale planuję wrócić na studia.
Interesuje się sportem, filmem, serialami, grami /ostatnio WOW zawładnoł moim życiem

Na forum trafiłem dzieki serialowi ktory mi sie bardzo podoba StarGate, i odnalazłem tu wiele ciekaych pozycji.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
-
Wskaż do odpowiedzi
Hej, mam na imię Ania i mam 25 lat. Mieszkam w niewielkiej mieścinie w północnej Wielkopolsce. Studia mam już za sobą,niedawno rozpoczęłam pracę. Wolnego czasu mam bardzo mało, ale jeśli już go trochę znajdę, to najczęściej gram, oglądam coś na komputerze, czytam albo zwyczajnie się obijam ;-) Pozdrawiam serdecznie!
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam 
Mam na imię Ania (nietrudno się domyślić patrząc na nick
) i mam 20 lat. Od prawie roku mieszkam i studiuję w Krakowie. Lubię oglądać dobre filmy i seriale (m. in. dlatego tu jestem) oraz uwielbiam francuskie musicale, które niestety nie cieszą się w Polsce zbyt dużą popularnością:( W wolnych chwilach nie pogardzę też dobrą książką (trylogia "Władcy Pierścieni" - cudo) 

Mam na imię Ania (nietrudno się domyślić patrząc na nick

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
:)
A więc Witam wszystkich 
Jestem ze Śląska, a dokładnie z Katowic.
Na imię mi Paulina :d
Uwielbiam seriale, praktycznie nie ma gatunku którego bym nie obejrzała, choć najbardziej lubię, fantasy, medyczne i kryminalne ^^
Ogólnie jestem maniaczką komputerową
I jak na razie nie wiem co tu jeszcze dodać

Jestem ze Śląska, a dokładnie z Katowic.

Uwielbiam seriale, praktycznie nie ma gatunku którego bym nie obejrzała, choć najbardziej lubię, fantasy, medyczne i kryminalne ^^
Ogólnie jestem maniaczką komputerową

I jak na razie nie wiem co tu jeszcze dodać

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Hello from NYC
Just started , my name is Antoinette, my friend's call me Nettie!
I need help in using this any suggestions!
Nettie
:roll:
I need help in using this any suggestions!
Nettie

-
atrixa
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
Witam
Mam na imię Kasia i mieszkam w Żorach. Mam 34 lata.
Bardzo lubię oglądać filmy, a w ostatnim czasie seriale. Nie przepadam za filmami z lektorem, wolę ścieżkę oryginalną i napisy.
Z ulubionych seriali ciężko mi wymienić tylko kilka, ale na pewno są to: Grey's Anatomy, Dr House, Supernatural, Bones, CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas, Criminal Minds....
Pozdrawiam
Mam na imię Kasia i mieszkam w Żorach. Mam 34 lata.
Bardzo lubię oglądać filmy, a w ostatnim czasie seriale. Nie przepadam za filmami z lektorem, wolę ścieżkę oryginalną i napisy.
Z ulubionych seriali ciężko mi wymienić tylko kilka, ale na pewno są to: Grey's Anatomy, Dr House, Supernatural, Bones, CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas, Criminal Minds....
Pozdrawiam
-
Wskaż do odpowiedzi
Witam! 
Jestem rinoasin i studuję dziennikarstwo, 4 rok, 1 rok magisterki (dzień obecny - walka z sesją). Jestem dużą fanką seriali, moje ulubione tytuły to: Carnivale, Twin Peaks, Dexter, True Blood, Skins, Being Human, Gra o tron, Misfits i wiele, wiele więcej:). Poza serialami lubię mojego psa, pisać, czytać i chodzić do kina:)

Jestem rinoasin i studuję dziennikarstwo, 4 rok, 1 rok magisterki (dzień obecny - walka z sesją). Jestem dużą fanką seriali, moje ulubione tytuły to: Carnivale, Twin Peaks, Dexter, True Blood, Skins, Being Human, Gra o tron, Misfits i wiele, wiele więcej:). Poza serialami lubię mojego psa, pisać, czytać i chodzić do kina:)
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi