Tylko w Inside, The była spacja - więcej nie widzę nieścisłości.xemil pisze:Jest tez sporo niescislosci w stosowaniu odstepow od poprzedzonego przecinkiem slowa "the".
Uwagi dotyczące serwisu i forum.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
Spacje
Dzieki. Postaram sie. A wlasciewie postaralbym sie, ale "tam" nie jest dosc specyficzne. Zawsze tu wklejalem tego typu posty i Xvid jeszcze sie nie "przyprul". Jesli to jednak stanowi problem, to poprosze o szczegolyAreQ_BAH pisze:bardzo ładnie to wyłapałeś
Chciałem jednak zauważyć że jest inny odpowiedni temat do pisania takich uwag. W przyszłości pisz tam. I pisz koniecznie jak coś takiego zauważysz:-)

Added after 1 minutes:
Mi raczej o brak spacji chodziloxvidasd pisze:Zmiany uwzględnione.
Tylko w Inside, The była spacja - więcej nie widzę nieścisłości.xemil pisze:Jest tez sporo niescislosci w stosowaniu odstepow od poprzedzonego przecinkiem slowa "the".

-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
spacje
Spoko, rozumiem, bardzo dobry pomysl.xvidasd pisze:Widzisz każde miejsce na głównej jest cenne dlatego zdecydowałem się na takie rozwiązanie -bez space
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
No i prawidłowo bo to tam to tu. To jest ten temat o którym pisałem. Musiało mi się wydawać że odpowiadam na post napisany w innym temacie. A nawet nowo założony. W takim razie dobrze robisz.xemil pisze:
Dzieki. Postaram sie. A wlasciewie postaralbym sie, ale "tam" nie jest dosc specyficzne. Zawsze tu wklejalem tego typu posty i Xvid jeszcze sie nie "przyprul". Jesli to jednak stanowi problem, to poprosze o szczegoly Pozdrawiam znad Loch Ness
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Kobieto... czy Ty chcesz mi koniecznie napsuć krwi żebym moderował ten bełkot ludzi którzy będą pisać tylko po to żeby dobić do tej dziesiątki?Brita pisze:Jak dla mnie to takie ograniczenie powinno byc od dziesiecu postow, dostep dla uzytkownikow ktorzy naprawde sa jakos obecni na forum..
przyklad powyzej, uzytkownik jest dwa lata zarejestrowany a napisal pierszego posta bo chce cos sciagnac

-
Wskaż do odpowiedzi
oczywiscie, ze tak, zajmiesz sie w koncu czyms konkretnym i pożytecznym a nie głupotamiMerlin_ pisze:Kobieto... czy Ty chcesz mi koniecznie napsuć krwi żebym moderował ten bełkot ludzi którzy będą pisać tylko po to żeby dobić do tej dziesiątki?Brita pisze:Jak dla mnie to takie ograniczenie powinno byc od dziesiecu postow, dostep dla uzytkownikow ktorzy naprawde sa jakos obecni na forum..
przyklad powyzej, uzytkownik jest dwa lata zarejestrowany a napisal pierszego posta bo chce cos sciagnac

-
Wskaż do odpowiedzi
Tak mi pocisnęłaś, że zaraz Cie sprzątnę ;]Brita pisze:oczywiscie, ze tak, zajmiesz sie w koncu czyms konkretnym i pożytecznym a nie głupotamiMerlin_ pisze:Kobieto... czy Ty chcesz mi koniecznie napsuć krwi żebym moderował ten bełkot ludzi którzy będą pisać tylko po to żeby dobić do tej dziesiątki?Brita pisze:Jak dla mnie to takie ograniczenie powinno byc od dziesiecu postow, dostep dla uzytkownikow ktorzy naprawde sa jakos obecni na forum..
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
Chcący większego ograniczenia, np 10 postów - Zastanówcie się trochę.
Po co powstał ten format i dla kogo?
Czy Xvid i uploaderzy(nie tylko wystawiający, ale reseedujący itd itp) chcą jakoś ograniczać dostęp do plików?
Czy znalezienie pełnego sezonu - torrenta w sieci Xvid Asd jest tak trudne, gdy widzi się info na głównej?
Czy ma to więc jakiś sens?
Czy te wstawki - linki się nie pojawiają też na innych stronach?
Czy wymuszanie 10 postów da coś konkretnego dla FORUM jako społeczności?
O czym, jak i gdzie maja pisać osoby, te 10 postów nie znające języka, nie tylko polskiego, ale czasem i angielskiego?
Czy Xvid i uploaderzy(nie tylko wystawiający, ale reseedujący itd itp) chcą jakoś ograniczać dostęp do plików?
Czy znalezienie pełnego sezonu - torrenta w sieci Xvid Asd jest tak trudne, gdy widzi się info na głównej?
O czym, jak i gdzie maja pisać osoby, te 10 postów nie znające języka, nie tylko polskiego, ale czasem i angielskiego?
-
Wskaż do odpowiedzi
Ja mysle ze odpowiedz na twoje pytania moze zawierac sie w jednym słowie: "bezpieczenstwo" asd i innych wystawiajacych.AreQ_BAH pisze:Chcący większego ograniczenia, np 10 postów - Zastanówcie się trochę.
-
Wskaż do odpowiedzi
Dokładnie taką miałam pierwszą myśl.AreQ_BAH pisze:O czym, jak i gdzie maja pisać osoby, te 10 postów nie znające języka, nie tylko polskiego, ale czasem i angielskiego?
Moim zdaniem 1 post jest dobrym rozwiązaniem. Jak ktoś już się przełamie i napisze tego pierwszego posta to później napisze i więcej. Jak nie to nie, trudno. Nie ma sensu zmuszać nikogo do napisania 10 postów, bo zapewne zrobiłby się wielki śmietnik. I efekt byłby odwrotny do zamierzonego

-
Yugi_2142
- Kontakt:
Ja się nie spodziewałem że wprowadzenie 1 postowego ograniczenia coś zmieni na plus, a zmieniło sporo. Może więc im więcej tym lepiej?
Albo przynajmniej powstanie związku zawodowego 

Faktem jest że ostatnio ruch się zwiększył i moderatorzy po tygodniach względnego spokoju mają pracy po łokcie. Jeszcze trochę miałoby to się nasilić a możliwe że zobaczylibyśmy zalążki buntu jak z ostatniego SGU albo dowolnego odcinka BSGMerlin_ pisze:czy Ty chcesz mi koniecznie napsuć krwi żebym moderował ten bełkot ludzi którzy będą pisać tylko po to żeby dobić do tej dziesiątki?

Ignorance is a virtue.
-
Wskaż do odpowiedzi
Owszem jesli bedzie info, ze po napisaniu dziesiecu postow bedzie dostpe do działu up&down to bedzie to bez sensu, kazdy bedzie pisał durne posty byle cos sciagnac, dostep powinien byc na zasadzie bonusa.
Nigdy tez nie ukrywałam ze byłam przeciwna tworzeniu tego działu i nadal uwazam, ze to najgorsze z mozliwych posuniec, ktore zmieniło nieodwracalnie charakter forum.
Obcokrajowcy... coz ja jak jestem na zagranicznym forum czy stronie nikt nie usiłuje pisac do mnie po polsku, musze sobie sama radzic, uwazam ze strona i tak jest przyjazna obcokrajowcom i jak sami zauwazyliscie wstawki mozna bez problemu znalezc w internecie..
Nigdy tez nie ukrywałam ze byłam przeciwna tworzeniu tego działu i nadal uwazam, ze to najgorsze z mozliwych posuniec, ktore zmieniło nieodwracalnie charakter forum.
Obcokrajowcy... coz ja jak jestem na zagranicznym forum czy stronie nikt nie usiłuje pisac do mnie po polsku, musze sobie sama radzic, uwazam ze strona i tak jest przyjazna obcokrajowcom i jak sami zauwazyliscie wstawki mozna bez problemu znalezc w internecie..
-
Yugi_2142
- Kontakt:
asd zdaje się już o tym ostatnio wspominał na SB, że oficjalna linia jest taka że działu up/down nie ma.
Co do bezpieczeństwa uploderów, wydaje mi się że zamknięty dostęp do forum jest już dość potężnym zabezpieczeniem, największe zagrożenie teraz to chyba ewentualne dostanie się któregoś ze stałych userów na aplikację prokuratorską
Co do bezpieczeństwa uploderów, wydaje mi się że zamknięty dostęp do forum jest już dość potężnym zabezpieczeniem, największe zagrożenie teraz to chyba ewentualne dostanie się któregoś ze stałych userów na aplikację prokuratorską

Ignorance is a virtue.
-
asd
-
Expert
Forum to Forum - nie ma sensu zmuszać nikogo do pisania nie wiadomo czego skoro nie czuje się w tym pewnie. Jest masa osób, które lubią czytać i na siłę nic z tego dobrego nie wyjdzie.
Ale zmuszenie kogoś do ładnego przedstawienia się w jednym poście jest wg. mnie dopuszczalne i jak widać wychodzi na dobre (skoro korzystasz to wypada, żebyś się chociaż przedstawił).
Tego typu posty:
Wracając do argumentu, że (XviD asd) jest wszędzie:
I na koniec popatrzcie kogo wypatrzyłem w specyficznym Forum:

Ale zmuszenie kogoś do ładnego przedstawienia się w jednym poście jest wg. mnie dopuszczalne i jak widać wychodzi na dobre (skoro korzystasz to wypada, żebyś się chociaż przedstawił).
Tego typu posty:
pisane w nieodpowiednich miejscach będą kasowane i odpowiednio nagradzane.miko12345 pisze:witam
jak można uzyskać dostęp do up/down?
Wracając do argumentu, że (XviD asd) jest wszędzie:
I bardzo dobrze - jak wiadomo pod latarnią najciemniej i niech tak będzie - mnie to odpowiada.AreQ_BAH pisze:Czy znalezienie pełnego sezonu - torrenta w sieci Xvid Asd jest tak trudne, gdy widzi się info na głównej?
I na koniec popatrzcie kogo wypatrzyłem w specyficznym Forum:

-
Yugi_2142
- Kontakt:
-
asd
-
Expert
-
Yugi_2142
- Kontakt:
-
AreQ_BAH
- Kontakt:
Niestety nie, bo to serial Polski, więc odpada, ale może amerykańską wersję? ;-) Zaproponuj!
Co do 1 posta wymaganego - jest OK, dobrze się to sprawuje, ja protestuje przeciwko zwiększeniu tego wymagania.
A i na marginesie - policja, prokuratura, itd itp. dobrze jest mieć tam zanjomości.... a więc Yugi_2142, mój Ty najdroższy, najlepszy i najukochańszy przyjacielu
Co do 1 posta wymaganego - jest OK, dobrze się to sprawuje, ja protestuje przeciwko zwiększeniu tego wymagania.
A i na marginesie - policja, prokuratura, itd itp. dobrze jest mieć tam zanjomości.... a więc Yugi_2142, mój Ty najdroższy, najlepszy i najukochańszy przyjacielu