Uwagi dotyczące serwisu i forum.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi - seriale znam jak kieszeń
Czasem wystarczy zobaczyć kilka postów wyżej :!:nova.nike pisze:hej, czy komus jeszcze pojawia się czarna plansza i jakieś reklamy u góry przy próbie otwarcia strony głównej? i hasło 'type a title for your page here'?
ja inaczej jak przez, na szczęście zapisany w ulubionych niedawno temat, nie mogę wejść na forum
xvidasd pisze:Od poniedziałku przez kilka dni serwis będzie nieczynny i wyłączony (sprawy techniczne).
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
grego1980
- Ulubiony Serial: 2 i pół
-
asd
-
Expert
-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
Te ostrzeżenia bardzo rzucają się w oczy, nie wiem czy to celowy zabieg, wolałem jak było po staremu (nie wiem czy coś zmieniałeś czy ja nie zauważyłem wcześniej
Na stronie chart's w ramce gdzie jest opis i avatar spiderpp jest link do Nowości / Propozycje dopisania serialu do strony /Charts a prowadzi do wątku o fixerze
Na stronie chart's w ramce gdzie jest opis i avatar spiderpp jest link do Nowości / Propozycje dopisania serialu do strony /Charts a prowadzi do wątku o fixerze
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
Myślę że takie "piętnowanie" jest niepotrzebne.
Poza tym po czasie mogłyby się ostrzeżenia kasować, powiedzmy... jedno na rok? Po to choćby by nie były tak widoczne
.
Zauważyłem przypadkiem też, nie wiem po co wchodziłem do działu kosz:P że mamy zbanowanego użytkownika z ponad 200 postami na koncie. Albo wolno si.e uczył
albo mono podpadł. Nie chce tu robić dyskusji na ten temat, to tylko spostrzeżenie.
Poza tym po czasie mogłyby się ostrzeżenia kasować, powiedzmy... jedno na rok? Po to choćby by nie były tak widoczne

Zauważyłem przypadkiem też, nie wiem po co wchodziłem do działu kosz:P że mamy zbanowanego użytkownika z ponad 200 postami na koncie. Albo wolno si.e uczył

-
asd
-
Expert
No właśnie dlatego podkreśliłem to na czerwono, żeby się rzucało w oczy. Nie wiem czy to lekkomyślność co niektórych czy też po prostu nie zwracają uwagi na to co jest pod ich avatarem ale 99% warnów przyznawane jest za pisanie w temacie UP&Down luźnych postów.
Od tego sa inne działy!!
A przecież wystarczy przeczytać: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=1990
Dodam również, że przez ostatni rok tylko jedna osoba poprosiła o skasowanie warna - i wcale nie chodzi tu o jakieś błaganie itp - jeśli ktoś rozumie błąd jaki popełnił to takie "napiętnowanie" jest niepotrzebne i nie ma problemu. Wystarczy sie jednak zainteresować...
Podkreślę też, że zgodnie z regulaminem jeden użytkownik może mieć tylko jedno konto na forum!! Osoby zbanowane często tego nie rozumieją i zakładają nowe konto jakby nigdy nic. Skuteczność wykrywania tego procederu jest u mnie bardzo wysoka i sięga około 99%
Zamiast więc myśleć "co mi zależy? jak mnie zbanują to znowu się zarejestruję" pomyśl lepiej zawczasu.
Od tego sa inne działy!!
A przecież wystarczy przeczytać: http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=1990
Dodam również, że przez ostatni rok tylko jedna osoba poprosiła o skasowanie warna - i wcale nie chodzi tu o jakieś błaganie itp - jeśli ktoś rozumie błąd jaki popełnił to takie "napiętnowanie" jest niepotrzebne i nie ma problemu. Wystarczy sie jednak zainteresować...
Podkreślę też, że zgodnie z regulaminem jeden użytkownik może mieć tylko jedno konto na forum!! Osoby zbanowane często tego nie rozumieją i zakładają nowe konto jakby nigdy nic. Skuteczność wykrywania tego procederu jest u mnie bardzo wysoka i sięga około 99%
Zamiast więc myśleć "co mi zależy? jak mnie zbanują to znowu się zarejestruję" pomyśl lepiej zawczasu.

-
saper202
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
Kiepska sprawa, szczególnie że chciał dobrze, ale fakt, owy użytkownik zasłużył sobie na to, jak przeglądałem kiedyś forum to widziałem, jego odzywki, aż się dziwię że dopiero teraz 5 warna zarobiłAreQ_BAH pisze:mamy zbanowanego użytkownika z ponad 200 postami na koncie. .

Czy to nie ta sama osoba co ostatnio pod innym nickiem (wulgarnym zreszta jak dla mnie) pisała "Hej to ja M....., tylko się nie mogę zalogować na stare konto"??xvidasd pisze:przez ostatni rok tylko jedna osoba poprosiła o skasowanie warna
Do kosza wchodzę czasami ( :roll: :roll: ) po to żeby się pośmiać , przykład Pana B. , albo użytkowników co mają po 1 post i po jednym warnie
Dobra nie rozpisuje się bo jeszcze mnie naznaczą na czerwono

-
Yugi_2142
- Kontakt:
+ 1saper202 pisze:pod innym nickiem (wulgarnym zreszta jak dla mnie)
Co do koloru ostrzeżeń to i on nie przeszkadza (pewnie dlatego że sam żadnego jak na razie nie mam

Ignorance is a virtue.
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
-