Skonczylem wczoraj sezon 2. I co mogę powiedzieć ... Serial miodzio :) Z niecierpliwością czekam na 3 sezon. (wiadomo coś może o przybliżonej dacie? ^.^)
Kochani - dajcie mi jeszcze chwilę odetchnąć. nie zrezygnowałem z tłumaczenia - po prostu mam jeszcze sporo pracy - wracam o 20 -21 i po prostu nie mam po powrocie na to ochoty ale już za parę dni urlop i mam zamiar ostro nadrobić zaległości.
Kochani - dajcie mi jeszcze chwilę odetchnąć. nie zrezygnowałem z tłumaczenia - po prostu mam jeszcze sporo pracy - wracam o 20 -21 i po prostu nie mam po powrocie na to ochoty ale już za parę dni urlop i mam zamiar ostro nadrobić zaległości.
Mam nadzieje że się dogadacie z tymi napisami
Ja własnie skończyłem 2 sezon, oszczedzałem ile mogłem, ale w końcu seriale są do oglądania a nie przetrzymywania na dysku
2 sezon jeszcze lepszy niż 1, już nie moge sie doczeka kolejnego, na prawdę jest to jeden z najlepszych seriali jaki powstał.
Tak w ogóle to wielkie dzięki za to że wstawiacie ten serial, no i brawa dla tłumacza/y bo napisy zrobione świetnie
Mam nadzieje że się dogadacie z tymi napisami :) Ja własnie skończyłem 2 sezon, oszczedzałem ile mogłem, ale w końcu seriale są do oglądania a nie przetrzymywania na dysku :) 2 sezon jeszcze lepszy niż 1, już nie moge sie doczeka kolejnego, na prawdę jest to jeden z najlepszych seriali jaki powstał. Tak w ogóle to wielkie dzięki za to że wstawiacie ten serial, no i brawa dla tłumacza/y bo napisy zrobione świetnie :)
Ponieważ poprzednie relasy już umarły przez zamknięcie trackera (demonoid) planuję teraz wystawić je ponownie (tym razem już na multitrackerze).
Dobra wiadomość jest taka, że @PaPyS postanowił zabrać sie za tłumaczenie sezonu trzeciego więc ja już zaczynam go pobierać - może coś jednak wyjdzie z Sezonu3!
Ponieważ poprzednie relasy już umarły przez zamknięcie trackera (demonoid) planuję teraz wystawić je ponownie (tym razem już na multitrackerze). Dobra wiadomość jest taka, że @PaPyS postanowił zabrać sie za tłumaczenie sezonu trzeciego więc ja już zaczynam go pobierać - może coś jednak wyjdzie z Sezonu3! :)
ha!
@Rafalito skończył już tłumaczenie CAŁEGO trzeciego sezonu i nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac!
Tłumaczenie (jak zwykle zresztą ) na bardzo wysokim poziomie! ze świetnym wyczuciem klimatu.
(Co ciekawe @Rafalito tłumaczy tylko z tekstu).
Obecnie napisy powędrowały do @Brity, która zrobi korektę i już, tuż, tuż...
Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał tego serialu, który kosi same nagrody i bije rekordy popularności (nie dziwię się) niech nie czeka tylko nadrabia zaległości.
Od siebie dodam, ze jest to jeden z lepszych seriali, jaki kiedykolwiek oglądałem!
Serio!! - bije na głowę nawet moje ulubione BSG (chociaż trudno je porównywać bo to całkiem inne kategorie).
W stanach, w dzień dziecka tego roku, wystartował piąty sezon! - to jedna z lepszych wiadomości "serialowych" tego roku...
ha! @Rafalito skończył już tłumaczenie CAŁEGO trzeciego sezonu i nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac! Tłumaczenie (jak zwykle zresztą :D ) na bardzo wysokim poziomie! ze świetnym wyczuciem klimatu. (Co ciekawe @Rafalito tłumaczy tylko z tekstu). Obecnie napisy powędrowały do @Brity, która zrobi korektę i już, tuż, tuż...
Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał tego serialu, który kosi same nagrody i bije rekordy popularności (nie dziwię się) niech nie czeka tylko nadrabia zaległości.
Od siebie dodam, ze jest to jeden z lepszych seriali, jaki kiedykolwiek oglądałem!
Za jednem odcinek (12) podziękowania należą się innemu tłumaczowi.
ja ze swojej strony dodam, ze już ruszyło tłumaczenie 4 sezonu i postaram się zrobić je o wiele szybciej niż 3.
Za jednem odcinek (12) podziękowania należą się innemu tłumaczowi. ja ze swojej strony dodam, ze już ruszyło tłumaczenie 4 sezonu i postaram się zrobić je o wiele szybciej niż 3.
Ten serial jest taki słaby, że nawet nie da się zobaczyć połowy pierwszego sezonu. Ja sobie darowałem i Wam drodzy forumowicze też to radzę.
Nuda to max co może być!!!
Ten serial jest taki słaby, że nawet nie da się zobaczyć połowy pierwszego sezonu. Ja sobie darowałem i Wam drodzy forumowicze też to radzę. Nuda to max co może być!!!
Don_Bazylian pisze:Ten serial jest taki słaby, że nawet nie da się zobaczyć połowy pierwszego sezonu. Ja sobie darowałem i Wam drodzy forumowicze też to radzę.
Nuda to max co może być!!!
Bo prawdopodobnie w twoim programie leżą same ambitne seriale jak "Prison Break".
A co do RescueMe uważam że prezentuje podobny poziom do Six Feet Under a może i nawet lepszy:) Z niecierpliwością czekam na 3 sezon, a jak narazie zajmiemy się BSG.
[quote="Don_Bazylian"]Ten serial jest taki słaby, że nawet nie da się zobaczyć połowy pierwszego sezonu. Ja sobie darowałem i Wam drodzy forumowicze też to radzę. Nuda to max co może być!!! [/quote]
Bo prawdopodobnie w twoim programie leżą same ambitne seriale jak "Prison Break".
A co do Rescue Me uważam że prezentuje podobny poziom do Six Feet Under a może i nawet lepszy:) Z niecierpliwością czekam na 3 sezon, a jak narazie zajmiemy się BSG. :P
ja ogladalem juz 3 i 4 sezon po ang bo nie moglem sie doczekac i nie zawiodlem sie, serial utrzymuje poziom czyli jest swietny. Chyba pozostaje mi wziasc sie za 5 sezon, choc jak zaczne ogladac RM to ogladam po 5-10 odcinkow bo nie moge sie oderwac, wiec nie wiem czy nie poczekac do konca sezonu
Polecam
edit:
obawiam sie ze sezon 5 jeszcze sie nie pojawil
pozostalo czekac
ja ogladalem juz 3 i 4 sezon po ang bo nie moglem sie doczekac i nie zawiodlem sie, serial utrzymuje poziom czyli jest swietny. Chyba pozostaje mi wziasc sie za 5 sezon, choc jak zaczne ogladac RM to ogladam po 5-10 odcinkow bo nie moge sie oderwac, wiec nie wiem czy nie poczekac do konca sezonu Polecam
edit: obawiam sie ze sezon 5 jeszcze sie nie pojawil pozostalo czekac
xvidasd pisze:FX zamówił aż 22 odcinki piątego sezonu!
Nie wiem ile w tym prawdy ale się ciesze niezmiernie.
Byłoby cudownie, ja też oglądałem po angielsku i również sie nie zawiodełm. Serial jest poprostu genialnie zrealizowany! a czwarty sezon się w taki sposób iż "piatka" może być tylko lepsza
[quote="xvidasd"]FX zamówił aż 22 odcinki piątego sezonu! Nie wiem ile w tym prawdy ale się ciesze niezmiernie. [/quote]
Byłoby cudownie, ja też oglądałem po angielsku i również sie nie zawiodełm. Serial jest poprostu genialnie zrealizowany! a czwarty sezon się w taki sposób iż "piatka" może być tylko lepsza :D
Tez jestem juz po calym sezonie i brakuje mi slow zeby napisac jak doskonaly jest to serial...
Wie ktos co to jest za piosenka na poczatku 12 odcinka??
musze ja miec
Tez jestem juz po calym sezonie i brakuje mi slow zeby napisac jak doskonaly jest to serial... Wie ktos co to jest za piosenka na poczatku 12 odcinka?? musze ja miec :D