Once Upon a Time in Wonderland [abc]

a long, long time ago..
Awatar użytkownika
NIke
Wskaż do odpowiedzi
Maniak
Maniak
youtube Warszawa

Once Upon a Time in Wonderland [abc]

Post autor: NIke »

Obrazek

[abc]: [2013], na antenie
Produkcja: USA,Kanada
Gatunek: Przygodowy,Dramat,Fantasy, Dokładna data premiery: 2013-10-10
Reżyseria: Ralph Hemecker,Paul A. Edwards, Scenariusz: Jane Espenson,Adam Horowitz
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

W zakładzie psychiatrycznym w XIX jest leczona Alicja, która to opowiada historię swojego pobytu w magicznej krainie, do której trafiła poprzez króliczą norę. Lekarze nie widząc innego wyjścia chcą przeprowadzić zabieg lobotomii, by ukoić jej ciągły ból po utracie ukochanego... Czy kraina czarów była tylko złudzeniem?

Hasło/Password: xvidasd.com
Obrazek

***PL***
Proszę o kierowanie zapytań o ponowne wystawienie/seedowanie odcinków/sezonu za pomocą "Prywatnej wiadomości" - wtedy dostaje maila, że coś zostało napisane, a tak dowiaduje się jak wrzucam nowe odcinki (a potem zapominam o tych zapytaniach).

***ENG***
Please send your requests for re-uploads/seeding of episodes/seasons via "private message" - this way I get the e-mail about your request and not see it at the moment of adding links for a new episodes (which leads to me forgeting about your requests).
Awatar użytkownika
najphil
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Re: Once Upon a Time in Wonderland [abc]

Post autor: najphil »

Serial nie dla mnie, za to trailer miodzio. Zresztą tak jest za każdym razem, gdy do oprawy muzycznej wykorzystuje się twórczość kompozytorów z Two Steps From Hell. Kiedyś spędziłem bite 3 godziny słuchając ich utworów na YT.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Re: Once Upon a Time in Wonderland [abc]

Post autor: sindar »

Jeśli o mnie chodzi - nie oglądalem, wiec nie mam opinii, natomiast amerykanskich widzow serial nie zachwycił.
ABC przed premiera finalu sezonu 1 oglosilo, ze serial nie bedzie kontynuowany.
Mozna miec tylko nadzieje, ze na zakonczenie emisji wielkiego cliffhangera nie bedzie.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ