NIe wiem czy to jeszcze aktualny temat, ale też się wypowiem.
Może nie jest to serial wysokich lotów, ale mam wielki sentyment do Smallville Z kilku powodów.
NIe wiem czy to jeszcze aktualny temat, ale też się wypowiem. Może nie jest to serial wysokich lotów, ale mam wielki sentyment do Smallville :) Z kilku powodów.
Długo zastanawiałem się, czy jest wogóle możliwe wybranie tego jedynego.
Ciężka sprawa bo jak tu porównać kilku-sezonowy serial do jakiejś mini produkcji? Wiadomo, że im dłużej oglądamy tym silniej się przywiązujemy. Z drugiej strony często jestem pod wrażeniem jakiejś nowej produkcji i są to silniejsze odczucia niż te, gdzieś tam zagrzebane w pamięci.
Nie mogę więc wybrać tego jednego, najlepszego.
Ale mogę wybrać ten, który miał największy wpływ na mnie i na rozwój tego serwisu - było to STARGATE SG-1
Od tego serialu wszystko się zaczęło - był to pierwszy serial, który ściągałem z sieci i od niego zaczęła się moja przygoda, która ciągnie się aż po dziś dzień...
cóż
jakby to ... prison break [ oglądany z bratem od 21:00 do 05:30 rano - dzięki uprzejmości osiedlowej DC++ - tak tak lekko przewijaliśmy - wtedy nie wiedziałem co to xvidasd - poszło Stargate Sg-1 , Supernatur al , Jericho , Dark Angel ,:)
Podbijam , Stargate SG-1 od tego się zaczęło [oczywiście do końca 8-ej serii potem... zamilknę aby nie wprowadzać fermentu
[quote="xvidasd"]Nie bo od tego są inne tematy/ankiety - popatrz: http://tvshows.i365.pl/poll.php
Długo zastanawiałem się, czy jest wogóle możliwe wybranie tego jedynego. Ciężka sprawa bo jak tu porównać kilku-sezonowy serial do jakiejś mini produkcji? Wiadomo, że im dłużej oglądamy tym silniej się przywiązujemy. Z drugiej strony często jestem pod wrażeniem jakiejś nowej produkcji i są to silniejsze odczucia niż te, gdzieś tam zagrzebane w pamięci.
Nie mogę więc wybrać tego jednego, najlepszego.
Ale mogę wybrać ten, który miał największy wpływ na mnie i na rozwój tego serwisu - było to STARGATE SG-1 Od tego serialu wszystko się zaczęło - był to pierwszy serial, który ściągałem z sieci i od niego zaczęła się moja przygoda, która ciągnie się aż po dziś dzień...[/quote] cóż jakby to ... prison break [ oglądany z bratem od 21:00 do 05:30 rano - dzięki uprzejmości osiedlowej DC++ - tak tak lekko przewijaliśmy - wtedy nie wiedziałem co to xvidasd :) - poszło Stargate Sg-1 , Supernatur al , Jericho , Dark Angel ,:) Podbijam , Stargate SG-1 od tego się zaczęło [oczywiście do końca 8-ej serii potem... zamilknę aby nie wprowadzać fermentu :)
Skoro jeden serial, to jedna odpowiedź - LOST.
Przy wszystkich niedociągnięciach i tak żadna inna produkcja nie zrobiła na mnie tak ogromnego wrażenia.
Skoro jeden serial, to jedna odpowiedź - LOST. Przy wszystkich niedociągnięciach i tak żadna inna produkcja nie zrobiła na mnie tak ogromnego wrażenia.
Myślę, że jeśli chodzi o wrażenie to wygrałby... Na wschód od Edenu czy jakoś tak... Kiedy cioteczkę pożarł krokodyl Któż nie poobgryzał wtedy paznokci??
RescueMe - to jest numer 1 i chyba tak pozostanie.
Myślę, że jeśli chodzi o wrażenie to wygrałby... Na wschód od Edenu czy jakoś tak... Kiedy cioteczkę pożarł krokodyl :D Któż nie poobgryzał wtedy paznokci?? :D
Rescue Me - to jest numer 1 i chyba tak pozostanie.
xvidasd widzę, że od ostatniego posta zmieniłeś serial Ale kiedy to było może u mnie po takim czasie też zmienię serial - jak na razie duże na to szanse ma Fring, ale to zależy od ostatniego sezonu.
xvidasd widzę, że od ostatniego posta zmieniłeś serial :) Ale kiedy to było może u mnie po takim czasie też zmienię serial - jak na razie duże na to szanse ma Fring, ale to zależy od ostatniego sezonu.
Nie pamiętam. Tylko ten krokodyl utkwił mi w głowie...
Ale jak to się stało, że Ty zapamiętałeś nawet takie detale jakiegoś faceta? Masz jego zdjęcie na tapecie prawda??
Nie pamiętam. Tylko ten krokodyl utkwił mi w głowie... Ale jak to się stało, że Ty zapamiętałeś nawet takie detale jakiegoś faceta? Masz jego zdjęcie na tapecie prawda?? :-))
xvidasd pisze:Myślę, że jeśli chodzi o wrażenie to wygrałby... Na wschód od Edenu czy jakoś tak... Kiedy cioteczkę pożarł krokodyl Któż nie poobgryzał wtedy paznokci??
RescueMe - to jest numer 1 i chyba tak pozostanie.
Mojej teściowej sie to podobalo ... najbardziej krokodyl ... w sumie nic dziwnego jest do niego podobna ...
[quote="xvidasd"]Myślę, że jeśli chodzi o wrażenie to wygrałby... Na wschód od Edenu czy jakoś tak... Kiedy cioteczkę pożarł krokodyl :D Któż nie poobgryzał wtedy paznokci?? :D
Rescue Me - to jest numer 1 i chyba tak pozostanie.[/quote] Mojej teściowej sie to podobalo ... najbardziej krokodyl ... w sumie nic dziwnego jest do niego podobna ...
Tyle lat minęło a ja nadal uważam, że tym najlepszym był RescueMe. Drugie miejsce to zdecydowanie Battlestar Galatcica.
Wydaje mi się, że to już się nie zmieni - dochodzi teraz idealizacja i rzewne wspomnienia...
Tyle lat minęło a ja nadal uważam, że tym najlepszym był Rescue Me. Drugie miejsce to zdecydowanie Battlestar Galatcica. Wydaje mi się, że to już się nie zmieni - dochodzi teraz idealizacja i rzewne wspomnienia... :D