Rescue Me

Seriale prawdziwsze niż życie.
mikel2
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: mikel2 »

Sezon 2 w końcu zaliczony. Warto było. Smutno się kończy i ciekawe jak dalej się to wszystko potoczy?

Z niecierpliwością czekam na 3... :)
antek1234
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: antek1234 »

Super już sie nie mogę doczekac.Z napisów do 3 go sezonu znalazłem tylko do odcinka 12.Dzieki za kawał dobrej roboty[dla wstawiających]
PaPyS
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: PaPyS »

Skonczylem wczoraj sezon 2. I co mogę powiedzieć ... Serial miodzio :) Z niecierpliwością czekam na 3 sezon. (wiadomo coś może o przybliżonej dacie? ^.^)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

No nie będzie - tłumacze się rozeszli a nowych chętnych nie ma.
Mam obecnie napisy tylko do 3x05 i 3x12
I to by było na tyle w temacie Rescue Me...
Obrazek When Dreams Come True...
Rafalito
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Rafalito »

Kochani - dajcie mi jeszcze chwilę odetchnąć. nie zrezygnowałem z tłumaczenia - po prostu mam jeszcze sporo pracy - wracam o 20 -21 i po prostu nie mam po powrocie na to ochoty ale już za parę dni urlop i mam zamiar ostro nadrobić zaległości.
PaPyS
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: PaPyS »

Rafalito, mógłbyś napisać do mnie na gg (2670587), może się jakoś dogadamy i pomogę Ci tłumaczyć.

Pozdrawiam.
rand
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rand »

Mam nadzieje że się dogadacie z tymi napisami :)
Ja własnie skończyłem 2 sezon, oszczedzałem ile mogłem, ale w końcu seriale są do oglądania a nie przetrzymywania na dysku :)
2 sezon jeszcze lepszy niż 1, już nie moge sie doczeka kolejnego, na prawdę jest to jeden z najlepszych seriali jaki powstał.
Tak w ogóle to wielkie dzięki za to że wstawiacie ten serial, no i brawa dla tłumacza/y bo napisy zrobione świetnie :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Ponieważ poprzednie relasy już umarły przez zamknięcie trackera (demonoid) planuję teraz wystawić je ponownie (tym razem już na multitrackerze).
Dobra wiadomość jest taka, że @PaPyS postanowił zabrać sie za tłumaczenie sezonu trzeciego więc ja już zaczynam go pobierać - może coś jednak wyjdzie z Sezonu3! :)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

Dzięki za reseed @asd , nareszcie będę miał okazje nadrobić ten serial, bo zaciekawiły mnie te bardzo dobre opinie... :grin:
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

ha!
@Rafalito skończył już tłumaczenie CAŁEGO trzeciego sezonu i nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulowac!
Tłumaczenie (jak zwykle zresztą :D ) na bardzo wysokim poziomie! ze świetnym wyczuciem klimatu.
(Co ciekawe @Rafalito tłumaczy tylko z tekstu).
Obecnie napisy powędrowały do @Brity, która zrobi korektę i już, tuż, tuż...

Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał tego serialu, który kosi same nagrody i bije rekordy popularności (nie dziwię się) niech nie czeka tylko nadrabia zaległości.

Od siebie dodam, ze jest to jeden z lepszych seriali, jaki kiedykolwiek oglądałem!

Obrazek

Serio!! - bije na głowę nawet moje ulubione BSG (chociaż trudno je porównywać bo to całkiem inne kategorie).

W stanach, w dzień dziecka tego roku, wystartował piąty sezon! - to jedna z lepszych wiadomości "serialowych" tego roku... :ok
dukekubas
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: dukekubas »

świetna wiadomość! :alien:
rand
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rand »

No po prostu dla @Rafalito medal!!! :gj :res

Jest to jeden z nielicznych seriali na które trzeba długo czekać, ale za to opłaca się to niesamowicie :-D

3 sezon Rescue Me będzie dla mnie nagrodą za tą męczarnie co właśnie przechodzę ( sesja :? )
Rafalito
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Rafalito »

Za jednem odcinek (12) podziękowania należą się innemu tłumaczowi.
ja ze swojej strony dodam, ze już ruszyło tłumaczenie 4 sezonu i postaram się zrobić je o wiele szybciej niż 3.
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Ten serial jest taki słaby, że nawet nie da się zobaczyć połowy pierwszego sezonu. Ja sobie darowałem i Wam drodzy forumowicze też to radzę.
Nuda to max co może być!!!
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

no to super
czekamy
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Don_Bazylian pisze:Ten serial jest taki słaby, że nawet nie da się zobaczyć połowy pierwszego sezonu. Ja sobie darowałem i Wam drodzy forumowicze też to radzę.
Nuda to max co może być!!!
Bo prawdopodobnie w twoim programie leżą same ambitne seriale jak "Prison Break".

A co do Rescue Me uważam że prezentuje podobny poziom do Six Feet Under a może i nawet lepszy:) Z niecierpliwością czekam na 3 sezon, a jak narazie zajmiemy się BSG. :P
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

FX zamówił aż 22 odcinki piątego sezonu!
Nie wiem ile w tym prawdy ale się ciesze niezmiernie.

Obecnie sprawdzam czy wszystko ok z trzecim sezonem i już wkrótce premiera.
Aculard
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Aculard »

ja ogladalem juz 3 i 4 sezon po ang bo nie moglem sie doczekac i nie zawiodlem sie, serial utrzymuje poziom czyli jest swietny. Chyba pozostaje mi wziasc sie za 5 sezon, choc jak zaczne ogladac RM to ogladam po 5-10 odcinkow bo nie moge sie oderwac, wiec nie wiem czy nie poczekac do konca sezonu
Polecam

edit:
obawiam sie ze sezon 5 jeszcze sie nie pojawil
pozostalo czekac
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

xvidasd pisze:FX zamówił aż 22 odcinki piątego sezonu!
Nie wiem ile w tym prawdy ale się ciesze niezmiernie.
Byłoby cudownie, ja też oglądałem po angielsku i również sie nie zawiodełm. Serial jest poprostu genialnie zrealizowany! a czwarty sezon się w taki sposób iż "piatka" może być tylko lepsza :D
We are against piracy, please don't attack ships.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Tez jestem juz po calym sezonie i brakuje mi slow zeby napisac jak doskonaly jest to serial...
Wie ktos co to jest za piosenka na poczatku 12 odcinka??
musze ja miec :D

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ