Witam :) Jestem Michał :D mam 18 lat pochodze z małej mieściny na północy polski
Jestem nałogowym oglądaczem seriali Showtime dlatego właśnie tutaj przybyłem :D oprócz tego w miarę znam się na komputerach i mogę pomóc w tych sprawach.
Mam za sobą wszystkie sezony Weeds :D i lubię też brytyjskie seriale (Skins, Misfits, Inbetweeners)
Siema, jestem Mikołaj i studiuję w Poznaniu. Podobnie jak większość z was jestem fanem seriali. Po skończeniu genialnego 'Six Feet Under', zacząłem szukać nowych rzeczy godnych obejrzenia i tak trafiłem na to forum. Zdaje się mieć ono całkiem fajną społeczność, także zagoszczę tu pewnie na dłużej. Pozdrawiam
Siema, jestem Mikołaj i studiuję w Poznaniu. Podobnie jak większość z was jestem fanem seriali. Po skończeniu genialnego 'Six Feet Under', zacząłem szukać nowych rzeczy godnych obejrzenia i tak trafiłem na to forum. Zdaje się mieć ono całkiem fajną społeczność, także zagoszczę tu pewnie na dłużej. Pozdrawiam :)
Na imię mam Kamil. Chodzę do liceum. Na to forum trafiłem przez link podane na torrentach.
Moje ulubione seriale to Breaking Bad, Weeds, Dexter, How I Met Your Mother, Everybody Hates Chris
Na imię mam Kamil. Chodzę do liceum. Na to forum trafiłem przez link podane na torrentach. Moje ulubione seriale to Breaking Bad, Weeds, Dexter, How I Met Your Mother, Everybody Hates Chris
Zaczynałem z wami kilka lat temu, pamiętam czasy tvshows & yoyo
Moja historia to czasy zimowych kombinezonów jednoczęściowych, butów typu relaks, syfonów z nabojami CO2, straconych pieniędzy od rodziców na automatach, komputerów typu ZX Spectrum, wdzwanania się do internetu przy pomocy numeru 0202122....itd....
Ostatnio coraz więcej czasu znajduję na seriale - więc postanowiłem się ujawnić
Xvidasd oraz reszta świty :pirat: dobra robota i tak trzymać dalej....
Zaczynałem z wami kilka lat temu, pamiętam czasy [b]tvshows[/b] & [b]yoyo[/b] ;)
Moja historia to czasy zimowych kombinezonów jednoczęściowych, butów typu relaks, syfonów z nabojami CO2, straconych pieniędzy od rodziców na automatach, komputerów typu ZX Spectrum, wdzwanania się do internetu przy pomocy numeru 0202122....itd....
Ostatnio coraz więcej czasu znajduję na seriale - więc postanowiłem się ujawnić :D
[b]Xvidasd oraz reszta świty[/b] :pirat: dobra robota i tak trzymać dalej.... :ok
Mając możliwość oglądania seriali bez ograniczeń czasowych wynikających z godzin nadawania seriali w tv
zostałem ich wielbicielem.Dlatego znalazłem waszą stronę.
Mając możliwość oglądania seriali bez ograniczeń czasowych wynikających z godzin nadawania seriali w tv zostałem ich wielbicielem.Dlatego znalazłem waszą stronę.
lubię inteligentne seriale, a takie często z dużym opóźnieniem do nas trafiają.. no a ten format xvid asd świetnie skraca czas downloadu.. dobrze, że jesteście!..
lubię inteligentne seriale, a takie często z dużym opóźnieniem do nas trafiają.. no a ten format xvid asd świetnie skraca czas downloadu.. dobrze, że jesteście!.. :ok
lubię seriale sci-fi ale tylko te z robione z rozwagą a nie przesadzone amerykańską sieczką i tanimi schematami szoku i akcji. Przepadam również za niegdyś popularnymi w nawszym kraju miniserialami! Naszczęście co jakiś czas pojawiają się one na dvd i zaszwe jakaś dobra dusza je załaduje do internetu!Z przyjemnością też wracam do zapomnianych seriali z dziecińswta i sprawdzam co w nich mi się tak podobało jeśli to możliwe. Dobrze, że w końcu udało mi się tutaj dostać, bo przynamniej czas na ściąganie wybranych seriali będzie znacznie krótszy!
lubię seriale sci-fi ale tylko te z robione z rozwagą a nie przesadzone amerykańską sieczką i tanimi schematami szoku i akcji. Przepadam również za niegdyś popularnymi w nawszym kraju miniserialami! Naszczęście co jakiś czas pojawiają się one na dvd i zaszwe jakaś dobra dusza je załaduje do internetu!Z przyjemnością też wracam do zapomnianych seriali z dziecińswta i sprawdzam co w nich mi się tak podobało jeśli to możliwe. Dobrze, że w końcu udało mi się tutaj dostać, bo przynamniej czas na ściąganie wybranych seriali będzie znacznie krótszy!
Mam na imię Bartek,jestem z Gdańska,lubię książkę i film.dwa lata temu miałem poważne kłopoty ze zdrowiem i trochę czasu spędziłem w szpitalu,tam odkryłem seriale dzieki którym nie zwariowałem.teraz jest już ok,sympatia do ciekawych sezonów pozostała.mam prawie 37lat i już modom nie ulegam,sam testuje różne serie kierując się tylko swoim uznaniem.
pozdrawiam forum xvidasd
Mam na imię Bartek,jestem z Gdańska,lubię książkę i film.dwa lata temu miałem poważne kłopoty ze zdrowiem i trochę czasu spędziłem w szpitalu,tam odkryłem seriale dzieki którym nie zwariowałem.teraz jest już ok,sympatia do ciekawych sezonów pozostała.mam prawie 37lat i już modom nie ulegam,sam testuje różne serie kierując się tylko swoim uznaniem. pozdrawiam forum xvidasd
Jestem Ania:) uwielbiam seriale... ostatnio dopiero odkryłam Big Bang teory... i jestem zakochana w Sheldonie:)
Poza tym uwielbiam wszystkie CSI, Fringe, Bones... itp.
Teraz poszukuje 2 i 3 sezonu Damages bo pierwszy mnie zafascynował.
Jestem Ania:) uwielbiam seriale... ostatnio dopiero odkryłam Big Bang teory... i jestem zakochana w Sheldonie:) Poza tym uwielbiam wszystkie CSI, Fringe, Bones... itp.
Teraz poszukuje 2 i 3 sezonu Damages bo pierwszy mnie zafascynował.
hej, na imię mam agata. też bardzo lubię the big bang theory, ale oprócz tego bardzo chętnie oglądam how i met your mother. cieszę się, że trafiłam na to forum ;-).
hej, na imię mam agata. też bardzo lubię the big bang theory, ale oprócz tego bardzo chętnie oglądam how i met your mother. cieszę się, że trafiłam na to forum ;-).