Philip K. Dick`s Electric Dreams [Channel 4]
-
Nazgul
Wskaż do odpowiedzi - patron
-
maniak serialowy
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Grey's Anatomy
- Grupa: Project Haven
Re: Philip K. Dick`s Electric Dreams [Channel 4]
A mnie się podobało to, co dostałam - i czekam na kolejne odcinki.
Make a plan. Set a goal.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
It might all be gone tomorrow.
Work toward it.
But every now and then,
look around, drink it in... 'cause this is it.
It might all be gone tomorrow.
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Jak na razie na pięć obejrzanych odcinków tylko "Real Life" wpasowuje się w to czego oczekiwałem. Pozostałe odcinki, choć klimat Dicka jest wyczuwalny, są za mało sci-fi... ale może dalsze odcinki zaprezentują coś więcej.
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Jest zamieszanie z relkami do ED, bo Amazon wypuścił je w innej kolejności niż Channel 4. W necie można znaleźć te same odcinki pod różnymi numerkami.
Żeby jakiegoś odcinka nie ominąć chyba najlepiej zdecydować się na jeden typ relka i jego konsekwentnie oglądać.
Do ostatnich 4 odcinków literek nie będę robił, bo z polskiego Amazona też je się da wyciągnąć i na bank są już na napi literki przynajmniej do 2 odcinków, które dotąd nie były przetłumaczone.
Pozostałe na pewno niedługo ktoś wyciągnie i się w necie prędzej czy później pojawią.
Żeby jakiegoś odcinka nie ominąć chyba najlepiej zdecydować się na jeden typ relka i jego konsekwentnie oglądać.
Do ostatnich 4 odcinków literek nie będę robił, bo z polskiego Amazona też je się da wyciągnąć i na bank są już na napi literki przynajmniej do 2 odcinków, które dotąd nie były przetłumaczone.
Pozostałe na pewno niedługo ktoś wyciągnie i się w necie prędzej czy później pojawią.
Oceń ten serial