xvidasd mam pytanie (czysta ciekawość), na jakiej zasadzie "podświetlasz" na zielono (seledynowo ) seriale w liście na głównej?? Kiedyś zaznaczone były wszytskie seriale które wyszły w asd w krótkim odstepie czasu a teraz to juz sam nie wiem
[b]xvidasd[/b] mam pytanie (czysta ciekawość), na jakiej zasadzie "podświetlasz" na zielono (seledynowo :scratch: ) seriale w liście na głównej?? Kiedyś zaznaczone były wszytskie seriale które wyszły w asd w krótkim odstepie czasu a teraz to juz sam nie wiem :)
A teraz tylko "duże" wstawki (całe sezony) plus nowości.
Wszyscy przecież wiedzą jakie seriale wychodzą po odcinku a jak ktoś przegapił to wystarczy zerknąć na RSS
A teraz tylko "duże" wstawki (całe sezony) plus nowości. Wszyscy przecież wiedzą jakie seriale wychodzą po odcinku a jak ktoś przegapił to wystarczy zerknąć na RSS
W podstronie o Blue Mountain State jest napisane, ze serial został zakończony, a w rzeczywistości dostał 2 sezon: http://www.multichannel.com/article/449335-Spike_s_Blue_Mountain_State_Scores_Second_Season_Pickup.php
No ale właśnie jestem ciekawy ile jest tych szpiegowskich?
Bo wiesz zaraz się okaże, że trzeba by zrobić też "o doktorach", "ze zwierzętami" i "z czerwonymi samochodami"...
Wymień wszystkie i jak będzie ich naprawdę dużo to czemu nie?
No ale właśnie jestem ciekawy ile jest tych szpiegowskich? Bo wiesz zaraz się okaże, że trzeba by zrobić też "o doktorach", "ze zwierzętami" i "z czerwonymi samochodami"... ;)
Wymień wszystkie i jak będzie ich naprawdę dużo to czemu nie? :)
Inne szpiegowskie to: Sleeper Cell, Archer, My Own Worst Enemy, La Femme Nikita, Company.
Na upartego to: Pretender, Human Target
A jakby zmienić nazwe na 'undercover', będzie można dodać też: Beast, Dark Blue
A tak na marginesie Pretender ma złą date i jest Dead Wood a powinno być Deadwood
Inne szpiegowskie to: [b]Sleeper Cell, Archer, My Own Worst Enemy, La Femme Nikita, Company[/b]. Na upartego to: [b]Pretender, Human Target[/b] A jakby zmienić nazwe na 'undercover', będzie można dodać też: [b]Beast, Dark Blue[/b] :)
A tak na marginesie [b]Pretender [/b]ma złą date i jest [b]Dead Wood [/b]a powinno być [b]Deadwood [/b]:)
Burn Notice podał Ci w poprzednim poście.
Ale co do Human Target nie zgadzam sie z klasyfikacją na "szpiegowski" bo równie dobrze pasowałby wtedy MacGyver czy Drużyna A.
(Tak, nie ma jeszcze kategorii a ja już się czepiam :pirat: )
Burn Notice podał Ci w poprzednim poście. Ale co do Human Target nie zgadzam sie z klasyfikacją na "szpiegowski" bo równie dobrze pasowałby wtedy MacGyver czy Drużyna A. (Tak, nie ma jeszcze kategorii a ja już się czepiam :-p :pirat: )
Muzycznych są 4, sportowych są 2 i są kategorie, ale myślę że sama kategoria seriale akcji w zupełności wystarcza
BTW kategoria medyczne mogłaby być, troche by się uzbierało seriali
Muzycznych są 4, sportowych są 2 i są kategorie, ale myślę że sama kategoria seriale akcji w zupełności wystarcza BTW kategoria medyczne mogłaby być, troche by się uzbierało seriali