season 5 will be 22 episodes long. The writers strike delayed it a year so it won't premiere until spring 09. However, dennis leary mentioned that he will be making "mini-sodes" that bridge the gap between season 4-5 that will air in June/July
it's starting agin in march 09 because of the writers strike.....sucks ass
[quote]season 5 will be 22 episodes long. The writers strike delayed it a year so it won't premiere until spring 09. However, dennis leary mentioned that he will be making "mini-sodes" that bridge the gap between season 4-5 that will air in June/July[/quote]
[quote]it's starting agin in march 09 because of the writers strike.....sucks ass[/quote]
dlugo(z 30 min ;p) sie naszukalem ale znalazlem ta nute z poczatku 12 odcinka [url=http://www.godlikes.yoyo.pl/Hell%20Is%20Round%20the%20Corner.mp3]Hell Is Round the Corner.mp3[/url]
Scena, która rzuciła mnie na kolana:
Kolejna już wizyta Gavina w banku spermy:
Spoiler:
Najpierw widać scene, w której Tommy "robi to ręcznie" i kiedy już, już...
kubek wypada mu z ręki:
Dalej! Tak! Ohh! Kubek?
Ah! Nie! Aah! Kurdę!
a w następnej scenie Tommy rozmawia już z Carlem:
(Tommy)- I?
(Carl)- Właściwie, właśnie przepuściliśmy twoje nasienie przez mikroskop...
standardowa procedura... nigdy przedtem czegoś takiego nie widzieliśmy... wydaje się, że jest w nim odrobina kurzu.
(Tommy)- Minęło sporo czasu. Ahem.
Do zobaczenia jutro.
Nie trudno domyśleć się, skąd tam się wziął kurz
Ale ta scena to już mistrzostwo:
-Nie jestem gejem.
-Ja też nie.
To znaczy, mieszkamy ze sobą i w ogóle, ale to nie tak,że śpimy ze sobą, całujemy się, czy coś takiego.
-Jasne. To tylko robienie loda. A to już się nie liczy jako seks więc nawet nie robimy nic seksualnego.
-Tak, i zdecydowanie nic gejowskiego.
-Dokładnie.
-To mi robią loda więc nie jestem gejem.
-Chcesz powiedzieć, że jestem bardziej gejem, niż ty?
-Nie.
-Więc nie wkurzaj mnie Mike. Bo obiję ci mordę, dupku.
-Koleś, jeśli ja nie jestem gejem to jak -ty możesz być gejem bardziej ode mnie?
Użyj logiki, koleś.
-Wybacz stary.
[i](Tommy)- I? (Carl)- Właściwie, właśnie przepuściliśmy twoje nasienie przez mikroskop... standardowa procedura... nigdy przedtem czegoś takiego nie widzieliśmy... wydaje się, że jest w nim odrobina kurzu. (Tommy)- Minęło sporo czasu. Ahem. Do zobaczenia jutro.[/i]
Nie trudno domyśleć się, skąd tam się wziął kurz :smt082
Ale ta scena to już mistrzostwo:
[i]-Nie jestem gejem. -Ja też nie. To znaczy, mieszkamy ze sobą i w ogóle, ale to nie tak,że śpimy ze sobą, całujemy się, czy coś takiego. -Jasne. To tylko robienie loda. A to już się nie liczy jako seks więc nawet nie robimy nic seksualnego. -Tak, i zdecydowanie nic gejowskiego. -Dokładnie. -To mi robią loda więc nie jestem gejem. -Chcesz powiedzieć, że jestem bardziej gejem, niż ty? -Nie. -Więc nie wkurzaj mnie Mike. Bo obiję ci mordę, dupku. -Koleś, jeśli ja nie jestem gejem to jak -ty możesz być gejem bardziej ode mnie? Użyj logiki, koleś. -Wybacz stary.[/i] :smt118[/spoiler]
xvidasd pisze:
Polecam serdecznie - serial trafił w 110%-tach w moje gusta i jest moim numerem 1 (bije nawet BSG!).
To tak samo jak u mnie. Serial pierwsza klasa.
Pamiętam jak się wkurzyłem gdy AXN wyemitował tylko pierwszy sezon a potem olał ten serial. Na szczęście dobrzy ludzie przychodzą z pomocą .
[quote="xvidasd"] Polecam serdecznie - serial trafił w 110%-tach w moje gusta i jest moim numerem [size=150][b]1[/b][/size] (bije nawet BSG!). [/quote] To tak samo jak u mnie. Serial pierwsza klasa. Pamiętam jak się wkurzyłem gdy AXN wyemitował tylko pierwszy sezon a potem olał ten serial. Na szczęście dobrzy ludzie przychodzą z pomocą ;).
serial super
prawdziwi bohaterowie, ich problemy, a wszystko opakowane potężną dawką dobrego humoru
jest sex, alkohol, pot i testosteron
a, no i zdecydowanie o facetach
serial super prawdziwi bohaterowie, ich problemy, a wszystko opakowane potężną dawką dobrego humoru jest sex, alkohol, pot i testosteron :D a, no i zdecydowanie o facetach :tongue:
ana81 pisze:serial super
prawdziwi bohaterowie, ich problemy, a wszystko opakowane potężną dawką dobrego humoru jest sex, alkohol, pot i testosteron
Jestem po 4 odcinku i w 110% zgadzam się z Twoimi słowami @ana81 (Szczególnie z tymi wyboldowanymi)
Serial po prostu wgniata w fotel i absolutnie nie ma problemu z trzymaniem formy z sezonu na sezon a wręcz zdeczydowanie jest to tendencja wzrostowa
Tłumacząc juz wiedzialem, że będzie nieźle ale efekt końcowy przerósł moje najśmielsze oczekiwania
Tych, którzy jeszcze się do niego nie przekonali zachęcam do zaczęcia oglądania WARTO !!!
[quote="ana81"]serial super prawdziwi bohaterowie, ich problemy, a wszystko opakowane potężną dawką dobrego humoru [b]jest sex, alkohol, pot i testosteron[/b] :D[/quote]
Jestem po 4 odcinku i w 110% zgadzam się z Twoimi słowami @ana81 :grin: (Szczególnie z tymi wyboldowanymi)
Serial po prostu wgniata w fotel i absolutnie nie ma problemu z trzymaniem formy z sezonu na sezon a wręcz zdeczydowanie jest to tendencja wzrostowa :grin: Tłumacząc juz wiedzialem, że będzie nieźle ale efekt końcowy przerósł moje najśmielsze oczekiwania :grin:
Tych, którzy jeszcze się do niego nie przekonali zachęcam do zaczęcia oglądania :grin: WARTO !!!
"Nr3 (koń) nigdy nie czuł się lepiej.
Plus, on nienawidzi numeru 1,który jest gejem,
który ma ochotę na nr2,który gejem nie jest.
Więc powiedziałbym,że nr3 jest naszym typem.
Bo nr2 jest cholernie szybki,
co znaczy, że nr1 będzie siedział mu na tyłku, bo jest gejem.
Tak to będzie wyglądać.
Więc to otworzy drogę naszemu faworytowi, numerowi 3. Bingo!"
Motyw na wyścigach, przy wyborze konia powala :D [spoiler] "Nr3 (koń) nigdy nie czuł się lepiej. Plus, on nienawidzi numeru 1,który jest gejem, który ma ochotę na nr2,który gejem nie jest. Więc powiedziałbym,że nr3 jest naszym typem. Bo nr2 jest cholernie szybki, co znaczy, że nr1 będzie siedział mu na tyłku, bo jest gejem. Tak to będzie wyglądać. Więc to otworzy drogę naszemu faworytowi, numerowi 3. Bingo!"[/spoiler]
Jestem po 2 sezonie
Oj działo, się działo...
Serial porusza coraz cięższe tematy, a do końca wszystko co w nim widzimy wydaje się takie prawdziwe
"Rescueme" udźwignął to wszystko
Dla mnie wskakuje do czołówki najlepszych seriali ostatnich lat
Jestem po 2 sezonie Oj działo, się działo... Serial porusza coraz cięższe tematy, a do końca wszystko co w nim widzimy wydaje się takie prawdziwe "Rescue me" udźwignął to wszystko Dla mnie wskakuje do czołówki najlepszych seriali ostatnich lat :D
ana81 pisze:a zapowiadało sie dość przeciętnie - serial o strażakach
super, że Amerykanie robią jeszcze seriale bez ciuchów od D&G i sushi na dupie
Jest tak prawdopodobnie dlatego, że jest to serial niezależny, z niewielkim budżetem i tworzony przez paczkę dobrych znajomych, którego jednym z głównych autorów (scenariusz) jest Denis Leary (serialowy Tommy)
[quote="ana81"]a zapowiadało sie dość przeciętnie - serial o strażakach super, że Amerykanie robią jeszcze seriale bez ciuchów od D&G i sushi na dupie :tongue:[/quote] Jest tak prawdopodobnie dlatego, że jest to serial niezależny, z niewielkim budżetem i tworzony przez paczkę dobrych znajomych, którego jednym z głównych autorów (scenariusz) jest Denis Leary (serialowy Tommy) :)
eh też właśnie skończyłem sezon3,klikałem żeby skoczyło na następny odcinek a tu...koniec ;( wiadomo już kiedy 4 sezon? nie mogę się doczekać . Wspaniała praca tłumaczy dzięki wielkie
eh też właśnie skończyłem sezon3,klikałem żeby skoczyło na następny odcinek a tu...koniec ;( wiadomo już kiedy 4 sezon? nie mogę się doczekać . Wspaniała praca tłumaczy dzięki wielkie