jeszcze tego serialu nie widziałem, ale domyślam się, że chyba przesadziłeś z tym spoilerem dla ludzi, którzy jeszcze go nie widzieli!
pamiętajmy, że nie wszyscy oglądali już wszystkie seriale!
jeszcze tego serialu nie widziałem, ale domyślam się, że chyba przesadziłeś z tym spoilerem dla ludzi, którzy jeszcze go nie widzieli! pamiętajmy, że nie wszyscy oglądali już wszystkie seriale!
bez przesady. żadnych konkretnych informacji nie zdradziłem. tylko ogólne stwierdzenie...
Added after 7 minutes:
po przemyśleniu sprawy jednak wstawiłem spoiler. powiedzcie czy rzeczywiście jest w nim "za dużo" informacji
Spoiler:
czuje się troszkę (ale tylko troszkę) oszukany zakończeniem serialu. od początku crews chciał się dowiedzieć kto i dlaczego go wrobił w morderstwo. no i w sumie się to się chyba nie dowiedział... chociaż zakończenie jest.
bez przesady. żadnych konkretnych informacji nie zdradziłem. tylko ogólne stwierdzenie...
[size=75][color=#999999]Added after 7 minutes:[/color][/size]
po przemyśleniu sprawy jednak wstawiłem spoiler. powiedzcie czy rzeczywiście jest w nim "za dużo" informacji [spoiler] czuje się troszkę (ale tylko troszkę) oszukany zakończeniem serialu. od początku crews chciał się dowiedzieć kto i dlaczego go wrobił w morderstwo. no i w sumie się to się chyba nie dowiedział... chociaż zakończenie jest.[/spoiler]
Dla mnie to nie jest spojler. Może trochę zdradza informacji, ale wydaje mi się, że jeśli ktoś nie obejrzał serialu, to ciężko będzie mu to zinterpretować.
Dla mnie to nie jest spojler. Może trochę zdradza informacji, ale wydaje mi się, że jeśli ktoś nie obejrzał serialu, to ciężko będzie mu to zinterpretować.
Shen pisze:Serial ma sensowne zakończenie czy kończy sie cliffhangerem?
Mnie akurat zakończenie rozczarowało, a to dlatego, iż
Spoiler:
głównym wątkiem serialu jest rozwiązanie sprawy wrobienia Crewsa w morderstwo rodziny przyjaciela, niby dowiedzieliśmy się kto popełnił zbrodnię, ale dlaczego go wrobiono - tego jasno nie stwierdzono. No nie wiem - ja sobie tak tłumaczę, gdy już popełniono zbrodnię, to najbezpieczniej było wrobić Charliego - bo on jako przyjaciel/glina, drążyłby sprawę tak aby ją w pełni rozwiązać i wyniku jego śledztwa wyszłyby wszystkie powiązania bogatego gliny z mafią, a tak za kratami Crews nic praktycznie nie mógł zdziałać. Jeszcze mnie nurtuje sprawa ojca Dani, niby Charlie na jej pytanie czy jej ojciec ma coś wspólnego z wrobieniem w sprawę morderstwa, odpowiada, że nie, ale Jack przecież utrzymywał kontakt z córką zamordowanych, mordercą był jego informator - uważam, że Reese miał jednak świadomość, że za kratami jest niewłaściwy człowiek. Jak wy sądzicie? Przepraszam, za tak obszerne spoilerowanie
Moim zdaniem zakończenie wygląda, tak jakby miałby powstać jeszcze jeden "krótki" sezon (czyt. ok 10 odcinków).
[quote="Shen"]Serial ma sensowne zakończenie czy kończy sie cliffhangerem?[/quote]
Mnie akurat zakończenie rozczarowało, a to dlatego, iż[spoiler]głównym wątkiem serialu jest rozwiązanie sprawy wrobienia Crewsa w morderstwo rodziny przyjaciela, niby dowiedzieliśmy się kto popełnił zbrodnię, ale dlaczego go wrobiono - tego jasno nie stwierdzono. No nie wiem - ja sobie tak tłumaczę, gdy już popełniono zbrodnię, to najbezpieczniej było wrobić Charliego - bo on jako przyjaciel/glina, drążyłby sprawę tak aby ją w pełni rozwiązać i wyniku jego śledztwa wyszłyby wszystkie powiązania bogatego gliny z mafią, a tak za kratami Crews nic praktycznie nie mógł zdziałać. Jeszcze mnie nurtuje sprawa ojca Dani, niby Charlie na jej pytanie czy jej ojciec ma coś wspólnego z wrobieniem w sprawę morderstwa, odpowiada, że nie, ale Jack przecież utrzymywał kontakt z córką zamordowanych, mordercą był jego informator - uważam, że Reese miał jednak świadomość, że za kratami jest niewłaściwy człowiek. Jak wy sądzicie? Przepraszam, za tak obszerne spoilerowanie[/spoiler]
Moim zdaniem zakończenie wygląda, tak jakby miałby powstać jeszcze jeden "krótki" sezon (czyt. ok 10 odcinków).