Co do RSS, to wciąż jestem za nim i zdania nie zmienię
A co do formy serwisu, to obecnie jest to naprawdę dobra forma i moim zdaniem nie trzeba niczego zmieniać, tz. nie ma sensy bawić się w profesjonalizm. Lepiej pozostać w cieniu. Ktoś chce, ten i tak stronę znajdzie, a dzięki temu "ukryciu" mamy na forum super atmosferę, a ludzie naprawdę nas doceniają i nie wchodzą co 5 min. na forum, aby tylko bluzgać bezpodstawnie.
Co do RSS, to wciąż jestem za nim i zdania nie zmienię ;)
A co do formy serwisu, to obecnie jest to naprawdę dobra forma i moim zdaniem nie trzeba niczego zmieniać, tz. nie ma sensy bawić się w profesjonalizm. Lepiej pozostać w cieniu. Ktoś chce, ten i tak stronę znajdzie, a dzięki temu "ukryciu" mamy na forum super atmosferę, a ludzie naprawdę nas doceniają i nie wchodzą co 5 min. na forum, aby tylko bluzgać bezpodstawnie.
A moje zdanie jest takie: Jeśli wprowadzenie RSS nie Tobie sprawi większego problemu to dlaczego nie spróbować Kto będzie chciał skorzystać to to zrobi, kto pomyśli inaczej uczyni jak mu wygodniej;) Coś w tych klimatach:P
A moje zdanie jest takie: Jeśli wprowadzenie RSS nie Tobie sprawi większego problemu to dlaczego nie spróbować :) Kto będzie chciał skorzystać to to zrobi, kto pomyśli inaczej uczyni jak mu wygodniej;) Coś w tych klimatach:P
Nic nie stanowi większego problemu - przyznaję, że jestem amatorem i serwis stworzyłem od podstaw praktycznie z niczego - potrafie się szybko uczyć tak, żeby za bardzo nie być w tyle i dopasowywać serwis do Waszej... - NASZEJ potrzeby!
Problemem jest tylko czas którego mam bardzo mało - to czy poświęcę go na przyswojenie XML-a czy też na doszlifownanie php zależy tylko od Was...
Nic nie stanowi większego problemu - przyznaję, że jestem amatorem i serwis stworzyłem od podstaw praktycznie z niczego - potrafie się szybko uczyć tak, żeby za bardzo nie być w tyle i dopasowywać serwis do Waszej... - NASZEJ potrzeby!
Problemem jest tylko czas którego mam bardzo mało - to czy poświęcę go na przyswojenie XML-a czy też na doszlifownanie php zależy tylko od Was...
ja uwazam ze RSS i wszelkie tego typu "ulatwienia" sa zbedne.
Caly siwat jest teraz szalony, coraz bardzie zautymatyzowany a ludzie coraz bardziej oddalaja sie od siebie...
zostawilabym strone tak jak jest bo stwarza niepowtarzalny klimat a ty @asd poswiec ten czas na cos co przyda sie wiekszej ilosci uzytkownikow a nie tylko tym leniwym i wygodnym
albo zrob cos dla siebie skoro masz tak malo czasu
ja uwazam ze RSS i wszelkie tego typu "ulatwienia" sa zbedne. Caly siwat jest teraz szalony, coraz bardzie zautymatyzowany a ludzie coraz bardziej oddalaja sie od siebie... zostawilabym strone tak jak jest bo stwarza niepowtarzalny klimat a ty @asd poswiec ten czas na cos co przyda sie wiekszej ilosci uzytkownikow a nie tylko tym leniwym i wygodnym :P albo zrob cos dla siebie skoro masz tak malo czasu :sunny:
Myśle że przy każdym serialu powinna być wystawiona ocena np od 1 do 10 będzie to bardzo przydatne. Mogły by się też ewentualnie pojawić jakieś nasze opinie ale to jest na forum więc niekoniecznie. :lol:
Myśle że przy każdym serialu powinna być wystawiona ocena np od 1 do 10 będzie to bardzo przydatne. Mogły by się też ewentualnie pojawić jakieś nasze opinie ale to jest na forum więc niekoniecznie. :lol:
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
Myśle że przy każdym serialu powinna być wystawiona ocena np od 1 do 10 będzie to bardzo przydatne. Mogły by się też ewentualnie pojawić jakieś nasze opinie ale to jest na forum więc niekoniecznie.
Spójrz sobie na filmweb lub na inne linki podane na podstronie serialu i sobie poczytaj o serialu.
mogłyby się też pojawić linki do torrentów
od torentów odstąpiono, bo jest to łamanie prawa a ta strona ma charakter informacyjny!
[quote]Myśle że przy każdym serialu powinna być wystawiona ocena np od 1 do 10 będzie to bardzo przydatne. Mogły by się też ewentualnie pojawić jakieś nasze opinie ale to jest na forum więc niekoniecznie.[/quote]
Spójrz sobie na filmweb lub na inne linki podane na podstronie serialu i sobie poczytaj o serialu.
[quote]mogłyby się też pojawić linki do torrentów[/quote]
od torentów odstąpiono, bo jest to łamanie prawa :P a ta strona ma charakter informacyjny!
Sory, że się wtrącam, ale haker_dream, mam wrażenie, że czasami na serio piszesz kompletnie nieprzemyślane posty i wręcz na siłę. Aby tylko napisać. Przecież dokładnie posty wyżej ASD napisał dokładnie to samo, tylko, że innymi słowami. Chyba, że nie zrozumiałeś słowa niemiarodajne
Koniec małej dygresji.
Sory, że się wtrącam, ale haker_dream, mam wrażenie, że czasami na serio piszesz kompletnie nieprzemyślane posty i wręcz na siłę. Aby tylko napisać. Przecież dokładnie posty wyżej ASD napisał dokładnie to samo, tylko, że innymi słowami. Chyba, że nie zrozumiałeś słowa niemiarodajne ;) Koniec małej dygresji.
ten post był bardzo przemyślany, asd napisał że na tychj stronach są niemiarodajne oceny czyli nie..... poprostu nieodzwierciedlające, ja natomiast pisząc przedostatniego posta pisałem w kontekście odpowiedzi:
Myśle że przy każdym serialu powinna być wystawiona ocena np od 1 do 10 będzie to bardzo przydatne.
i chodziło mi o to że asd jak by dał na str gł. jakąś ocene to i tak była ona by niemiarodajna.
Więc te oceny są i tak zbędne.
PS.elmo-post którego teraz napisałem jest jak najbardziej przemyślany i za wtrącenie nie musisz chyba przepraszać, albo niedoczytałem regulaminu.
edit kończąc offtop przepraszam za pomyłkę
Ostatnio zmieniony 30 grudnia 2007, 10:52 przez haker_dream, łącznie zmieniany 1 raz.
ten post był bardzo przemyślany, asd napisał że na tychj stronach są niemiarodajne [size=150]oceny[/size] czyli nie..... poprostu nieodzwierciedlające, ja natomiast pisząc przedostatniego posta pisałem w kontekście odpowiedzi:
[quote]Myśle że przy każdym serialu powinna być wystawiona ocena np od 1 do 10 będzie to bardzo przydatne.[/quote]
i chodziło mi o to że asd jak by dał na str gł. jakąś ocene to i tak była ona by niemiarodajna.
Więc te oceny są i tak zbędne.
PS.elmo-post którego teraz napisałem jest jak najbardziej przemyślany i za wtrącenie nie musisz chyba przepraszać, albo niedoczytałem regulaminu.
przy kazdym filmie na stronce sa takie kwadraciki, jak jest rozowy, to znaczy ze ukazala sie nowosc. jesli jest szary to prawdopodobnie ktos sie niedlugo za to wezmie
a co oznacza kropka szara ktora delikatnie mryga ^^?
przy kazdym filmie na stronce sa takie kwadraciki, jak jest rozowy, to znaczy ze ukazala sie nowosc. jesli jest szary to prawdopodobnie ktos sie niedlugo za to wezmie a co oznacza kropka szara ktora delikatnie mryga ^^?
linki do torrentów to łamanie prawa?? Nielegalne jest uploadowanie a nie dawanie linku do torrenta (w takim razie stronki pokroju mininova czy bt junkie są nielegalne :lol: ) Jeśli się już to dego upieraci to można zamieścić hashCode lub skrzynki pocztowe (przy okazji rozpowszechnimy metodę legalnego pobierania plików P2M ) Co do oceny może zdamy się na (nie)łaske i gust naszego admina
linki do torrentów to łamanie prawa?? :D Nielegalne jest uploadowanie a nie dawanie linku do torrenta (w takim razie stronki pokroju mininova czy bt junkie są nielegalne :lol: ) Jeśli się już to dego upieraci to można zamieścić hashCode lub skrzynki pocztowe (przy okazji rozpowszechnimy metodę legalnego pobierania plików P2M ) Co do oceny może zdamy się na (nie)łaske i gust naszego admina
Lisu11 pisze:linki do torrentów to łamanie prawa??
Oczywiście że tak - jak również sumy kontrolne itp.
Każde "udostępnienie" jest niezgodne z prawem.
Lisu11 pisze:(...) stronki pokroju mininova czy bt junkie są nielegalne
Administratorzy tych serwisów udostępniają serwis użytkownikom, którzy na własną odpowiedzialność wrzucają pliki torrent prawie za każdym razem łamiąc prawo.
Ściganie jednak tej wielomilonowej rzeszy mija sie z celem dlatego prościej gnębić i zastraszać te serwisy (jak np demonoid).
[quote="Lisu11"]linki do torrentów to łamanie prawa?? [/quote] Oczywiście że tak - jak również sumy kontrolne itp. Każde "udostępnienie" jest niezgodne z prawem.
[quote="Lisu11"](...) stronki pokroju mininova czy bt junkie są nielegalne [/quote]
Administratorzy tych serwisów udostępniają serwis użytkownikom, którzy na własną odpowiedzialność wrzucają pliki torrent prawie za każdym razem łamiąc prawo. Ściganie jednak tej wielomilonowej rzeszy mija sie z celem dlatego prościej gnębić i zastraszać te serwisy (jak np demonoid).
ASD zdążyłmnie wyręczyć pewnie że to jest nielegalne, bo to jest udostępnianie w pewnym stopniu, kierujesz osoby do ludzi którzy udostępniają i łamią prawo
ASD zdążyłmnie wyręczyć pewnie że to jest nielegalne, bo to jest udostępnianie w pewnym stopniu, kierujesz osoby do ludzi którzy udostępniają i łamią prawo
Nie wiem czy jest to dobry temat do tego, ale zaryzykuje.
Zauważyłem błąd w opisie do "Battlestar Galactica: Razor", który brzmi:
Dwu godzinny odcinek specjalny serialu Battlestar Galactica, który opowiada historię statku BSG Pegasus (widzianą i opowiedzianą z poziomu Kendry Shaw - oficer na BS Pegasus), na kilka miesięcy przed odnalezieniem BSG Galactica.
Wydaje mi się, że Pegasus nazywa się Battlestar Pegasus, a nie Battlestar Galactica Pegasus, ale dopiero jestem przy 3 sezonie tego serialu, więc moge się mylic.
Tak samo powinno pisać albo Battlestar Galactica albo BSG (a nie BSG Galactica, co oznacza Battlestar Galactica Galactica).
Nie wiem czy jest to dobry temat do tego, ale zaryzykuje.
Zauważyłem błąd w opisie do "Battlestar Galactica: Razor", który brzmi:
[quote]Dwu godzinny odcinek specjalny serialu Battlestar Galactica, który opowiada historię statku BS[b][color=red]G[/color][/b] Pegasus (widzianą i opowiedzianą z poziomu Kendry Shaw - oficer na BS Pegasus), na kilka miesięcy przed odnalezieniem BS[b][color=red]G[/color][/b] Galactica.[/quote]
Wydaje mi się, że Pegasus nazywa się Battlestar Pegasus, a nie Battlestar Galactica Pegasus, ale dopiero jestem przy 3 sezonie tego serialu, więc moge się mylic.
Tak samo powinno pisać albo Battlestar Galactica albo BSG (a nie BSG Galactica, co oznacza Battlestar Galactica Galactica).