Witam,
jak wszyscy użytkownicy forum jestem fanem seriali, moje zainteresowanie tą tematyką sięga roku 2000, jestem wielkim fanem Stargate, od jakiś 3 lat także BSG. Lubię oglądać stare wersje seriali z lat '60 a zwłaszcza wspomniany BSG i Star Treka. Ogólnie to łykne wszystko o tematyce S-F, ale też mam swoje granice .
Witam, jak wszyscy użytkownicy forum jestem fanem seriali, moje zainteresowanie tą tematyką sięga roku 2000, jestem wielkim fanem Stargate, od jakiś 3 lat także BSG. Lubię oglądać stare wersje seriali z lat '60 a zwłaszcza wspomniany BSG i Star Treka. Ogólnie to łykne wszystko o tematyce S-F, ale też mam swoje granice :p .
Mam na imię Marcin . Mieszkam i pracuję w Wielkiej Brytanii. Bardzo lubię oglądać seriale, a moje ulubione to: The Shield, Californication, Big Bang Theory, House MD, oraz Dexter.
Obenie oglądam Warehouse13.
Mam na imię Marcin . Mieszkam i pracuję w Wielkiej Brytanii. Bardzo lubię oglądać seriale, a moje ulubione to: The Shield, Californication, Big Bang Theory, House MD, oraz Dexter. Obenie oglądam Warehouse13.
cześć, mieszkam we wrocławiu. mam na imię Aneta. z pasją hoduję harty polskie. maniakalnie oglądam pamiętniki wampirów (wierzę, że w poprzednim życiu byłam wampirem )
pozdrawiam :garfield
cześć, mieszkam we wrocławiu. mam na imię Aneta. z pasją hoduję harty polskie. maniakalnie oglądam pamiętniki wampirów (wierzę, że w poprzednim życiu byłam wampirem :alien: ) pozdrawiam :garfield
mam na imie Marek, pochodze z Rzeszowa gdzie tez niedawno wrocilem mam nadzieje juz na stale,
seriale jakie moglbym ogladac na okraglo to glownie starsze polskie (Alternatywy, Zmiennicy...) z nowowsci zas House MD i Dexter.
mam na imie Marek, pochodze z Rzeszowa gdzie tez niedawno wrocilem mam nadzieje juz na stale, seriale jakie moglbym ogladac na okraglo to glownie starsze polskie (Alternatywy, Zmiennicy...) z nowowsci zas House MD i Dexter.
Witam wszystkich, jestem Robek Bobek, a w sumie to GuruRyba - hehe - skad???? z slaska opolskiego, niefortunnie po awarii dysku stracilem login na xvidasd i musialem sie ponownie zarejstrowac. Spedzilem kupe nilego czasu dzieki kolegom i kolezankom z xvidasd mogac ogladac seriale ktorych nigdy bym nie obejrzal w TV.
Witam wszystkich, jestem Robek Bobek, a w sumie to GuruRyba - hehe - skad???? z slaska opolskiego, niefortunnie po awarii dysku stracilem login na xvidasd i musialem sie ponownie zarejstrowac. Spedzilem kupe nilego czasu dzieki kolegom i kolezankom z xvidasd mogac ogladac seriale ktorych nigdy bym nie obejrzal w TV.
Cześć. Jestem Krzysiek.
Mieszkam i studiuję w Warszawie. Lubię oglądać seriale, a moimi ulubionymi są 24 godziny, Stargate sg1 Świat wg. Bundych, Gotowe na wszystko.
W przyszłości jeżeli czas pozwoli, zamierzam obejrzeć Boardwalk Empire.
Cześć. Jestem Krzysiek. Mieszkam i studiuję w Warszawie. Lubię oglądać seriale, a moimi ulubionymi są 24 godziny, Stargate sg1 Świat wg. Bundych, Gotowe na wszystko. W przyszłości jeżeli czas pozwoli, zamierzam obejrzeć Boardwalk Empire.
Całe życie - radzio
od zawsze; fan seriali i filmów z gatunku SF (i literatury rzecz oczywista).
Kiedyś kliknę coś więcej; narazie "dziki" jestem - bo czaiłem się jakiś czas - a tu taki prezent! rejestracja jest open! niniejszym dołączam! i pozdrawiam wszystkich!
Całe życie - radzio od zawsze; fan seriali i filmów z gatunku SF (i literatury rzecz oczywista). Kiedyś kliknę coś więcej; narazie "dziki" jestem - bo czaiłem się jakiś czas - a tu taki prezent! rejestracja jest open! niniejszym dołączam! i pozdrawiam wszystkich! :)
Witam wszystkich. Mam na imię Piotr i w tym roku stuknęła mi 30. Uwielbiam seriale SF oraz komediowe (TBBT, TAHM). Na co dzień żyję i pracuję w Bielsku
Witam wszystkich. Mam na imię Piotr i w tym roku stuknęła mi 30. Uwielbiam seriale SF oraz komediowe (TBBT, TAHM). Na co dzień żyję i pracuję w Bielsku :-)