Mind Games [ABC]

Seriale prawdziwsze niż życie.
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Mind Games [ABC]

Post autor: sindar »

Obrazek

[ABC]: [2014], wkrótce
Produkcja: USA,
Gatunek: Dramat,, Dokładna data premiery: 2014-02-25
Reżyseria: Timothy Busfield, Scenariusz: Kyle Killen
ObrazekObrazek

Dwóch braci - były oszust Ross Edwards (Christian Slater) oraz genialny psycholog - Clark Edwards (Steve Zahn)- prowadzi firmę rozwiązującą problemy klientów.
Wysoką jakość realizowanych przez siebie usług w dużej mierze opierają o dogłębną znajomość metod manipulowania ludzkimi zachowaniami.

Moje oczekiwania - opis trochę przypomina mi zakończony jakiś czas temu serial Lie To Me, który początkowo zaskakiwał świeżością, a na dłuższą metę stał się trochę męczący.
Oby w przypadku Mind Games sprawy potoczyły się lepiej.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Re: Mind Games [ABC]

Post autor: Bostonq »

Slater ma raczej pecha do seriali, a i tematyka - jak słusznie zauważył sindar - z lekka powtórzona, no i to kolejny procedural. Mam wrażenie, że ten rodzaj formuły jest ostatnio jakby w kryzysie, że lepiej wypadają seriale o spójnej, fabularnej konstrukcji, które tworzą większe napięcie w czasie śledzenia wydarzeń. Trudno więc będzie temu serialowi się przebić, ale kto wie? :)
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert

Serial od 2 odcinków jest na antenie - może ktoś oglądał?

Swoją drogą, Bostonq mial rację pisząc o pechu Slatera do seriali - oglądalność serialu w USA jest niska, co nie wróży mu za długiego żywota na antenie.
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert

Pech Slatera właśnie się ziścił. Mind Games dostał cancela po 5 odcinkach i został zdjęty z anteny.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ