Uwagi dotyczące serwisu i forum.
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
Żeby nie było to ja jestem bardzo wdzięczna wszystkim uploaderom 
Co do punktów to nigdy nie myslałam o tym jako o jakimś rankingu popularności uploadera. Po prostu przy wystawianiu co odcinek to troche tych podziękowań zwykle jest
A co do ilości znaków to fajny pomysł. Można przecież obejrzeć odcinek i dopiero wtedy podziekować, razem z krótkim opisem wrażeń po emisji. A konkursy jakie elokwentne sie staną

Co do punktów to nigdy nie myslałam o tym jako o jakimś rankingu popularności uploadera. Po prostu przy wystawianiu co odcinek to troche tych podziękowań zwykle jest

A co do ilości znaków to fajny pomysł. Można przecież obejrzeć odcinek i dopiero wtedy podziekować, razem z krótkim opisem wrażeń po emisji. A konkursy jakie elokwentne sie staną

-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
Zobaczymy jak się to sprawdzi.
Przykro mi tylko, że już w 10-ęć minut po modyfikacju cwaniaczki zaczęły wypełniać wymagane 50-ąt znaków spacjami...
Zmuszony więc byłem dumać przez trzy ostatnie godziny no ale chyba się udało. Obecnie minimalny limit ustalony jest na 50 znaków -piszcie na ile wg. Was go ustawić - tylko wspólnie dogramy całość
Przykro mi tylko, że już w 10-ęć minut po modyfikacju cwaniaczki zaczęły wypełniać wymagane 50-ąt znaków spacjami...
Zmuszony więc byłem dumać przez trzy ostatnie godziny no ale chyba się udało. Obecnie minimalny limit ustalony jest na 50 znaków -piszcie na ile wg. Was go ustawić - tylko wspólnie dogramy całość

-
AreQ_BAH
- Kontakt:
Hmm zawsze można Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki Dzięki i jeszcze raz Dzięki
robić 
Mnie ta zmiana się nie podoba, nie lubię takich ograniczeń, było kiedyś takie forum z nimi, często mnie wqrzały tam. Z tego co pamiętam, tam nie liczyło spacji itp np znaków końca linii, nie pamiętam jak z emotkami.
Myślę, że forum z podziękowaniami w tematach wygląda lepiej, żywej i wdzięczniej

Mnie ta zmiana się nie podoba, nie lubię takich ograniczeń, było kiedyś takie forum z nimi, często mnie wqrzały tam. Z tego co pamiętam, tam nie liczyło spacji itp np znaków końca linii, nie pamiętam jak z emotkami.
Myślę, że forum z podziękowaniami w tematach wygląda lepiej, żywej i wdzięczniej

-
asd
-
Expert
Żeby było jasno - nie mam żadnych pretensji, że ktoś dziękuje czy też wyraża swoje emocje za pomocą krótkiego postu. Rozumiem, że często ktoś pod wpływem emocji (WOW NOWY ODCINEK!) nie ma czasu na napisanie dłuższego postu ale...:
Po pierwsze nie zapominajmy, że spora grupa osób nasze Forum traktuje jako "czytelnię" (i to nie tylko dział UP%Down!) - zróbmy tak, żeby naprawdę mieli co czytać!
Przeglądanie takiego Forum (fotka z dzisiaj):

naprawdę zniechęca...
Po drugie: Pięćdziesiąt znaków to naprawdę niewiele! - to raptem jedno zdanie!! Nauczmy się wszyscy w końcu odpowiadać całymi zdaniami!
Po trzecie: Wcale nie upieram się na owe 50-ąt! -poczekajmy i zobaczy my ile tak naprawdę będzie trzeba ustalić, żeby wszystkim pasowało.
Po czwarte: Tego typu ograniczenie tak naprawdę zachęci wielu do tworzenia konstruktywnych i przemyślanych postów, co wszystkim wyjdzie na dobre.
Testujcie więc i piszcie śmiało! - za kilka dni sytuacja się wyklaruje i ustalimy optymalną ilość (minimalnych) znaków.
PS:Maksymalna ilość została ustalona na 10 000 - powinno wystarczyć ale jak nie to pisać!!
Po pierwsze nie zapominajmy, że spora grupa osób nasze Forum traktuje jako "czytelnię" (i to nie tylko dział UP%Down!) - zróbmy tak, żeby naprawdę mieli co czytać!
Przeglądanie takiego Forum (fotka z dzisiaj):

naprawdę zniechęca...
Po drugie: Pięćdziesiąt znaków to naprawdę niewiele! - to raptem jedno zdanie!! Nauczmy się wszyscy w końcu odpowiadać całymi zdaniami!
Po trzecie: Wcale nie upieram się na owe 50-ąt! -poczekajmy i zobaczy my ile tak naprawdę będzie trzeba ustalić, żeby wszystkim pasowało.
Po czwarte: Tego typu ograniczenie tak naprawdę zachęci wielu do tworzenia konstruktywnych i przemyślanych postów, co wszystkim wyjdzie na dobre.
Testujcie więc i piszcie śmiało! - za kilka dni sytuacja się wyklaruje i ustalimy optymalną ilość (minimalnych) znaków.

PS:Maksymalna ilość została ustalona na 10 000 - powinno wystarczyć ale jak nie to pisać!!

-
AreQ_BAH
- Kontakt:
Daj spokój, w praktyce to wygląda tak, że albo jest co czytać, jak tu, post pod postem dyskusja, albo wrzuta + podziękowania - łatwo przewijane.
Oczywiście w wątku sie to miesza, tu dyskusja, jej koniec, podziękowania, nowa dyskusja itd, mnie nigdy przewijanie tego nie przeszkadzało.
Pomijając już fakt, ile ja takich podziękowań wypisuje
Oczywiście w wątku sie to miesza, tu dyskusja, jej koniec, podziękowania, nowa dyskusja itd, mnie nigdy przewijanie tego nie przeszkadzało.
Pomijając już fakt, ile ja takich podziękowań wypisuje

-
Wskaż do odpowiedzi
Też jestem przeciw takim ograniczeniom, imho bardzo irytująca kwestia dla mnie to wyskakiwanie monitu komunikującego o zbyt małej ilości znaków. Jak coś działa dobrze to nie zmieniajmy tego. Mnie również nigdy nie przeszkadzało przewijanie podziękowań, znów nie przesadzajmy nie ma ich za wiele by to stanowiło problem. Co w ogóle zmieni wprowadzenie min. ilości znaku w poście? Albo to że podziękowań w ogóle nie będzie, albo będą ale dłuższe. Również pewnie znając życie pojawią sie wpisy w stylu "10 znaków" z emotką, kropki kreski w wielkości ~50znaków etc. co możemy zaobserwować już teraz... Jeśli już będzie zmiana to na gorsze, bo ludzi zirytowani komunikatami będą mniej pisać, mniej udzielać się w konkursach przez co ucierpi nic innego tylko forum.
-
asd
-
Expert
-
Gawith
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Chyba słusznie. Bo już trzeci temat trzeba zamykać. Co prawda, gdy się zajrzy do poszczególnych tematów, zrozumienie sytuacji nie powinno sprawić nikomu trudności (o czytaniu FAQ i Regulaminu nawet nie wspominam, bo wiadomo, że to ostatnie miejsca, do których internauta zagląda zanim zada pytanie), no ale najpierw trzeba zajrzeć, a nie koncentrować się tylko na plikach 

-
asd
-
Expert
Znaczki "M" zostaly zlikwidowane poniewaz wiele seriali zostalo 'wtornie' wrzuconych na serwery, przez osoby trzecie.
Efekt wiec byl mylacy gdyz wiele seriali, ktore nie mialy 'M' rowniez byly dostepne w dziale Up&Down.
Kazdy uzytkownik zobowiazany jest do przeczytania Regulaminu & Faq. Wystarczy rowniez rozgladnac sie po forum, zeby zorientowac sie "co i gdzie", nie wspominajac juz o pocji "szukaj" u gory Forum.
Wszystkie wiec tego typu posty beda nagradzane warnem.
Zastanawiam sie tez, czy nie zmniejszyc limitu warnow z obecnych pieciu do trzech - moze zmusi to co niektorych do zastanowienia sie przed napisaniem tego typu posta.
Efekt wiec byl mylacy gdyz wiele seriali, ktore nie mialy 'M' rowniez byly dostepne w dziale Up&Down.
Kazdy uzytkownik zobowiazany jest do przeczytania Regulaminu & Faq. Wystarczy rowniez rozgladnac sie po forum, zeby zorientowac sie "co i gdzie", nie wspominajac juz o pocji "szukaj" u gory Forum.
Wszystkie wiec tego typu posty beda nagradzane warnem.
Zastanawiam sie tez, czy nie zmniejszyc limitu warnow z obecnych pieciu do trzech - moze zmusi to co niektorych do zastanowienia sie przed napisaniem tego typu posta.

-
AreQ_BAH
- Kontakt:
Nie spokojnie, każdy ma prawo do błędu
, 5 jest OK. Powiedz mi, ilu użytkowników dociąga do 2? A 5 lepszy jest limit, zwiększa poczucie bezpieczeństwa itd ;-)
Co do głównej, teraz te seriale w górnym panelu po prawej wypisane mają moim zdaniem za małą czcionkę, BARDZO nieczytelne to jest i za bardzo ściśnięte w poziomie.

Co do głównej, teraz te seriale w górnym panelu po prawej wypisane mają moim zdaniem za małą czcionkę, BARDZO nieczytelne to jest i za bardzo ściśnięte w poziomie.
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
na http://xvidasd.com/podstronapl.php?zmienna=biglove jest
[2006-????], na anyenie
Chyba nie muszę błędu pokazywać ;-)
[2006-????], na anyenie
Chyba nie muszę błędu pokazywać ;-)
-
Wskaż do odpowiedzi
na http://xvidasd.com/podstronapl.php?zmienna=leverage
jest napisane, że serial został skasowany, a z tego co ja wiem to aktualnie jest przerwa w drugim sezonie i do tego będzie trzeci sezon.
A informacja o trzecim sezonie jest np. tutaj:
http://www.tvsquad.com/2009/08/27/lever ... on-on-tnt/
jest napisane, że serial został skasowany, a z tego co ja wiem to aktualnie jest przerwa w drugim sezonie i do tego będzie trzeci sezon.
A informacja o trzecim sezonie jest np. tutaj:
http://www.tvsquad.com/2009/08/27/lever ... on-on-tnt/