A ja z takim uprzejmym pytaniem kiedy można spodziewać się wstawki z drugim sezonem? czekamy z niecierpliwością :-]
Szczególnie jeżeli jak ktoś wyżej napisał drugi jest jeszcze lepszy od pierwszego
A ja z takim uprzejmym pytaniem kiedy można spodziewać się wstawki z drugim sezonem? czekamy z niecierpliwością :-] Szczególnie jeżeli jak ktoś wyżej napisał drugi jest jeszcze lepszy od pierwszego :smile:
Zaskakujący, pozytywny klimat, tworzony przede wszystkim przez postać głównego bohatera.
Co do głównego bohatera, przystojniak to z niego nie jest, ale, kurde ma coś ciekawego w sobie... Może to te 50 mln $ tak na mnie działa :pirat:
Zaskakujący, pozytywny klimat, tworzony przede wszystkim przez postać głównego bohatera. Co do głównego bohatera, przystojniak to z niego nie jest, ale, kurde ma coś ciekawego w sobie... Może to te 50 mln $ tak na mnie działa :pirat:
A ja skusiłam się na serial z powodu Pani Sarah Shani ona to jest "przystojna" i nie żałuję, bo historia ciekawa i fajnie się ogląda.. ale niestety nie widziałam jeszcze 2 sezonu
A ja skusiłam się na serial z powodu Pani Sarah Shani :D ona to jest "przystojna" :grin: i nie żałuję, bo historia ciekawa i fajnie się ogląda.. ale niestety nie widziałam jeszcze 2 sezonu :(
[quote="Galadin"]Czy będzie Season2 i Season3 oraz ewentualne następne na xvidasd? Serial jest genialny, a niestety jest tylko Season1. [/quote] Season3 i następnych na pewno nie będzie w formacie XviD asd ani w żadnym innym, gdyż serial dostał cancela po drugim sezonie. :-]
dukekubas pisze:też byłbym chętny, właśnie mój brat skończył oglądać pierwszy sezon i bardzo mu się podobało...
Nic dziwnego jak już się człowiek przyzwyczai do "zen tekstów" Charliego to już się ogląda jak Miód U mnie life to jakieś Top10 no i do tego ma świetny soundtrack
[quote="dukekubas"]też byłbym chętny, właśnie mój brat skończył oglądać pierwszy sezon i bardzo mu się podobało...[/quote]
Nic dziwnego :grin: jak już się człowiek przyzwyczai do "zen tekstów" Charliego to już się ogląda jak Miód ;) U mnie life to jakieś Top10 no i do tego ma świetny soundtrack
Te Zen teksty są świetne Dla mnie to najlepszy smaczek tego serialu. Dobrze się ogląda, fabuła wciągająca, musze sobie pobrać drugi sezon w 350- dzisiaj obejrzalem 1 sezon i niesamowicie korci, by od razu się wziąć za 2 ...
Te Zen teksty są świetne :D Dla mnie to najlepszy smaczek tego serialu. Dobrze się ogląda, fabuła wciągająca, musze sobie pobrać drugi sezon w 350- dzisiaj obejrzalem 1 sezon i niesamowicie korci, by od razu się wziąć za 2 ...
Proszę o głosowanie na LIFE w nowej charts liście. Głosowanie trwa do 1 października i mam nadzieję iż life wygra i zostanie w najbliższym czasie umieszczony Season2 XVIDASD jak na razie serial znajduje się w czołówce. Zwolenników zachęcam do oddania głosu na Charliego. :!:
Proszę o głosowanie na LIFE w nowej charts liście. Głosowanie trwa do 1 października i mam nadzieję iż life wygra i zostanie w najbliższym czasie umieszczony Season2 XVIDASD jak na razie serial znajduje się w czołówce. Zwolenników zachęcam do oddania głosu na Charliego. :!:
Dzięki bardzo miła niespodzianka. Już zaczęłam ściągać, bo z torrenta strasznie wolno szło średnio 5 kb/s i po kilku godzinach miała tylko ściągnięte 3,8 %.
Dzięki bardzo miła niespodzianka. Już zaczęłam ściągać, bo z torrenta strasznie wolno szło średnio 5 kb/s i po kilku godzinach miała tylko ściągnięte 3,8 %.
Czy ktoś może mi powiedzieć czy odcinek bodajże 15 I Heart Mom ma ucięte parę pierwszych minut (tuż przed czołówką)? Większość wersji na necie niestety taka była.
Dzięki.
Czy ktoś może mi powiedzieć czy odcinek bodajże 15 I Heart Mom ma ucięte parę pierwszych minut (tuż przed czołówką)? Większość wersji na necie niestety taka była. Dzięki.